Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget positiv oplevelse. Har haft besøg af Ulrik da vores jordvarmeanlæg tabte uforholdsmæssigt meget vand. Fejlen blev hurtigt konstateret og udbedret, og service blev udført under samme besøg. Fik y... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har nu boet i et nybygget hus lidt over 2 år. Og lige siden har vi haft problemer med vores anlæg. Huset blev installeret med Nilan anlæg som ikke har fungeret optimalt dvs ingen varme/stor el... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços de Manutenção de Terrenos

Informação fornecida por fontes externas variadas

CNS energi levere, montere og servicere energirigtige anlæg for private kunder på hele sjælland. CNS energi er autoriseret servicepartner for Nilan.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tusind tak Ulrik

Vi har et Nilan anlæg som igen igen laver ballade. Anlægget har brændt elpatronen af, men tror stadig, at den laver varme til huset alt imens vi har 13 grader indenfor… Vi har brugt CNS/ Modstrøm til service og reparationer i flere år nu, men i denne omgang var det desværre først da Ulrik blev sendt ud til os, at vi endelig får anlægget ordentligt op at køre og nu endda bedre end det nogensinde har kørt. Anlægget virker igen trods flere tidligere forgæves forsøg og nu er det endda støjfrit. Så støjfrit at naboen ringer ind dagen efter og spørger om vi ikke snart skal have det anlæg op at køre igen. Ulrik er faglig dygtig og kompetent til sit job. Han er hurtig til at udrede fejlene og hans tekniske viden og forståelse er det bedste vi nogensinde har oplevet. Tak fordi vi nu kan holde varmen igen og formentlig spare på elregningen ovenikøbet og vores nabo kan sove med åbent vindue☺️ Vores bedste anbefaling herfra!

15 de fevereiro de 2024

…super service

har haft Ulrich ude til det helt store service chek og det fungerer bare , han reddede vores anlæg efter det havde fået strøm stød på 400volt sidste år , super god service

23 de maio de 2023

Super service!

Thomas fra CNS har serviceret vores Nilan anlæg til "ug+ med kryds og slange". Han så flere udfordringer i anlæggets opsætning som leverandøren ikke havde set, og rykkede bl.a. vandlåsen tættere på selve anlægget, så den nu fungerer ordentligt. Derudover har han monteret faste rør på udkastkanalen oppe langs siderne af loftet i stedet for den løse 'slange' vi havde liggende på loftgulvet, hvor der hver vinter samlede sig vand indeni. Det hele spiller bare max. nu. Mange tak herfra!

17 de janeiro de 2023

CNS og Ulrik = fantastisk

Jeg har nu brugt CNS Energi i et par år og må sige at især deres kølemontør Ulrik, ad flere omgange, har vist sig værdig til årets håndværker prisen. Sjældent møder man en tekniker med så højt et teknisk niveau og en faglig stolthed der samtidig udviser sand kundeforståelse. Det er lærerigt og sjovt, når man kan mærke det på el-regningen og indeklimaet at Ulrik har været på besøg.

9 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service fra Ulrik !!

Siden sommerferien oplevede vi gentagne fejl på vores Nilan anlæg. Ulrik fra CNS kom ud og gik systematisk til værks med at fastlægge årsagen til fejlene. Og det var ikke nogen nem opgave ! Men Ulrik blev ved med at prøve og fandt til sidst en løsning på problemet. Stor respekt for det, og tak for løbende god sparring og masser af gode råd undervejs. Jeg håber CNS er klar over hvor dygtig en medarbejder de har i Ulrik. Vi medgiver ham de bedste anbefalinger.

11 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service på Nilan LMC anlæg.

Ulrik fra CNS-energi har lavet service på vores NILAN LMC jordvarme anlæg de sidste par år. Ulrik er imødekommende, venlig, dygtig, omhyggelig og ordentlig. Han kører ikke før der er styr på det hele. Vi har haft andre ud og servicere anlægget, men efter vi fik besøg af Ulrik ønsker vi ikke andre en ham. CNS og især Ulrik får derfor vores bedste anbefalinger.

5 de outubro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vedligeholde af Nilan anlæg

I marts 2022 fik vi lavet eftersyn på vores Nilan anlæg, hvor montøren havde glemt "nissehue", og derudover kunne han ikke skifte anoden, da den var kalket fast.

I september beslutter vi at få skiftet ventilatoren, og her er det så Anthony, som kommer - og sikke en oplevelse....

"Nissehuen" bliver skiftet, og selvom vi ikke har bestilt ham til at skifte anoden, vil han godt forsøge at skifte den, og det lykkedes på ingen tid.

Lone D

23 de setembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt service (endnu en gang)

Vi har igen haft service på vores Nilan-installation af Anthony fra CNS Energi. Han har tidligere været fantastisk til at få udbedret en fejl, og har endnu engang ydet en rigtig god og kompetent service.

8 de setembro de 2022

Flot service

Den 26.april 2022 havde vi besøg af CMS-tekniker Daniel, som skiftede en blæser (lejestøj) i vores NILAN VP18 anlæg. Det var et meget positivt besøg flot arbejde.

28 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ulrik har været hos mig d

Ulrik har været hos mig d. 21/3-22 for, at afhjælpe nogle mislyde på mit Nilan anlæg. Heldigvis var problemet af mindre omfang.
Ulrik er en meget venlig og værdig repræsentant for Cns-energi. Han er kompetent og tillidsvækkende, og jeg kan varmt anbefale firmaet til service og reparationer.
Torben/Gerlev

11 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ulrik er et kæmpe plus for CNS

Ulrik er et kæmpe plus for CNS.
Han er super serviceminded, overholder aftalerne og gør det ekstra, der skal til for at være en fantastisk repræsentant for faget.
Han tjekker endda op på sine besøg, og ringer tilbage hvis der har været mærkværdigheder med mit Nilan - anlæg, det sker jo desværre med disse anlæg!
Håber at CNS-energi værdsætter hans uvurderlige egenskaber!

20 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjældent jeg tager mig tid til at…

Sjældent jeg tager mig tid til at skrive her på TP.
Med andre ord, skal der noget helt unikt til.
Over 2 omgange har jeg haft besøg af Ulrik, ifbm servicering af mit Genvex anlæg. Har den største respekt for hans professionalisme, grundighed samt overholdelse af aftaler. VIRKELIG en positiv og tryg oplevelse, i et segment, hvor der er mange brodne kar.

18 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kom ikke som aftalt og glemte lige at orientere om det.

Ikke noget varmt vand - så ringede til CNS Energi, der i sin tid har installeret anlægget. Blev lovet et besøg, men der kom ikke nogen. 3 timer efter aftale ringer jeg og spørger, hvor de bliver af og får at vide, at noget andet var trukket ud, så de kom ikke idag, men det var der så ikke nogen der syntes de skulle ringe og fortælle. Helt igennem uprofessionelt og useriøst. Det var den fridag. RINGE. RINGE. Ringe.

3 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde problem med varme i vores hus. Nu er det løst.

Havde problem med varme i vores hus. Varmen steg ikke i stuen. Ulrik arbejdede med problemet og løste det som altid. Det var gulvventilen til gulvvarmen der ikke virkede mere. Ulrik skaffede hurtigt ventilen og foreslog at vi fik skiftet de andre da det kun var et spørgsmål om, at vi fik problemer med dem. Super service og godt at Ulrik rådgiver om at få skiftet de andre ventiler nu han er i gang. Det betyder for mig som kunde, at jeg har et stabilt system og varme på huset.

28 de fevereiro de 2022

Topkarakter til Ulrik

Vi har nu flere gange haft besøg af Ulrik, for at udbedre de utallige fejl, der har været på vores anlæg. Hver gang er det altid super service og Ulrik går aldrig før anlægget kører igen.

31 de janeiro de 2022

Rigtig god service af Ulrik

Vi har for nylig overtaget vores hus og vores varmeanlæg virkede ikke ordenligt, så vi fik Ulrik ud til et servicebesøg. Det viste sig af flere ting var galt med det og det har vi efterfølgende fået lavet af Ulrik og en kollega. Ulrik har samtidig også vejledt os i at bruge det korrekt og det er vi super glade for. Nu virker varmen og regningen er rimelig, og vi har fået lavet en årlig serviceaftale, så vi er sikre på at det virker som det skal fremover.

Vi har oplevet rigtig god service fra Ulrik og han har endda taget en masse billeder til dokumentation til vores forsikring.

Jeg vil meget gerne anbefale jer til andre kunder :)

18 de novembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais