Vi havde cocktaiils ude og lave cocktails hos os, og de lavede virkeligt lækre cocktails. Bartenderne var søde og effektive så der overhovedet ikke var kø i baren. Kan klart anbefale dem.
Veja o que dizem as avaliações
Meget professionelle, dygtige og søde bartendere der sørger for god stemning. Meget lækre og flotte cocktails med gode råvarer. Derudover god kommunikation i opløbet til bookingen og fantastisk fleksi... Ver mais
Fantastisk Bar og Cocktails! Cocktaiils leverer fantastiske cocktails og seriøst god stemning – hver gang.
Deltog i en virtuell cocktailkurs och fick en härlig upplevelse tillsammans med mina nära och kära. Nyskapande och kreativt koncept, i tider då en vanlig barrunda är en omöjlighet. En kunnig och sympa... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Bartenderudlejning I Cocktailkursus I Islevering I DJ & Cocktail Catering Vi leverer profesionelle barløsninger nemt og billigt til hele Danmark. Priserne er lave og kvaliteten på højeste niveau - vi laver sirupper, friskpresset juice og frisk frugt til alle drinks. Vores bartendere er uddannede, stilede og service-mindede, så hvadend du holder fødselsdag i haven eller julefrokost for virksomheden, har vi den professionelle løsning klar. Med mere end 9 års erfaring på markedet, er Cocktaiils.dk blevet Danskernes foretrukne valg, når det kommer til catering og musik til festen. Vores Trustpilot-anmeldelser afspejler den gensidige glæde og vi sigter altid på det gode og lange venskab med alle vores kunder. Så hvadend du ønsker sommerfest, julefrokost, fernisering, cocktailkursus eller musik og underholdning til fødselsdagsfesten, står vi til rådighed med barer, glas, is, søde og smilende bartendere og en masse lækre råvarer.
Informações de contato
Amager Landevej 233, 2770, Kastrup, Dinamarca
- 40201627
- info@cocktaiils.dk
- cocktaiils.dk
Fantastisk service og god kvalitet
Det var virkelig en god oplevelse. Jeg fik en god og personlig service fra start til slut i dialogen. Oplevede kompetente ansatte og masser af fleksibilitet.
Vi fik servereret to forskellige mocktails med lækre, friske råvarer. Serveringerne var virkelig flotte, lynhurtige for bartenderen at tilberede - og altid serveret med et smil.
Kæmpe anbefaling herfra! :-)
Super oplevelse
Vi havde hyret Cocktaiils.dk for 4 timer i anledning af vores kobberbryllup med 57 gæster. Det var en super oplevelse, og der manglede intet. ALT blev medbragt til de 10 cocktails vi havde valgt. Lækre cocktails blev tryllet, mens gæsterne blev underholdt med store smil og snak. De ryddede fint op efter sig. Vores varmeste anbefaling fra os. Snyd ikke dig selv for denne særlige oplevelse.
Professionelt fra start til slut
Julefrokost i 2022 valgte vi at gøre brug af Cocktaiils, og det har vi ikke fortrudt på nogen måde.
Alt var professionelt helt fra start, og afviklingen på selve aftenen gik fantastisk. 11 Cocktails at vælge imellem, 3 bartendere og ikke den store ventetid på at få en vel shaket cocktail.
En service vi uden tvivl vil gøre brug af en anden gang.
10/10 oplevelse
Virkelig lækre drinks og vildt dygtige, professionelle bartendere. Kan helt klart anbefales
Meget professionelt!
Jeg havde cocktails.dk til at servere cocktails til en 40 års fødselsdag for 25 gæster i eget hjem (efter at have fundet dem via en google-søgning). Og jeg må sige: De kom, leverede og løftede det hele et niveau op (og pakkede alt ned og tog med igen efter). Sikke en succes. Meget sød og tjekket bartender, stilrent udtryk og enormt lækre cocktails med højt niveau. Ingen tarvelig rom+cola her.
Både før, under og efter festen har cocktails.dk været meget professionelle og både lyttet til mine ønsker - og kommet med rigtig gode anbefalinger. Det værdsætter jeg enormt. Cocktails.dk står øverst på min liste, når jeg engang skal lave noget lignende igen. Stor anbefaling her fra!
Alting var præcist som aftalt
Alting var præcist som aftalt - og mine gæster hyggede sig til de grader i den glade og kompetente bartenders selskab.
Jeg kan varmt anbefale dette til andre, der vil lave en lidt anderledes fest.
Nemt
Nemt - fixede selv alt det eneste vi skulle gøre var at ¨åbne døren.
søde bartendere med stort smil på læben, som helt sikkert bidrog til en fantastisk aften.
Firma julefrokost med besøg af Cocktaiils
Vi havde valgt at booke et cocktail kursus hos Cocktaiils til vores julefrokost og det var bestemt ikke skuffende!
Der var gode cocktails, de var med til at skabe en god stemning og havde godt humør og så var servicen perfekt og meget professionel.
Cocktaiils kan klart anbefales!
Vi havde en super oplevelse
Vi havde en super oplevelse .
Vi fik lækre drinks med og uden % og super fin service .
Vi vil helt sikkert anbefale jer og bestille jeres bar igen til en anden fed fest
Cocktaiils.dk til firmajulefrokost
Cocktaiils.dk sørget for gode drinks hele aften til mit firmas julefrokost. Humøret og servicen var i top :) Vi havde en rigtig god aften og Cocktaiils.dk gjorde den endnu bedre! Det er tredje gang jeg bruger dem (professionelt og privat) og jeg har altid være tilfreds. Kæmpe anbefaling herfra!
Cocktail catering til julefrokost
Vi købte cocktail catering fra Cocktaiils til vores firmajulefrokost. Vores lokaler var ikke så egnede til deres store bar, men i samarbejde med Rune fandt vi en fin løsning - super service og rigtigt god kommunikation! Der var et godt, bredt udvalg på menukortet, og vores søde bartender Siam serverede med et smil. Drinksene var lækre, og man kunne godt fornemme, at der var kræset for smagsoplevelsen.
Det hele fungerede rigtigt godt, og Cocktaiils kan klart anbefales!
Julefrokost
Vi havde et par super gode timer med Malou fra Cocktails.dk - vi lavede 3 fantastisk gode og velsmagene drinks og blev guidet godt igennem hvordan det skulle gøres! ;-) Et arrangement der klart kan anbefales. Meget professionelt firma med en sød og fleksibel behandling.
Super fin oplevelse både planlægning og…
Super fin oplevelse både planlægning og selve kurset. Sød bartender som havde stor tålmodighed
Book dem!!
Book dem, book dem, book dem!
Gør jer selv den tjeneste, hvis i skal bruge et cocktailkursus, at booke Rune og Co som jeres læremester. Ikke nok med en masse lækre drinks, viden omkring dem, er Rune og også god til at gribe diverse “bolde” i løbet af sådan et kursus, så der bliver skabt en masse grin hos os alle der var med.
Så tusind tak for et perfekt indslag til vores julefrokost 👌🏻
Lækre drinks
Lækre drinks, god stemning og velforberedt instruktør. Sjovt selv at få shaket festen i gang!
Super arrangement🤩
Bedre sent end aldrig. Ved min søster polterabend den 13. August vil jeg gerne takke for en helt forrygende eftermiddag, flot dirigeret af Rune, der sørgede for god vejledning i de skønneste cocktails og ikke mindst masser af grin😂. Jeg kan kun på det varmeste anbefale et cocktail kursus hos Cocktails.dk.
Super lækre cocktails og gode bartendere
Havde booket cocktaiils til min 18 års fødselsdag, og det var et kæmpe hit. Super lækre cocktails og god service. Kæmpe anbefaling hvis man skal have en god aften med lækre cocktails
Lækre drinks og fantastiske bartendere
Lækre drinks og fantastiske bartendere, virkelig en service i topklasse.
Varm anbefaling her fra.
Super cocktails
Super cocktails
Vi havde en super firma fest hvor bartender Violeta lavede fantastisk cocktails til os - og endda kunne fremtrylle lidt mocktails selvom det ikke var på kortet.
Der var super service fra firmaets side af hele vejen igennem og et opkald efterfølgende for at sikre alt har været ok.
Vi giver vores varmest anbefalinger.
Tak for en perfekt aften
Virkelig god service og nogle af de bedste cocktails jeg har smagt længe. De var virkelig med til at gøre min fest god!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.