Opgelicht door Codes Direct, via marktplaats, vanmorgen dmv een link 2x een bedrag gestolen van mijn rekening. Ik heb er werk van gemaakt, politie, de bank, juridisch adviseur en het landelijk meldpun... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Betreft OPLICHTERS!! Doet zich voor als particulier op marketplace van Facebook. Biedt bv een airfryer aan en via PAY sturen ze je een betaallink en je betaalt daan aan: kaart direct.nl of codes dire... Ver mais
Ik ben opgelicht via een betaallink waarbij de dader via CodesDirect op mijn kosten een Bol.com-cadeaubon bestelde. CodesDirect heeft bevestigd dat dit om “betaallinkfraude” gaat, en dat de dader de c... Ver mais
Opgelicht via Marktplaats. Doen zich voor als particulier en sturen zogezegd aan op betaling via kopersbescherming. Ik kreeg een QR-code met link LET OP die link gaat dus niet naar de tussenrekening v... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kaarten besteld, nooit gekregen!
Kaarten besteld. Nooit ontvangen. Melding gemaakt bij Politie, Ticketswap en Marktplaats. Ga net zolang door tot ik mijn geld terug inclusief genoegdoening.
Oplichters.
Oplichters.
Kaarten besteld, nooit ontvangen
Oplichters via facebook
Oplichters via facebook, zie klacht.nl
**PAS OP DIT GAAT OM OPLICHTERS!!**
**PAS OP DIT GAAT OM OPLICHTERS!!**
Als ik minder dan één ster kon geven, zou ik dat doen. De personen achter deze website adverteren ook als particulier op o.a. Marktplaats. Als je daar iets koopt (in mijn geval een e-reader) willen ze de betaling zogenaamd via dit bedrijf (CodesDirect B.V. / kaartdirect.nl) laten verlopen en ontvang je een Ideal link. Eenmaal betaald, wordt het product nooit geleverd. Op de website klacht.nl lees je honderden verhalen van mensen die zijn opgelicht, door dezelfde personen die schuilgaan achter deze website. Koop hier alsjeblieft niets en ga naar een betrouwbare partij voor het te laat is! Trap niet in de reactie die ze hier waarschijnlijk op gaan geven. Dat ze van niets weten etc. Kijk ook even naar de andere reviews hieronder en je ziet soortgelijke verhalen staan. Dat zegt genoeg!
Nog een tip: doe aangifte van (online) oplichting. Dat kan heel makkelijk digitaal. Hoe meer aangiften de politie ontvangt, hoe groter de kans dat hier snel een einde aan komt.
Oplichters
Oplichters. Actief via marktplaats en laten je betalen via een iDeal via hun site. Resultaat: geld betaald, geen tickets. Vervolgens doen ze alsof ze er niets mee te maken hebben, maar werken ze ook niet mee aan het doen van aangifte. Het geld steken ze natuurlijk wel lekker in eigen zak. Plus het bedrag dat ze zelf aan cadeaubonnen kunnen uitgeven. En er al 100en klachten over binnengekomen zijn (zie Klacht.nl). Koop niets via deze site.
oplichterij via marktplaats
Net via marktplaats opgelicht door CodesDirect uit Amsterdam voor 4 tickets van een festival. Ik heb inmiddels klacht ingediend. Kijk op klacht.nl voor meer gedupeerden. Deze man/vrouw? handelt ook onder KaartDirect.nl
Sois unos ladrones
Señores de CodesDirect de Holanda. ¿Queréis hacernos el favor de explicarnos a mi esposa y a mí qué habéis hecho con 112,99 y 103,99 euros cobrados en la cuenta de banco de mi esposa en un solo día? Su empresa nos ha mangado por la cara y tenemos que soportar largo tiempo sin comer ni beber como Dios manda. Mi esposa no consintió estos cobros en ningún momento y vosotros le quitasteis su dinero y no se lo devolvéis. ¿No os da vergüenza esta actitud Señores de CodesDirect? Os aprovechasteis de la buena fe de mi mujer y le causasteis un gran daño moral. DEVOLVED TODO EL DINERO QUE OS HABÉIS LLEVADO. ¡AHORA MISMO!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.