Nu har jag fått falska sms och mail från COEO inkasso i flera veckor. Allt är fejk. Jag har inte köpt nåt och ni envisas med att skicka påminnelser vecka ut och vecka in. Riktigt obehagligt. Nån faktu... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mycket hjälpsamma i supporten, jag har varit i kontakt med dom några gånger och alltid fått ett riktigt gott bemötande och hjälpsamma har dom varit, har handläggaren inte kunnat svara på frågan så har... Ver mais
Bra att ni skickar påminnelse på SMS, när man varit sjuk och inte fått lön som vanligt på ett tag kommer man lätt efter och det blir snabbt rörigt, speciellt om man fortfarande inte mår hundra bra. Så... Ver mais
Tycker att coeo Inkasso är det bästa inkassoföretaget. För att så fort man hamnar i någon knipa som gör att man inte kan betala hela summan på en gång så kan man antingen välja att delbetala eller... Ver mais
Detalhes da empresa
coeo är ett av Europas snabbast växande inkassobolag, med verksamhet i nio länder. Med modern avancerad teknik i kombination med kompetenta medarbetare driver vi utvecklingen inom branschen. Vi erbjuder effektiva och skräddarsydda lösningar för att hjälpa företag att hantera obetalda fordringar på ett rättvist och transparent sätt. Med hjälp av vår innovativa teknik optimerar vi hela inkassoprocessen, vilket leder till snabbare och mer kostnadseffektiva resultat - alltid med din kund i fokus. Vi samarbetar med några av Europas största företag och erbjuder ett partnerskap som går utöver det traditionella – där både resultat och långsiktiga kundrelationer är i fokus. Vårt mål? Att tillsammans forma en smartare, mer tillgänglig och innovativ inkassobransch. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.coeo-inkasso.se
Informações de contato
Suécia
- coeo-inkasso.se
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 68% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Alltid snabbt och enkelt att lösa…
Alltid snabbt och enkelt att lösa betalningar

Lättsamt!
Lättsamt!. Blev fel förra månaden med alla betalningar och hade många räkningar men drogs i fel ordning så jag hamna tyvärr i skuld, men riktigt bra att man lätt kunde logga in och trycka på Betala nu så var det klart.
Riktigt bra 👌🏻

Resposta da coeo Inkasso
Lätt att få tag på och snabba svar

Bra och enkel
Otrevliga på kundservice
Otrevliga på kundservice.
Tycker när man ska söka kontakt och förklara situationen så fräser dom bara åt en och tycker man ska göra rätt för sig från början, även om man tala om varför skulden har kommit till dom och vad som har framkommit från den som skickade den. Jobba lite på kundbemötande

Resposta da coeo Inkasso
Ett väldigt bra bemötande och mycket…
Ett väldigt bra bemötande och mycket bra service.Bra information och ett trevligt och bra samtal .
Rekommenderas varmt

Resposta da coeo Inkasso
Tålmodiga och går att dela upp
De var snälla och väntade länge utan att skicka till kronofogden. De hade bra påminnelser, och man får chans ibland att dela upp betalningen.

Unprofessionell
Seit über einem Jahr versuche ich einen Fall zu klären.
Eine von mir versandte Retoure wurde bei shein nicht verbucht. Deshalb hat sich natürlich Klarna gemeldet, die das Geld einfordern.
Mehrmals bei Shein wie auch bei Klarna angerufen, geschrieben gechattet.
Beide versicherten mir dass die Angelegenheit geklärt wäre.
Außerdem habe ich schriftliche Belege erhalten (von shein und Klarna), dass die Angelegenheit geklärt ist, und dass ich nichts mehr schuldig bin.
Doch trotzdem erhalte ich nach einem Jahr ein Schreiben vom Inkasso Unternehmen dass behauptet dass Klarna den Betrag von mir trotzdem fordert.
Mehrmals mit Inkasso Firma coeo geschrieben, telefoniert. Belege/Chatverläufe/E-Mails von Klarna und shein geschickt.
Trotzdem sind sie davon überzeugt dass ich bezahlen muss.
Jetzt geht dass an meinen Anwalt.
Eine Warnung an alle Firmen die Forderungen weitergeben. Dieses Inkasso Unternehmen ist unprofessionell!
Bra snabb betalning inga konstigheter…
Bra snabb betalning inga konstigheter som många andra inkasso-bolag.

Resposta da coeo Inkasso
Enda negativa ärr att jag fick brevet…
Enda negativa ärr att jag fick brevet först nu.
Bra 😊 bra bra bra 😊 bra 😊 bra 😊
Bra 😊 bra bra bra 😊 bra 😊 bra 😊

Resposta da coeo Inkasso
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.