Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Coga. Duidelijke communicatie, goede afspraken, meedenken met zowel verkoper als koper. Het hele traject is van begin tot einde vlot en efficiënt verlo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vlotte en correcte werkwijze bij Coga met kennis van zaken. Zeer goed en vriendelijk contact met Sabrina en Martine. Steeds bereid om ook telefonische vragen te beantwoorden. Reeds tweede maal dat ik... Ver mais
Heel goede begeleiding van jullie, Femke & Martine, Vanessa. Snelle handeling, appartement was snel verhuurd. Aangename bespreking op kantoor in Sint Job. Die heel mooi vernieuwd is. Prima servi... Ver mais
Mauro was super vriendelijk, heeft ons altijd op de hoogte gehouden van alles : bezichtigingen, EPC, Asbest controle Alles perfekt verlopen en geregeld tot in de puntjes. Warm aan te bevelen aan... Ver mais
Detalhes da empresa
Coga is regionaal verankerd, een lokale makelaar met een werkgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Door die focus sinds 1985 kunnen we nu steunen op een enorme marktkennis en tonnen ervaring. Wij werken enkel met gediplomeerde makelaars die u van A tot Z ontzorgen doorheen uw vastgoedtransactie. Onze grote database zorgt onmiddellijk voor potentiële kandidaten, die professioneel worden opgevolgd en waarbij onze in house juridische dienst alle documenten voor haar rekening neemt. Misschien nog het belangrijkste, wij doen graag wat we doen, wij leven vastgoed!
Informações de contato
Eikenlei 2, 2960, St.-Job-in-'t-Goor, Bélgica
- 03 636 47 47
- info@coga.be
- coga.be
Wederom een zeer vlotte samenwerking…
Wederom een zeer vlotte samenwerking met Lieven.
Alles tot in de puntjes voorbereid. Communicatie en informatie top, zowel naar koper als verkoper toe.
Je krijgt een totaalpakket aan service.
Wij blijven klant !
Eerlijke corecte manier van werken…
Eerlijke corecte manier van werken duidelijk en zeer klantvriendelijk alles supper vlot verlopen bij de aankoop van ons eerste huisje bedankt mauro
Zeer goede ervaring met Coga Vastgoed
Ik ben zeer tevreden over Coga Vastgoed. Alle communicatie met de makelaar is vlot verlopen :)
top ervaring
Ik ben enorm tevreden van de ervaring, eerlijkheid en vlotte verkoop van het appartement van mijn ouders. Coga heeft alles correct geregeld, de nodige documenten tijdig aangevraagd. Ik werd ook geregeld op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Een zeer professioneel Immo kantoor. Een echte aanrader.
Gedreven, flexibel en grondige dossierkennis.
We hadden een zeer goede ervaring met Lieven, en het team van Coga.
Een tevreden klant
Heel goede ondersteuning,Sabrina nam ook de tijd voor ons en ook voor de eventuele kopers .ze bracht ons ook steeds de stand van zaken telefonisch of met mail coga een echte aanrader
Geweldige immo met een top service.
Zeer vriendelijke en vlotte service
Zeer vlotte afhandeling van de verkoop…
Zeer vlotte afhandeling van de verkoop en prima service.Zeer aangename makelaar die je wensen zo goed mogelijk probeert waar te maken...
heel goede ervaring met Lieven
heel goede ervaring met Lieven; degelijke en eerlijke duiding bij het bezoek aan de woning.
Verkoop huis
Heel veel energie en tijd gestoken in het project door Mauro! Super bedankt!
Absoluut tevreden
Femke heeft ons perfect begeleid doorheen het proces. Ze heeft een snelle verkoop voorzien en een zeer vlotte afhandeling.
Absoluut tevreden!
Goede start, opvolging minder.
Vriendelijke ontmoeting! Duidelijke uitleg. Goede start. Vrijwel ging aandacht en communicatie achteruit. Eens er kopers waren voor ons huis, ging de aandacht naar hen (er mochten voor de kopers 2 huizen verkocht worden door Coga, dat is vermoedelijk de reden)
Het bos
Het was geen snelle verkoop daar er heel wat moest veranderd worden aan onze nalatenschap, maar we zijn enorm goede bijgestaan met advies. Waarvoor super bedankt.
professioneel team
vriendelijke mensen, goede service, snelle reactie bij vragen of opmerkingen
puntueel
puntueel, komt alle afspraken na, zeer veel hulpgekregen bij de verkoop van ons vastgoed.
Correct en heerlijkheid met Menen omgaan
Altijd heel vlot geholpen
Altijd heel vlot geholpen , altijd snel antwoord via mail of telefoon , flexibel in afspraken maken super vriendelijk en alles in orde 👌
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.