Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service is an attitude. Ik had een wat moeilijke bestelling geplaatst maar Nicky loste het met flair op. Over extra kosten werd met geen woord gerept. Gevolg: De bestemmeling kreeg een prachtig cade... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nicky runt dit bedrijf met ontzettend veel passie. Vorig jaar heeft Nicky naar aanleiding van mijn verzoek een fantastische prive tasting georganiseerd ter ere van mijn vaders verjaardag. Niks was te... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een beetje een verassing. Even gaan kijken om een lekkere cognac te kiezen maar ook nog een wijntje meegenomen om te proberen.. het assortiment was flink uitgebreid en niet enkel cognac en wijnen maa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nicky heeft kennis van zaken en vooral heel veel passie. Reageert altijd zeer snel op mailtjes / vragen / bestellingen. Staat je graag bij met raad en advies en verwelkomt je met open armen bij hem... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

101 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Zeer goede service

Zeer goede service

Toen de zaakvoerder merkte dat het pakket bij de ontvanger niet was afgeleverd omdat die afwezig was, belde hij om te melden dat het pakket niet was afgeleverd en ik best bij de geadresseerde controleerde of bpost briefje had nagelaten.

29 de dezembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik kocht de cognac vsop proef box

Ik kocht de cognac vsop proef box. Leuk als kado in een mooie houten kist. Heel snelle verzending.
De inhoud stelt echter een beetje teleur, redelijk kleine en eerdere banale flesjes. Wat er vooral ontbreekt is een boekje met een woordje uitleg over ieder van de cognac die in de doos zitten. Je moet dus alles zelf gaan opzoeken. (maar ik kreeg net de feedback dat dit bij de vernieuwing van de website wel voorzien wordt via QR codes). Opm: de verkoper bezorgde achteraf de informatie per mail.
Dus vind ik dit al bij al prijs/kwaliteit niet in helemaal orde.

14 de dezembro de 2020
logotipo da cognacshop.be

Resposta da cognacshop.be

Beste Clara

Ik begrijp je opmerking en we hebben er dit weekend toevallig al over nagedacht. In het voorjaar hebben we een compleet nieuwe website. Vanaf dan gaan gaan we een QR code op de flesjes zetten. Op die manier zal je heel eenvoudig de uitleg van de cognac op de site kunnen terugvinden.
De reden dat we het nu nog niet gaan doen is eenvoudig. de link zal niet meer werken eens we de nieuwe site hebben. Daarmee ben jij nu uiteraard nu niet geholpen. Ik stel voor dat de gelukkige mij even opbelt en ik zal het verhaal achter elk flesje met heel veel plezier doen.

Is dat iets waarmee ik je kan tegemoetkomen?

Ik heb ondertussen een mail gestuurd met de links naar de uitleg van elk flesje.

Dat het om flesjes van 6cl gaat is vermeld op de site. Het gaat om een "proefbox", met 6cl kan je gemakkelijk 2x proeven. een geoefende proever zelfs 3x.

Double 7

2 dagen na de bestelling aan huis geleverd hoewel ik niet aan het vereiste bedrag was. Bedankt

10 de dezembro de 2020

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.