HanadaCards.dk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet ved collectibles/hanadacards siden dag 1 og har altid modtaget god service, hurtig levering og stor respekt for håndtering af varende som professionel beskyttelse. Jeg elsker li... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet af flere omgange og har kun haft rigtig god erfaring med det. Kortene bliver pakket så respektfult ind, at man ikke skal bekymre sig om skader ved fragt. Man mærker tydeligt, at man hand... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

*Edit. Pakken blev fundet efter Alex kontaktede gls. Det var en fejl fra gls side og anmeldelsen her ændres derfor fra 2 til 5 stjerner. Plejer at have stor optur over claims og livestreams på YouT... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos Colecionáveis

Escrito pela empresa

Dansk Pokemon-webshop med et stort udvalg af bl.a. de nyeste produkter, gradede PSA kort og vilde box breaks.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Varm anbefaling

Jeg har flere gange, byttet købt og solgt til HanadaCards som er drevet af en proffesionel, sød og ihærdig ejer.

Der er altid fair priser i butikken og god stemning til cardshows.

Stor anbefaling herfra

8 de novembro de 2025

Hej Thomas, Tak for din besked og for dine besøg ved butikken :-) Hilsen Alex

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse…

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos HanadaCards. Servicen var under al kritik – personalet virkede uinteresserede, og jeg følte mig ikke taget seriøst som kunde. Det tog alt for lang tid at få hjælp, og kommunikationen var både langsom og uprofessionel. Jeg havde forventet meget bedre.Jeg kommer desværre ikke til at handle her igen.

30 de outubro de 2025

Resposta da HanadaCards.dk

Hej Adam, Jeg bemærker først din besked nu. Jeg er ked af at du havde en dårlig oplevelse - jeg var på arbejde, så jeg laver antagelsen at det var mig du føler ikke hjalp dig, kommunikerede langsomt og var uprofessionel. Du er meget velkommen til at skrive en uddybende email til kontakt@hanadacards.dk, hvis der er noget du har brug for at få af brystet. Hilsen Alexander

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fed butik og super service

Fed butik og ok priser. Alexander er en rigtig god makker. God kundeservice, fantastisk god til børn, og en superb ambassadør for Pokémon hobbyen

23 de julho de 2025

Resposta da HanadaCards.dk

Tak for beskeden Ronnie :-)

Hyggelig butik

Hyggelig butik med et bredt udvalg af kort. Det er en fantastisk oplevelse at se igennem binders. Jeg fandt en masse kort jeg manglede og jeg har også været med på nogle af de streams der er kørt. Levering har desuden været on point!

14 de junho de 2025

Hej Frederik - Tusind tak for din besked. Hilsen Alex

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service selv efter en…

Rigtig god service selv efter en formentelig meget travl åbeningsdag, samt en super fin pris. Ikke sidste gang jeg hanlder her 😁👍🏻

9 de março de 2025

Resposta da HanadaCards.dk

Mange tak for din søde besked :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plejer at have stor optur over claims…

Plejer at have stor optur over claims og livestreams på YouTube, men denne gang er min pakke indtil videre kun registreret label hos gls uden at være sendt endnu. Ordren blev betalt d. 14 og label oprettet d. 15. Endnu ikke blevet indleveret. Blot til info til folk i fremtiden at det kan godt være at alt super godt, så skal man nogle gange væbne sig med tålmodighed ved levering.

21 de janeiro de 2025

Hej!

Jeg kan se at jeg kun har en med H som fornavn, som har lagt en ordre d. 14. januar.

Du købte med på et box break på YouTube om aftenen, som kørte fra 19:00 - 21:00. Dine kort blev herefter pakket og sendt dagen derpå. Der har muligvis været en teknisk fejl hos GLS som ikke har registreret at den har flyttet sig. Jeg er ked af at du ikke har fået dine kort så hurtigt som du havde håbet.

Du er altid velkommen til at skrive en email, hvis noget skal rushes igennem. Lige i det her tilfælde, er det gået så hurtigt det kunne. Den blev sendt dagen efter. :-)

Bedste hilsner, Alexander.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

hurtig og positivt

hurtig og positivt

6 de janeiro de 2025

Resposta da HanadaCards.dk

Hej Mikkel. Tak for anmeldelse :-) Du er velkommen til at sende en email med muligheder for forbedring, som kunne få anmeldelsen op til fem stjerne i fremtiden. Hilsen Alex

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais