Detalhes da empresa

1. Loja de baralhos
  2. Loja de cartões colecionáveis

Escrito pela empresa

Collectico sælger et kæmpe udvalg af fodboldkort, fodboldkort boxe samt tilbehør for alle samlere. Udvalget spænder bredt - lige fra base kort til unikke autograf kort fra verdens største fodboldspillere og legender. Find fodboldkort fra klubber som FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Manchester United og mange mange flere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig godt pakket og personlig…

Veldig godt pakket og personlig levering! bra stand på produktene!

5 de março de 2026

Resposta de Collectico

Tusind tak for anmeldelsen! Jeg er glad for at alt var lige som det skulle være.

Håber du kigger forbi shoppen igen en anden gang :)

Sindssyg god service

Sindssyg god service. Og måske det bedste sted at købe Fodboldkort i Danmark

21 de janeiro de 2026

Resposta de Collectico

Tak for anmeldelsen og de flotte ord, Simon. Det er meget værdsat!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og super god service…

Hurtig levering og super god service med personlig besked. Det er ikke sidste gang vi er kunder 😊👌🏼
Vi køber mange pakker kort og får sjælendt de helt specielle med Relics og aldrig med ægte autografer. Det er en fed måde at kunne få sine drømme kort på!

24 de janeiro de 2026

Resposta de Collectico

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg håber kortene faldt i god jord.

I skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi shoppen igen en anden gang - der er nye spændende kort oppe hver dag :)

God service. Hurtig levering

21 de janeiro de 2026

Resposta de Collectico

Mange tak for den fem-stjernet anmeldelse! Jeg håber du kigger forbi shoppen en anden gang :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse at handle med dem.

Super oplevelse at handle med dem.
Hurtig levering og kortene levede absolut op til forventningerne. :)
Vender helt klart tilbage som kunde.

14 de janeiro de 2026

Hej Mads,

Mange tak for din fine fem-stjernet anmeldelse. Dejligt, at alt var lige som det skulle være.

Du er altid velkommen til at kigge forbi shoppen en anden gang :)

Alle ok....

9 de janeiro de 2026

Resposta de Collectico

Tak for den fem-stjernet anmeldelse! Godt at alt var som det skulle være :)

KÆMPE ANBEFALING

Kæmpe anbefaling!

Har handlet flere gange hos denne webshop, og det spiller bare hver gang! 🔥
Stort udvalg af fodboldkort, der er både pakker, bokse og tins, så der er noget for både nybegyndere og hardcore samlere.

Priserne er fair, leveringen er lynhurtig, og alt er pakket ordentligt ind 👌
Man kan virkelig mærke, at der er passion bag, og at der bliver gået op i kundeservice og kvalitet.

Hvis du er bare lidt interesseret i fodboldkort, så er det her 100 % et sted, jeg kan anbefale. Jeg handler helt sikkert her igen! 🙌⚽️

8 de janeiro de 2026

Hej Victor,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er virkelig værdsat. Det betyder meget for mig, at du også lægger mærke til de små ting - og at min passion skinner igennem til dig som kunde. Tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et barcelona tin

Jeg bestilte et barcelona tin. Det er første jeg køber fodboldkort. Der var hurtig levering, og jeg fik nogle rigtig gode kort. Jeg har allerede bestilt et tin mere, plus nogle sleeves til mine gode kort.

29 de dezembro de 2025

Hej Sebastian,

Tak for den flotte anmeldelse. Jeg sætter stor pris på, at du valgte Collectico til dit første fodboldkort-køb. Jeg håber du får mange gode oplevelser med at samle fodboldkort fremover!

I øvrigt - rigtig god idé med sleeves til de mere værdifulde kort 👍

Jeg håber du kigger forbi shoppen igen en anden gang.

Meget hurtig forsendelse!!

Meget hurtig forsendelse!!

18 de dezembro de 2025

Resposta de Collectico

Tak for den 5-stjernede anmeldelse, Susan. Det er værdsat :)

Jeg håber du kigger forbi shoppen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her er en lille virksomhed som kan…

Her er en lille virksomhed som kan noget.
Bestilling forgik nemt og hurtigt. Jeg fik en lynhurtig bekræftelse på at min ordre var på vej, selvom det var 5 minutter i jul.
Pakken jeg modtog var super forsvarligt pakket, med plombering og selve kortet i en stabil plastikboks og en håndskrevet note med et tak for handlen- Sådan 👏🏻 Virksomheden fortjener al ros, det bliver ikke sidste gang vi handler det ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 de dezembro de 2025

Hej Karina,

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og ros. Det gør mig glad at høre, at alt var lige som det skulle være - både med indpakning og levering.

Du skal være meget velkommen på shoppen en anden gang 😊

Godt nytår!

Super Butik på Nettet

Super service, gode priser og hurtig levering. Jeg købte en stak autografkort, og hele handlen var til fem stjerner. Jeg kan varmt anbefale Collectico til samleren, der gerne vil kunne købe kort hos en pålidelig sælger.

20 de dezembro de 2025

Resposta de Collectico

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Michael. Det betyder meget!

Jeg håber selvfølgelig du kigger forbi shoppen en anden gang også 😊

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. Hurtig levering👍

15 de dezembro de 2025

Resposta de Collectico

Tak for den 5-stjernet anmeldelse, Kirsten 😊 Jeg er glad for at høre, at det hele var tilfredsstillende!

Fantastisk service

Fantastisk service ! Man får præcis hvad man bestiller PLUS hurtig respons ved henvendelse til kundeservice !!! Kæmpe High five herfra 👏🏻

12 de dezembro de 2025

Resposta de Collectico

Tusind tak for din fine anmeldelse, Regitze. Er glad for at alt var lige som det skulle være med service og kort.

Du får en kæmpe high five tilbage herfra!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at handle og der kan lægges til…

Nemt at handle og der kan lægges til bunke hvis køber kort. Hurtig respons på spørgsmål samt hurtig forsendelse. Alt i alt en god oplevelse at handle på collectico.dk

9 de dezembro de 2025

Resposta de Collectico

Tusind tak for din fine anmeldelse, Anders. Den er meget værdsat!

Jeg håber du kigger forbi en anden gang :)

Collectico.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais