Colliecashstuffing Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles wat je besteld wordt snel verstuurd en met zorg ingepakt. Er wordt veel verteld en uitgelegd bij live uitzendingen. En je krijgt snel antwoord op vragen. Al diverse malen besteld, mooie product... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maandag 9 december een grote bestelling geplaatst. Na een langer dan een week niks te horen gekregen te hebben heb ik een mailtje gestuurd. Werd ook niet op geantwoord. Een paar dagen en e-mails verde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch bedrijf! Heel fijn contact met Nicole, vragen worden duidelijk beantwoordt. Goed advies en hulp gekregen. Pakket was prachtig ingepakt, met extra cadeautje! Ik raad het zeker aan!

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

29 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kijk uit met bestellen

Voel me opgelicht, ik heb besteld en betaald, Postnl had ik gebeld om te vragen of ze iets wisten van me pakket omdat ik een track&trace heb ontvangen weten ze van niks, ze zeiden dat ze niks van de track&trace weten, ze zeiden dat het waarschijnlijk nog bij haar opslag ligt om verstuurd te worden, hoelang moet ik nog wachten om het te mogen ontvangen, en dat ik de afzenden moet benaderen. Heb ik een mail gestuurd waarop ze antwoordde dat er een track&trace is, heb ik een 2e mail gestuurd omdat Postnl niks van de track&trace weet,.. kreeg ik een mail terug dat ik geblokkeerd ben!.
Wat een oplichterij!

18 de novembro de 2025

Love it

Fijne webshop.
Altijd euk verpakt.
Leuke binders.
Fijne zippers
Leuke sale acties.
Altijd weer blij als mijn bestelling er is.

21 de junho de 2025

Topper

Eindelijk iemand die helpt om je financiën op orde de houden! Naast het fijn dat collie zo behulpzaam is, zijn haar spullen van mooie kwaliteit! En vooral belangrijk: op tijd binnen! Ik blijf bij haar kopen in iedergeval!

25 de junho de 2025

Super leuke website

Super leuke website, betaalbare spullen, super aardige meid, ik zeg ga lekker kijkje nemen op de website.. het is je geld waard🥰 net begonnen met cashstuffing maar wil al meer,

25 de junho de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Niet gelamineerd

Bestelling is goed geleverd , toen ik het uitpakte waren de challenges niet gelamineerd… dit staat ook niet vermeld op de website dat het niet gelamineerd is. Ik heb nu dus betaald voor een challenge die niet hebruikbaar is. Mailtje gestuurd maar geen reactie..

10 de junho de 2025
logotipo da Colliecashstuffing

Resposta da Colliecashstuffing

Bedankt voor je review, de challenges zijn inderdaad niet gelamineerd. Sommige sets wel maar dit staat dan bij de producten vermeld. Als het ergens verkeerd heeft gestaan dan mag je altijd een e-mail sturen voor een oplossing de mail wordt binnen 24 uur beantwoord muv het weekend.

Groetjes Colliecashstuffing

Super!

Pakketjes worden heel erg leuk en mooi ingepakt! En snel bezorgd.

De webshop ziet er ook erg goed uit en overzichtelijk. Je word altijd goed geholpen als je een vraag hebt.

23 de maio de 2025

Pas op!!!!!

Pas op!!!!!!
Je koopt bedrukte papiertjes voor veel geld. Ruim €15,- voor 8 kleine velletjes papier.
Waarvan op de site vermeld staat dat ze gelamineerd en herbruikbaar zijn. In werkelijkheid koop je iets voor 1 malig gebruik. Stuur je een nette mail met de vraag of het verkeerd is geleverd wordt er niet eens excuses aangeboden.

13 de maio de 2025

Bestellingen

Al diverse malen besteld, mooie producten, leuke acties en van goede kwaliteit! Een hele fijne webshop!

25 de abril de 2025

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf!

18 de março de 2025

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden over de kwaliteit van de producten en de de manier waarop het pakketje ingepakt is. Ook het contact met de zaakvoerster is altijd heel hartelijk. Ik ga hier nog heel vaak bestellen!

12 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitgebreid assortiment en veel keuze…

Uitgebreid assortiment en veel keuze voor alles wat je nodig hebt om te beginnen met Cashstuffen. Verder leuke kleuren binders en veel keuze in gepersonaliseerde producten.
Snelle levering en goede service!
Kortom super tevreden en ik kan het iedereen die met cashstuffen wil beginnen zeker aanraden eens een kijkje te nemen op de webshop!

2 de março de 2025