Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... Ver mais

A empresa respondeu
Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver h... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 76% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid gode behandlinger i Brøndby. Jeg er meget tilfreds med både tandlæge Hans og tandplejer Muhamad. Receptionen er også rigtig søde.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Min mand og jeg er rykket med Muhamad til brøndby og vi meget glade for ham som behandler. Yderst professionel og meget snaksaglig. Vi følger hvor end Muhamad er. Altid en fornøjelse

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
God service og behandling. Venlig personale. Har været I Taastrup og flyttede med til Brøndby

Virkelig god klink!
De er meget serviceminded i forhold andre klinikker, man bliver altid mødt med et smil. Jeg kan personligt anbefale colosseum, da jeg kun har haft gode oplevelser med dem.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg har været til tjek og rens hos tandplejer Muhamed. Jeg havde en rigtig god oplevelse. Meget god til at kommunikere på et niveau så man forstår hvad der foregår. Han lytter til mine behov og man kan mærke han er god til sit arbejde.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Good and friendly service, would highly recommend.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Always good treatments when I visit this clinic in brondby. Highly recommended. Thanks

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er flyttet med fra Colosseum Tasstrup til Brøndby og er meget glad for behandlerne. Jeg har altid fået god service til fornuftig pris.
De kan varmt anbefales🙌🏽

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Virkelig dygtige behandlere. Kan altid få en tid når det akut. Der tages hensyn til mig. Meget taknemlig. På gensyn og tak for god service og behandling.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er meget glad for at gå hos Brøndby colosseum. De er yderst kompetente og er gode med patienter der har tandlægeskræk. Det forløb meget behageligt og professionelt.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Aldrig i mit liv har jeg så fået en god behandling! Tusinde tak til Muhammed
Jeg kommer helt sikker igen🙌🏼

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Dygtige tandlæger og tandplejer. Kan varmt anbefales

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Fantastisk tandlæge og assistent, der tydeligt forklarede alt om muligheder for behandling. Jeg gik glad og smertefri der fra efter min akuttid. Tusind tak.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Jeg er kommet i mange år hos tandlægerne også før de hed Collosseum. Altid meget omhyggelige og empatiske : jeg kan specielt godt lide det lille trick som klinikassistenter laver når hun fornemmer at nu er det lidt kritisk. En hånd på armen hjælper.
Ja det er lidt dyrt men også glimrende og ærligt.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Selvom det ofte ikke er en skøn oplevelse at være på tandlægebesøg, så gjorde Cecilie og Amalie et ekstremt godt stykke arbejde. Man kunne virkelig mærke, at man var i gode hænder, og at de var top profesionelle i hvad de lavede. Kæmpe ros her fra.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Ved ikke om man ligefrem kan kalde en tandbehandling behagelig, men jeg føler mig i hvert fald altid i trygge hænder hos Muhamad fra Colosseum Taastrup, nu Brøndby.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Det en rigtig god klinik og vireklig gode behandlere også er de venlige og søde og imødekommende.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Brøndby
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.