Et dejligt sted at komme, møder altid venlighed og kompetente medarbejdere. Trygt og godt for mig, at komme der!!!!

A empresa respondeu
Den varmeste anbefaling herfra til colloseum tandlægerne i Køge! Skiftede tandlæge i forbindelse med visdomtænderne, da jeg har haft store problemer med dem De står altid klar til at hjælpe og... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kunne ikke vælge både tandlægen og klinikassistent i hjemmeside bedømmelsen. Men det var den mest behagelige oplevelse jeg nogensinde har haft. Jeg er nervøst anlagt hvad angår mine tænder, da... Ver mais
A empresa respondeu
Han ved jeg er nervøs hos tandlægen og har synke problemer efter blodprop i hjernen, han tager sig så god tid, forklare hvad der skal ske og er utrolig god til at opfange jeg skal synke. Jeg er næst... Ver mais
Escrito pela empresa
Escrito pela empresa
Nørregade 1, 2. sal, 4600, Køge, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 76% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Jeg har kommet hos jer igennem del år nu og når jeg så skal have lavet en tand er det 9 ud 10 gange uden bedøvelse ikke på grund af prisen men som jeg siger til min tandlæge jeg tager mig en lur så kan i lave tanden imens

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Rigtig godt sted at komme. Man får en god behandling både at man føler sig velkommen og de er meget profesionelle og gør et rigtig godt stykke arbejde. Og tænderne bliver godt behandlet.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Dét kørte jo bare for ham den unge Mand i tandlægestolen 😀

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
God vejledning og min tandlæge, Majdi Al Rasheed er dygtig og flink. Er glad for ham.

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Den varmeste anbefaling herfra til colloseum tandlægerne i Køge!
De står altid klar til at hjælpe og tjekke alt er som det skal være hurtigst muligt, ofte samme dag. Især er de gode til at give en personlig og omsorgsfuld behandling, så man føler sig i trygge hænder, hvilket har gjort hele forløbet indtil videre til ug.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra

Resposta da Colosseum Tandlægerne - Køge
Et stort tak til tandlæge klinikken i Køge.
Super professionel oplevelse.
Specielt til Marlene og Anette - som tryllede en tid til mig - da jeg havde tandpine.
Jeg gik derfra med en god oplevelse og uden tandpine.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.