Comftible™ Avaliações

1. Loja de Roupas

Our dear customers, due to unforeseen circumstances. We have been forced to close our store for the time being.

Muito Bom

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

I am aware they are for work but I used…

I am aware they are for work but I used the head band as a sleep mask & I gotta say it’s definitely well worth the money. So soft, nice & dark & sooo cosy. Tonight I’m going to sleep with a bit of KU in my ears ! Thank u for pleasing a usually hard person to please… me !

18 de novembro de 2023

Resposta da Comftible™

Hi Sharon 👋🏼 Our pleasure. Glad you are happy! Our Bluetooth Head Band is definitely versatile. Though, it is great for the workplace, it is also great for sleeping too. Many of our happy customers end up purchasing two. Usually, one for work and one for home. We are always happy to see a happy customer. Ultimately, our aim is always to please.

If you have any other feedback, feel free to drop us an email!

The Head Bands are a great idea

The Head Bands are a great idea! Can't believe I'd never heard of them. Mine took a little longer to get to me (just over 2 weeks) but the customer service is good. They updated me every step of the way.

17 de novembro de 2023

Resposta da Comftible™

Hey Kayla 👋🏼 Thank you for a great review 🙏 out sincerest apologies for the minor delay. When it comes to shipping occasionally we run into things that are simply out of our control. We deeply appreciate your patience.

The Bluetooth Head Bands are definitely a favourite. Feel free to check out our other products too.

Again, thank you for your patience. If you have any more feedback, feel free to drop us an email 🙂

I ordered one for work and am very…

I ordered one for work and am very impressed on how well it works

2 de novembro de 2023

Resposta da Comftible™

Hi Michael, we love hearing from our happy customers! We appreciate your kind words. If you have any more feedback, feel free to drop us an email. We are always looking to improve our customer experience.