Utroligt dårlig kundeservice. Skrev i god tid for at forhøre mig om muligheden for at overskride de 14 dages returret med to dage for en gave modtaget i gave - i øvrigt en gave, der er fast del af sor... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag köpte en ljusstake som visade sig vara felaktig eftersom finishen inte matchade övriga delar i serien. Efter att ha kontaktat kundtjänst löste dem problemet snabbt och smidigt och skickade mig en... Ver mais
Fantastisk service Jeg havde købt to Louise Roe champangeglas i rosa. Modtager dem blot to dage efter bestilling, desværre er det ene gået fuldstændig i stykker under transporten. Jeg kontakter Compl... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Complet Living er en dansk webshop der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand der forhandles på completlivng.dk er nøje udvalgt, da der er enormt vigtigt for os, at tilbyde produkter af høj kvalitet som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem. Du finder blandt andet produkter fra Tom Dixon, Lampe Gras, Surpil, David Trubridge, Nevvvorks, Magis, Vipp, Nordstjerne, Normann Copenhagen og B. Schottlander som dækker en hver kundes behov til boligindretningen. Det er vores ønske at vores kunder vil føle sig inspireret når de går på opdagelse hos Complet Living og at de har en positiv købsoplevelse når de handler hos os.
Informações de contato
Nybrovej 91, 2820, Gentofte, Dinamarca
- info@completliving.dk
- completliving.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtig og effektiv service
Fik tilsendt en termokande med en fabriksfejl. På under 24 timer fra jeg opdagede fejlen, sendte Completliving uden tøven en ny en af slagsen afsted uden krav om, at jeg skulle sende den defekte tilbage.
Completliving forstår sig på gode kundeoplevelser
De bedste produkter til gode priser. Leveringen var både hurtig og fejlfri. Kundeservicen sad klar til at hjælpe med størrelsesguide og øvrige spørgsmål.
Worst customer service ever!
I am a customer in the Swedish web shop and the service so far is crap. I ordered three items, received one of them and started to ask customer service when I could expect to receive the other two. For weeks now the say I must show a photo of the box the first item was delivered in. Well, since the box was in good shape I opened it and threw it away after seeing that I wanted to keep the item. That was three weeks ago and they go on and on about that they need to see that box. No apologies for the missing items (ordered on 4 Sep, said to be available for delivery in 1-2 days, still missing). No info that they are sending them to me. Just more questions about the box, today for the third time. Not ever going to buy anything from this firm again!!!
Här kan man förvänta sig utmärkt…
Här kan man förvänta sig utmärkt service och produkter! Lyhörda och snabb service, hade en reklamation som sköttes professionellt. Handla dina produkter här!
Fantastisk webshop med personlig service
Fantastisk webshop, hvor personlig service er i fokus. Har ikke en finger at sætte på forløbet, og Suprise, der er faktisk en webshop der tager telefonen😀 Tak for god service
Jeg var uheldig at modtage et defekt…
Jeg var uheldig at modtage et defekt glas, der sikkert var gået i stykker under transport. Butikken sendte mig dog et nyt med det samme, da jeg gjorde dem opmærksom på problemet.
Väldigt fina produkter och mycket bra…
Väldigt fina produkter och mycket bra service! Rekommenderas.
Amazing and personal service by Heidi.
Amazing and personal service by Heidi.
She was doing everything she could for us getting out furniture really fast.
You can’t find many shops like this in Denmark.
I truly recommend shopping with her.
Fantastisk service
Fantastisk service - og super sød medarbejder Heidi.
Bestilte et spejl og der var lidt forsinkelse,(1 dag) men super service af Heidi som ligeledes fulgte op både på tlf samt mail. Helt sikkert at jeg køber der igen. Spejlet er ankommet og venter på at blive pakket ud ♥️
Super god og hurtigt ,ikke sidste gang…
Super god og hurtigt ,ikke sidste gang jeg handler her .
Förstklassig service
Cecilie och Heidi ger förstklassig service. Snabb, korrekt och med kunden i fokus. En av de bästa nätbutikerna jag handlat ifrån. Enda kritiken kan vara lite kvaliteten på emballaget vid frakt. De spricker lätt men Cecilies och Heidis service väger upp allt. Bli kund, ni kommer inte ångra er.
Fair pris og hurtig levering
Fair pris, hurtig levering - 2 dage og så var der en rigtig fin gratis gave med 👍🏼👍🏼
Kanon service!
Bestilte og havde min pakke 2 dage efter, inkl. en ekstra gave de havde vedlagt.
Super god service og sendt i forsvarlig emballage.
Fantastisk service
Fantastisk service. Det har været en stor fornøjelse at handle hos Completliving - kan varmt anbefales.
Så fin og god service
Så fin og god service. Tak for hjælpen til valg af sofabord. Vi valgte et Vipp sofabord, det kom efter 2 dage og vi er så glade for det.
Snabb återkoppling och förstklassig…
Snabb återkoppling och förstklassig service! Jättenöjd!!!
Fin service!
Snabbt och mycket trevligt bemötande från butiken som löste vårt problem direkt. Rekommenderas varmt!
Bästa servicen!
Fantastisk service och upplevelse från order till leverans. Super nöjd med mitt köp av VIPP soffa.
Mvh / Violette
Absolut ypperste service
Absolut ypperste service. Kan på alle måde anbefale at handle her. Heidi har ydet en kæmpe indsats og hjælp. Det bliver absolut ikke sidste gang vi hanler her!
Dårligste service! Mangler stadig varer som er bestil Januar
Anbefaler absolut ikke, at handle hos completliving. Med mindre du har tålmodighed til evig tid ?
Bestilte 4 varer d. 11.01.2021 (januar)
Under hver af varerne stod der forskellige leveringsdage fra 1-3 dage og 3-5 dage.
Acceptabelt og jeg bestiller i god tro om, at få mine varer leveret inden for ovennævnte dage.
Da der er gået 5 dage så henvender jeg mig, da ingen af tingene af leveret!
Får så af vide ved min henvendelse, at min ene varer mangler de fra leverandøren så den vil blive sendt så snart den er på lager.
En anden varer har de heller ikke på lager, men den vil jeg få tilsendt i februar.
Men de sidste resterende to varer vil blive sendt lige straks.
Hmm.. allerede der er det ret irriterende!
Jeg modtager to ud af mine fire varer. Og den tredje 14 dages tid efter bestilling.
Så mangler jeg stadig den sidste. På mandag går vi ind i marts måned og har stadig IKKE modtaget min sidste vare, ej heller hørt frem completliving.
Den dårligste service til dags dato!
Man skal rette henvendelse for, at høre status på ens ordre og bliver lovet/fortalt, at varen bliver leveret i februar - jeg har det på skrift.
Det er op ad bakke.
Lad vær med, at køb hos completliving!
Anbefaler det ikke til nogen.
Deres motto er ; Hurtig levering ....
Havde jeg vidst det var langsom levering så var det noget andet, at forholde sig til.
Det skal completliving vidst have rettet.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.