Really happy to work with Marcus, Lucas and the team, great communication since day 1 and really open to check in with us on a daily basis. Example for many agencies!
Veja o que dizem as avaliações
Var på Mastermind med Marcus og Jeppe i Malaga. Kæmpe værdi for pengene! De kalder dig ud på dine dårlige undskyldninger, og kommer direkte ind til kernen i hvordan du udvikler dig både personligt... Ver mais
Kæmpe anbefaling herfra! Marcus har styret vores Facebook Ads i ca. 3 måneder nu og har skabt imponerende resultater hele vejen igennem. Vi kører med en ROAS 13 i gennemsnit og har lavet en meromsæ... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Jeg hjælper virksomheder pro-aktivt med at opnå deres fulde potentiale med deres markedsføring, udarbejder stærke og solide strategier som giver virksomheden mulighed for at opnå deres ønskede vækst, mål og visioner. Jeg elsker at være problemløseren, så derfor har jeg ikke stiftet et kæmpe bureau, men derimod valgt at arbejde med kunder hvor jeg ser et stort potentiale.
Informações de contato
10/10 super venlige og professionelle!
10/10 super venlige og professionelle også efter mange problemer med Facebook var de stadig fuld på at komme i mål! kæmpe respekt herfra
Lynhurtig og professionel!
Vi kan absolut kun give Marcus og Complex Solutions vores allerbedste og varmeste anbefalinger. 🤩
Vores tidligere bureau fik hacket deres konto og der blev oprettet annoncer på vores konto af hackerne, inden vi nåede at blinke med at et øje.
Marcus trådte straks til og hjalp os lynhurtigt med at få oprettet en ny annoncekonto, få vores annoncering op at køre igen og ikke mindst gå i gang med at finde ud af, hvordan vores markedsføring fremadrettet kan optimeres.
Marcus er ekstremt dygtig og professionel og han ved hvad han har med at gøre. Samtidig er det virkelig fedt, at han var parat til at smide alt hvad han havde i hænderne, for at hjælpe os. 🤩
Vi er slet ikke i tvivl om, at det er Conplex Solutions, der fremadrettet skal varetage vores annoncering både på facebook og Google. ☺️
Have worked with Marcus for about a…
Have worked with Marcus for about a year, and it has been a very pleasant experience. Marcus always delivers on time and replies immediately. I have worked with different larger teams before, where I got a new account manager constantly, and with that, had to spend a lot of time troubleshooting. With Marcus it's nice to know that won't happen, and it saves me a lot of time.
My best recommendations ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale både Marcus og Mads.
Kan varmt anbefale både Marcus og Mads.
Vi på Curved.dk har nu brugt dem i over et år.
Vi vækster hver eneste måned, de er altid klar til at hjælpe og gør et fantastisk stykke arbejde.
De er 100% ærlige og lige til at snakke med,
så jeg kan til en hver tid stå inde for dem.
Tak Marcus og Mads, for tiden indtil nu,
glæder mig til mange flere måneder sammen med jer.
Proaktiv og kompetent samarbejdspartner…
Proaktiv og kompetent samarbejdspartner
igennem flere år.
Vores virksomhed Udespa A/S har arbejdet sammen med Mads igennem flere år og det har været en super oplevelse. Vi var trykte ved hans forslag, afrapportering og også med resultater.
Irena Sibbern, Marketing
Very professional and dedicated support
Very professional and dedicated support to our recruitment process, leading to a signed contract with a strong candidate. I was guided and felt well informed throughout the entire process.
The best investment we did!!!:)
I had the pleasure to work with Mads and Marcus on setting up the FB ads strategy for our online store. They did such a great job with setting up our Top & Bottom funnel. Before we implemented their strategy we were just losing money on our ads, they turned that around and now we´re really seeing the results!! I would highly recommend these guys, they´re one of the least marketing agencies where you´ll get high quality value for a reasonable price. Can´t wait to start working with them structurally. Thank you Mads & Marcus!!! :)
Marcus er ekspert indenfor sit felt og forstår virkelig at sætte sig ind i din situation og videregive sin viden.
Jeg er netop blevet færdig med et 3 måneders 1:1 coaching forløb med Marcus. Det er uden tvivl den bedste beslutning, jeg har truffet i min forretning so far!
Uden Marcus stod jeg ikke det sted, jeg står i dag!
Tusind tak, Marcus!
Vi snakkes.
Dygtig, professionel og engageret team...
Hos Complex Solutions bliver du mødt af et professionelt og dygtigt team der altid står til rådighed når du har brug for det. Der bliver dagligt taget hånd om annoncerne med henblik på at skabe de bedste resultater. Derudover har vi fået en ugentlig opdatering hvor de blandt andet gennemgår annoncerne, annonceforbrug og actionsstep for den kommende uge. Vi har fået optimeret en masse funktioner på vores webshop med henblik på at skabe en bedre købsoplevelse for vores kunder, og vi har fået sparring hele vejen. Jeg vil give Complex Solutions min varmeste anbefaling, og vil glæde mig til at fortsætte vores fantastiske samarbejde i fremtiden.
De bedste hilsner Daniel og Sarah
Super marketingteam der står bag…
Super marketingteam der står bag Complex Solutions.
Jeg har arbejdet med Marcus i 2 år og det har været en meget været en positiv oplevelse.
Rigtig kompetente gutter - jeg har kun gode ting at sige om dem.
Kan klart anbefales!
Mine varmeste anbefalinger!
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Marcus i 2 år, og det forventer vi bestemt ikke at lave om på!
Med ugentlig video rapportering, daglig kommunikation på Slack, hurtig og effektiv eksekvering, er vi yderst tilfredse!
Yderst professionelt virksomhed
Yderst professionelt virksomhed.
Complex Solutions har leveret et resultat der helt sikkert vil kunne mærkes på bundlinjen.
Hilsen HjemmeHos VejleBolighus
Proaktiv og stærk samarbejdspartner
Proaktiv og stærk samarbejdspartner. Klar professionel eksekvering og rapportering. Alt i alt lig med fine resultater - ROAS øget fra 1.2x til +4.5x med et øget budget. Flot arbejde!
Vigtig ressource i vores ekspansion til Europa
Vi har arbejdet sammen med Marcus i 6 måneder nu og er virkelig imponeret over de resultater han skaber samt måden hvorpå han formår at udfordre vores forretning rent strategisk. Marcus har været en meget vigtig ressource i vores ekspansion til andre lande i Europa, hvor han har taget ansvar for at åbne og vækste de forskellige markeder. Trods det, at vi arbejder med komplekse produkter med mange restriktioner, har vi igennem hele samarbejdet erfaret at Marcus tilpasser sig og finder de rigtige løsninger, der gavner vores forretning. Vi er især glade for den eksekveringskraft vi oplever. Stor anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra!
Vi kører med en ROAS 13 i gennemsnit og har lavet en meromsætning på 500.000kr. på den korte tid vi har arbejdet med ham.
Marcus er selvtænkende og proaktiv og arbejder sindssygt hårdt for at skabe de bedst mulige resultater for hans klienter!
Hurtig og effektiv eksekvering
Jeg havde en del gange set, at Marcus blev anbefalet i en iværksætter gruppe, som SoMe ekspert. Jeg havde brug for at få trimmet mine Facebook annoncer, og kontaktede derfor Marcus direkte. Vi aftalte et tlf. møde, hvor mine annoncer blev gennemgået, og det viste sig, at der var brug for et nyt setup. Dagen efter lå der der en udførlig færdig marketing strategi i indbakken, og den var nem at følge og sætte op. Dagen efter igen havde vi et opfølgende tlf. møde, hvor de nye annoncer blev gennemgået. Resultaterne er allerede bedre end med de gamle annoncer, så jeg kan kun give mine bedste anbefalinger herfra.
Jeg vil til hver en tid anbefale…
Jeg vil til hver en tid anbefale complex solutions.
Jeg skulle have en hjemmeside hurtigt op og stå til mit firma og blev mødt af en venlig og yderst professionelt behandling af Marcus der hurtigt havde forståelse for mine ønsker til design.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.