Veja o que dizem as avaliações
Solgte en drøm der blev et mareridt, hjemmesiden blev ikke færdig andre firmanavne blev rodet ind på min hjemmeside og lagt på nettet der bliver ikke tilpasset i teksten, men faktura og rykkere ko... Ver mais
Skuffende kunde pleje! Vi har nu været kunde hos Comytec/Standoutmedia i nogle år, men ønskede at stoppe samarbejdet da det aldrig har fungeret optimalt. Vi har altid haft svært ved at træffe dem o... Ver mais
A empresa respondeu
As pessoas também visitaram
Startede godt, men sluttede som en være skuffelse
Jeg har haft samarbejdet med comytec i over 6 år, og de første år var det super godt! Men derefter er det blevet noget møg! Føler mig bundefanget, og de få gange jeg har haft brug for support har jeg siddet mere forvirrede tilbage efterfølgende end før jeg snakkede med dem. Jeg er låst i kontrakten i næsten et år mere. Men herefter lukker jeg siden ned!
Fup & Svindel A/S. Comytec er en del af TENET A/S som…
Comytec er en del af TENET A/S som ejer, PIXLAB A/S der igen ejer StandOutMedia Holding, som ejer StandOut A/S der igen ejer Comytec Aps. Med Storm Elliot Sander Flensburg som stifter af Ticom A/S og Comytec Aps. - Manden har skiftet navn 10 gange og efterlader sig et spor af konkurser bl.a Ophelia Holding Aps. Kig på Virk.dk, Proft.dk og Lasso.dk. Bag det hele er Klaus Walkusch. De åbner og lukker virksomheder som det passer dem.
Omstændig support og skuffende kundepleje!
Vi har været kunde hos Comytec i nogle år, men opsagde samarbejde primært grundet omstændig og utilfredsstillende support samt tydeligt højere priser end hos mange konkurrenter. Vi oplevede at skulle starte med Adam og Eva, hver gang vi havde brug for support. Vi har derfor nu valgt en anden meget kompetent udbyder og er glade for skiftet.
Næsten en måned efter vores opsigelse til Comytec modtager vi regninger på fornyelse, fordi vores kontrakt hos Comytec omfatter, at opsigelse skal ske senest 3 måneder før fornyelse. I stil af bedste gidselstagning ydes der ikke support til overdragelse af domæne og mailløsning før regningen for fornyelse er betalt.
Jeg forstår kontraktteksten, men forstår ikke kundeplejen, ved at insistere på at forny eksempelvis domæneregistrering med 12 mdr efter opsigelsen, når nu kunden søger væk og ikke ønsker samarbejdet.
Skuffende kunde pleje!
Skuffende kunde pleje!
Vi har nu været kunde hos Comytec/Standoutmedia i nogle år, men ønskede at stoppe samarbejdet da det aldrig har fungeret optimalt. Vi har altid haft svært ved at træffe dem og servicering af hjemmesiden har aldrig været eksisterende! Derfor har vi nu valgt anden udbyder. Efter vores opsigelse modtager vi så regning på fornyelse af vores kontrakt hos Comytec/Standoutmedia for det næste år. Dette stiller vi os uforstående overfor og har prøvet at gå i dialog med dem vedr denne regning, uden held. De fastholder og er næsten ubehagelige i deres mail korrespondance til sidst. Efterfølgende har vi så fundet ud af, at vi de sidste 2 år har betalt for ydelser som egentlig kun var engangsydelser som kun skulle faktureres det første år. Dette har vi også gjort opmærksom på og har en forventning om at de refundere beløbet for denne fejl. Men vi har ingen respons fået på flere mails. Derfor overvejer vi nu at sende sagen til vores advokat. Men dette kunne være undgået hvis dialogen og interessen for at løse dette i fælles samarbejde havde været tilstede. Så vi må sende en stjerne denne vej og helst ingen!

Resposta de Comytec
Det bedste webbureau, fantastisk hjemmeside og god kundeservice
Jeg har fået den lækreste hjemmeside, som bare fungereR!
Jeg havde forventet en langvarig og kompliceret proces, men Comytec.dk har gjort det utrolig nemt for mig. De har fra dag 1 leveret en fuldstændig enestående kundeservice og min hjemmeside er helt perfekt! De er simpelthen så søde og professionelle.
Desuden skal de have kæmpe ros for hele tiden at være på forkant med min hjemmeside. De holder den optimeret, og øverst i søgeresultatet hele tiden, og er så gode til at informere mig hele tiden. De havde min hjemmeside klar langt før end forventet, og endda en virkelig professionel side. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til det her webbureau!
Lækkert design,god dialog
Siden var hurtigt oppe og køre,hyppige tlf opkald fra dem,vedr små ændringer,og forslag til siden....meget tilfreds

Resposta de Comytec
De er der for deres kunder.
De er der for deres kunder.
Laver en flot hjemmeside.
Gode til at finde løsninger.
Produktet er fint, men...
Produktet er fint. Det er der ikke noget at sætte en finger på.
Men kundeservice er ikke-eksisterende. Spild af penge.
Vi er rykket til en anden udbyder. Får ikke svar på mails og opkald gennem flere måneder. Aftalte møde bliver ikke overholdt mm.
Så hvis du vil have et firma, du vil kunne komme i kontakt med, så er det ikke dem her. :-)
Hav' en god dag.
Comytec har lavet en ny hjemmeside som…
Comytec har lavet en ny hjemmeside som både er billigere og flottere end den gamle samt ligger meget bedere på Google
Hos Dansk Miljøkontrol er vi mere end…
Siden nedenstående blev skrevet, er Comytec blevet opkøbt af Standout Media, og vores gode oplevelse sluttede brat. Vi oplevede at blive afpresset, at siden pludselig blev lukket efter negative anmeldelser her og, at de decideret løj om ydelser. De ville ikke udlevere vores hjemmeside efter aftalen var opsagt, på trods af at det var en del af den oprindelige aftale, at den tilhørte os.
Jeg vil på det kraftigste advare imod at indgå samarbejde med dette firma, eller andre udbydere, der er relateret til Standout Medias ejerkreds.
Vores oprindelige anmeldelse:
Vi har oplevet et venligt hold der er gode til at møde os der hvor vi er, og med evnen til at sætte sig ind i vores forretning - som af og til kan være en smule nørdet.
Alt fra serverskift, til udvikling og samarbejde omkring design af vores hjemmeside, er gået præcis som vi ønskede det.
Og så er vi ikke fanget af et abonnement, noget vi ser som et kvalitetsstempel!
Jeg har fået en fantastisk service
Jeg har fået en fantastisk service lige fra Comytec kontaktede mig, til nu hvor siden næste er færdig. Jeg mangler at sende lidt materiale til Comytec. Jeg har en god fornemmelse, og tror på et langt samarbejde.
Har haft en fantastisk oplevelse med…
Har haft en fantastisk oplevelse med Comytec. De har været utrolige professionelle, ærlige og realistiske i deres kommunikation og har i sidste ende leveret et super flot og brugbart resultat og produkt.
Superfed og professionelt lavet…
Superfed og professionelt lavet hjemmeside der er meget bedre end min tidligere hjemmeside. Hvis jeg har lidt der skal ændres eller tilføjes synes jeg det sker temmelig hurtigt.de kører min SEO også som jeg dog venter kommer ordentligt igang og det er kun derfor de ikke får de 5 stjerner men bestemt nogle gode og flinke gutter der ved hvad de har med at gøre.
Mvh David Jensen
Malerfirmaet David Jensen
Fået lavet en hjemmeside hos dem
Fået lavet en hjemmeside hos dem. Super god service og hurtig feedback på ideer og evt. rettelser. Ser frem til fremtidigt samarbejde
Fantastisk
Tænk at kunne gi ideer videre til en designer der præcist fanger det essentielle og omsætter det til virkelighed på en hjemmeside. Fantastisk👏👏👍👍
Jeg er blevet lyttet til og hele processen har foregået i behageligt samarbejde. Jeg er så glad. Virkelig fantastisk oplevelse og resultat.
Stort tak til Comytec
Vores hjemmeside ser godt ud og får ros …
Vores hjemmeside ser godt ud og får ros for den.
Jeg er utroligt glad for at det er …
Jeg er utroligt glad for at det er Comytec som har lavet min hjemmeside
Hjemmesiden funger og er desuden flot sat op. Hver gang jeg har rettelser ringer jeg til firmaet og de retter omgående. Kan varmt anbefales hvis man kunne tænke sig at få lavet om på sin nuværende hjemmeside.
med venlig hilsen
Bodil Clemmensen
Maribo Sø' camping
Altid klar til at hjælpe nå der er …
Altid klar til at hjælpe nå der er udfordringer. Ser de noget i markedet som er vigtigt for ens virksomhed / præsentation / hjemmeside / sikkerhed får man det straks at vide og løsning hvis det kræves
Helt igennem professionelt.
Helt igennem professionelt.
Vi har som kunde hos Comytec følt os vel modtaget, vejledt og hjulpet til slut produktet. Samarbejdet med Comytec' s professionelle medarbejder har fungeret perfekt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.