Absoluut geen wondermiddel. Ruim 12 maanden gebruikt, ook de applicators. De gynaecologen die we hebben gesproken zeggen dat het een soort marketing gebeuren is waardoor de prijs vooral hoog is. Zij g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
- Loja de vitaminas e suplementos
- Clínica de Fertilização
- Centro de Saúde e Beleza
- Centro de cuidado à gestante
Sobre Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
VRUCHTBAARHEIDSMEERMIDDEL
VRUCHTBAARHEIDSVITAMINEN
SPECIALE AANBIEDINGEN
Wanneer je bereid bent om zwanger te worden, is het belangrijk om je lichaam voor te bereiden op de bevruchting. Conceive Plus Women’s Fertility Support is speciaal samengesteld met een combinatie van vitamines en mineralen om uw lichaam te ondersteunen. Conceive Plus ondersteuning voor vruchtbaarheid is geformuleerd voor positieve resultaten – om paren te helpen om op natuurlijke wijze zwanger te worden.
Visit www.conceiveplus.nl
Informações de contato
Twee waken geleden kwam onze kostbare…
Twee waken geleden kwam onze kostbare babyjongen in ons leven dankzij het ongelooflijke team van Conceive Plus. Niet in staat om natuurlijk zwanger te worden, verloren we bijna de hoop totdat we IVF als optie overwogen na overleg met hun specialist. Hun steun en expertise hebben onze dromen werkelijkheid gemaakt. Voor altijd dankbaar.

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Dank je wel Conceive Plus!
Julie en Alex zijn geweldig! Ik ben zeker van dat zij mijn man en mij zullen kunnen helpen om ons gezin te stichten!

Conceive Plus is opmerkelijk
Conceive Plus is opmerkelijk. Het team was fantastisch om mee semen te werken en bood uitzonderlijke kennisen ondersteuning. We verwekten onze dochter bij de eerste poging. Ik bevel hun diensten ten zeerste aan aan iedereen die hulp zoekt bij het uitbreiden van hun gezin.

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Alex en zijn team zijn geweldig
Alex en zijn verpleegkundigen zijn de besten bij Conceive Plus. We hadden een negatieve ervaring met een andere arts in praktijk, maar ze namen contact met ons op om te achterhalen wat er aan de hand was en wezen ons onmiddellijk iemand toe die veel beter bij ons paste. Ze geven echt om je situatie en werken met je samen om problemen op te lossen!

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Conceive Plus maakte het onmogelijk...
Conceive Plus maakte het onmogelijke mogelijk! Hun meelevende en responsieve team beantwoordde al onze vragen en behoeften. Na twee jaar bij een andere aanbieder te hebben gevoeld als een nummer, werden we bij Conceive Plus met oprechte zorg behandeld. Nu, na 6 jaar proberen, Ben ik dolblij om bijna 20 weken zwanger te zijn! Bedankt aan iedereen die heeft geholpen onze droom waar te maken!

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Je bent de allerbeste handen bij…
Je bent de allerbeste handen bij Conceive Plus. We hadden twee mislukte IVF-cycli en een paar tegenslagen onderweg. De hoeveelheid hartzeer die gepaard gaat met het proberen zwanger te worden na talloze mislukte pogingen kan verwoestend zijn. Marta en zijn verpleegster Julie gaven me echt het vertrouwen om het nog een laatste keer te proberen en ik ben zo ontzettend blij dat we dat hebben gedaan. We raakten zwanger van een tweeling die het uitstekend doet! Ik kan mijn waardering en liefde voor deze kliniek en al hun medewerkers niet genoeg uitdrukken. Ze hebben mijn dromen waargemaakt!!!

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Een geweldige ondersteuning Tijdens de…
Een geweldige ondersteuning Tijdens de ongelooflijk moeilijke reis van onvruchtbaarheid stond het team van Conceive Plus als een baken van hoop. Iedereen met wie ik in contact kwam, was zorgzaam en begripvol. Het is gemakkelijk om je geïsoleerd te voelen tijdens dit proces, maar dankij mijn fantastische arts en verpleegkundigen heb ik me nooit alleen gevoeld. Na verschillende verliezen koester ik nu momenten met mijn 11 weken oude zoon, wiens aanwezigheid uitsluitend te danken is aan hun toewijding. Ik ben vervuld van dankbaarheid.

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Onze ervaring met Conceive Plus was…
Onze ervaring met Conceive Plus was geweldig. Ze ware bij elke stap met ons, en beantwoordden al mijn vragen heel snel. We hadden het geluk om bij onze eerste IVF-poging zwanger to worden. We kunnen het personeel van Conceive Plus niet genoeg bedanken!

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
U kunt op hun producten vertrouwen
U kunt op hun producten vertrouwen: eerlijk, grondig onderzocht en van uitstekende kwaliteit. Bovendien worden ze ondersteund door een fantastisch team mensen.

Geweldig product en levering
Het product is zo goed, ik voel me zo energiek en kan voelen dat mijn lichaam gelukkig is. ik voel ook de behoefte om minder te eten omday mijn lichaam robuuste voeding heeft gekregen van dit superfood. Zal opnieuw kopen. Concieve Plus is zo's uniek bedrijf.

Fantastic☺️
Fantastic☺️! Personal and friendly delivery 😊. I visited twice as I was not at home the first time. The est products for face care👌☺️

Great Quality products every time
Great Quality products every time! Highly recommend it.

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Conceive plus: pakket niet te annuleren voor verzending, gewenste pakket na een week nog steeds niet bezorgd
2 bestellingen gedaan en 1 bestelling op tijd moeten annuleren vanwege contra-indicaties vanuit het ziekenhuis.
Aan conceive plus uitgelegd dat mijn gynaecoloog zich zorgen maakt over de methylparabenen in hun product gezien de verhoogde kans op een tumor. Uitgelegd dat ik daarom de 2e bestelling die nog niet was verzonden wilde annuleren.
Aanvankelijk kon conceive plus mijn bestelling niet vinden. Nadat ik het ordernummer had gegeven konden ze niets doen aangezien het al onderweg was. GLS een paar uur later gebeld en GLS gaf aan dat zij geen enkel pakket hadden ontvangen. Nadat ik Conceive plus hiermee geconfronteerd heb, kwamen ze met “persoonlijke items” kunnen niet geretourneerd worden. Dat deze persoonlijke items vanmiddag nog bij Conceive plus lagen, is voor mij bewijs dat dit bedrijf niet deugt. Dat ze daarnaast beweren dat methylparabenen geen kwaad kunnen, vind ik apart. Welke vrouw wil zwanger worden met de wetenschap dat ze mogelijk een tumor kan krijgen?
Update:
1 van de pakketjes zou op 30 mei geleverd worden. Tot nu toe niet bezorgd. Contact opgenomen met GLS die aangaf contact op te nemen met Conceive plus. Zij antwoorden niet. Wel veel reclame mails gehad (meerdere op een dag) van ze. Klantenservice is slecht.

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
3 weken voor conceptie begonnen met de…
3 weken voor conceptie begonnen met de supplementen (vrouw) van Conveive plus, tijdens conceptie de aplicators gebruikt en kan zeggen dat ik gelijk een positieve zwangerschapstest in mijn handen had!
Na 5 rondes, waarvan één vroegtijdige miskraam is het de eerste keer met conceive gelukt!
Tuurlijk kan het toeval zijn maar baat het niet, schaad het niet

Oplichters!
Oplichters!! 1e keer bestelling netjes ontvangen...voordat het laatste potje op was 3 nieuwe besteld. 3 tot 5 werkdagen zeggen ze. 2 x nagevraagd waar het blijft zeggen ze is nog onderweg, transportproblemen. Paar dagen later nog een keer gevraagd, bleek het al zogenaamd een week op een post.nl punt te liggen. Geen melding , geen gemist briefje. Geen gemiste oproep aan mijn ringdeurbel. En de track en trace link wat ik heb gekregen geeft nog altijd aan is onderweg!! Via messenger blijven ze er hele tijd omheen draaien als ik zeg dat ik mijn geld terug wil! Supplementen zijn volgens hun alweer retour geleverd. Nou waar is mijn geld???

Heel fijn
Heel fijn, ik had besteld via hun website, maandag besteld, vrijdag was het bezorgd, ik gebruikt de pillen nu bijna 1 week, dus ben super benieuwd 👍

Fantastisch zo snel bezorgt 😍

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen.
Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen.
Het is nu februari en nog steeds mijn order van november niet ontvangen,mensen doe geen zaken met deze oplichters!!!!!
En het geld willen ze ook niet terug geven.
Ben goed piss off.
Afz: zeer boze klant

Dit is maand 2
Dit is maand 2. Goede pillen, mijn hormonen zijn weer terug. Door medicatie was dit anders. Nog niet zwanger, maar misschien volgende week.

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Snelle levering. Ik had vaak een vitamine en ijzer te kort voor ik deze vitamines ging gebruiken. Nu naar de laatste controles waren mijn bloedwaardes dik in orde.

Resposta da Conceive Plus Nederland - Vruchtbaarheidsproducten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.