Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har länge velat komma igång ordentligt med träningen men haft svårt att få till en rutin som håller. Har testat lite olika saker tidigare men det har ofta runnit ut i sanden efter några veckor.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa hjälpen på min viktresa! Fick hjälp med hur jag skulle äta. Hjälp med bra pass att träna. Kunde träna allt hemma. Gick ner mina 10 kg och är nu viktstabil sen en tid tillbaka och träningen ha... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag gick med i ConstancePT för att få hjälp att komma igång med min styrketräning, vilket jag också lyckats med. Man får ett eget träningsprogram uppbyggt enligt egen önskan och övningar byts ut var 6... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Känns som en app som autogenirera meddelande och bara frågar om man är redo för dagens träning. Kostschema som inte anpassas efter individen. Utlovar uppföljning och pepp för att komma igång med trän... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Personal trainer

Välkommen till Constancept – Personlig Träning Online med William Lundgren. Tillsammans med vårt team av erfarna tränare och dietister har vi sedan 2017 hjälpt över 21,000 svenskar att nå sina tränings- och hälsomål online. Vi är baserade i Örebro och brinner för att skapa hållbara resultat för våra klienter.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

136 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra pass och lagom bra pepp av William

Bra pass och lagom bra pepp av William! Gillar smidigheten att flytta , lägga in egna aktiviteter- för mig har det varit viktigt att synliggöra träningen för mig själv! Det skapar en vilja o motivation att fortsätta planera- för mig är är det planeringen som varit/ är en framgångsfaktor! Lite synd att matlistan inte fått att logga automatiskt men det finns ju andra appar för det! Är väldigt nöjd och nu är min vana att planera träning o mat satt så det är lättare att återkomma till vid ev uppehåll ( förkylning etc)

17 de outubro de 2024

Resposta de Constance PT

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du uppskattar passen och möjligheten att anpassa träningen efter dina behov. Planering är verkligen en nyckel till framgång, och det låter som att du har hittat en bra rutin! Vi tar med oss din feedback om matloggen och ser hur vi kan förbättra det framöver. Fortsätt med ditt grymma jobb! 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa valet jag har gjort .

Bästa valet jag har gjort .
Väldigt nöjd med William.
Tydlig app, engagerad PT, anpassade övningar.

14 de outubro de 2024

Resposta de Constance PT

Tack för dina ord! Så roligt att höra att du är nöjd med ditt val och vårt samarbete. Härligt att du uppskattar appen, engagemanget och de anpassade övningarna. Fortsätt köra hårt! 💪

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Något av det bästa jag gjort!

Jag tecknade ett abonnemang efter en provperiod. Jag ville gå ner i vikt och bli stark. Jag ville dock göra det på ett hållbart sätt så att jag kunde fortsätta att unna mig något onyttigt ibland. Constancept har varit noga med att lyssna på mina mål och att peppa mig i den riktningen. Jag har till en början följt ett kostschema och fått tips på hur jag kan hinna med det i vardagen med heltidsjobb och barn. Träningsschema har anpassats till mig och mina behov. Jag är så nöjd! Kommer i kläder jag aldrig trodde jag skulle få på mig igen. Känner mig pigg och stark. Behöver inte längre följa något schema för jag har lärt mig vad min kropp behöver och fått bra rutiner. Rekommenderar verkligen detta som en investering i en god och hållbar hälsa🙂

6 de outubro de 2024

Resposta de Constance PT

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder mig att höra att du har nått dina mål på ett hållbart sätt och hittat bra rutiner som passar din livsstil. Det är precis så vi vill att det ska vara – en investering i långsiktig hälsa. Fortsätt njuta av framstegen och hålla i dina goda vanor! 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The Concept har ett jättebra koncept…

The Concept har ett jättebra koncept där man kombinerar träning, kost och dina egna individuella behov att gå ner eller upp i vikt. Har tränat i många år men kände att det antingen varit där mycket fokus på det ena eller andra när jag sökt vägledning. Kan varmt rekommendera att testa detta! Funkar jättebra trots att det är coachning digitalt. PT är alltid närvarande i chatt och återkopplar snabbt. Bra tips och utbud i kostschemat men formatet i PDF kunde ses över. De borde också fundera på att använda sig av en annan app eller utveckla sin egen för att regga kosten då det inte är så användarvänligt att behöva använda två appar. Kostappen är också lite krånglig för att regga och räkna ut livsmedel. För övrigt mycket nöjd!

2 de outubro de 2024

Resposta de Constance PT

Tack för din fina feedback och rekommendation! Härligt att höra att du tycker om vårt helhetskoncept och upplever coachningen som närvarande och engagerande, trots att den är digital. Vi uppskattar verkligen dina synpunkter om kostregistreringen och PDF-formatet – vi tar med oss det för att fortsätta förbättra vår tjänst. Fortsätt träna på, grymt jobbat! 💪

Superbra app

Tydlig app, engagerad PT, anpassade övningar och underlättar enormt med recept.

1 de outubro de 2024

Resposta de Constance PT

Tack för din recension! Fantastiskt att höra att du uppskattar appen, engagemanget och de anpassade övningarna. Härligt också att recepten gör vardagen enklare. Fortsätt med det fina arbetet! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Marknadsför sig på sociala medier där…

Marknadsför sig på sociala medier där man ska va med i en gratis 90 day challenge om man uppfyller vissa krav. När man blir kontaktad av dom via telefon så försöker dom sälja in ett sex månader abonnemang på nästan 1000kr. Uppskattade inte den aggressiva försäljningsmetoden. Var uppmärksamma på detta.

3 de junho de 2024

Resposta de Constance PT

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar om vårt upplägg uppfattades som aggressivt – det är absolut inte vår avsikt. Vårt mål är att erbjuda en lösning som passar varje individs behov, men vi tar till oss din feedback och kommer att se över vår kommunikationsstrategi för att göra upplevelsen bättre framöver. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva!

Fornøyd

Veldig bra, god oppfølging av coach, enkel treningsoversikt i app, tilpasning av treningsøkter og matplan. Har merket stor fremgang. God presentasjon med video av alle øvelser.

28 de setembro de 2024

Resposta de Constance PT

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Så flott å høre at du har merket stor fremgang og at du setter pris på oppfølgingen, treningsoversikten og tilpasningen av økter og matplan. Vi er glade for at videoinstruksjonene hjelper deg. Fortsett det gode arbeidet! 💪😊

Det bästa jag gjort!

Har haft PT i telefonen i snart två år. Lärt mig massor om att träna regelbundet, och att det inte behöver ta flera timmar av mitt liv varje gång. Jag har förstått hur mycket maten jag stoppar i mig, påverkar kroppen. Självklart måste jag göra "jobbet" inget sker av sig själv, och nu vid 60, har jag hamnat på en nivå, där jag aldrig tidigare befunnit mig, när det gäller träning, och här vill jag hålla mig kvar så länge jag orkar. Att ha William i telefonen har varit värt varenda krona.

26 de setembro de 2024

Resposta de Constance PT

Tack för dina värmande ord och för att du delar din resa! Det är fantastiskt att höra hur långt du har kommit och att du har funnit en nivå som känns bättre än någonsin. Du gör ett otroligt bra jobb, och det är inspirerande att se hur du fortsätter att utvecklas. Det är en ära att få vara en del av din träningsresa. Fortsätt så, du är grym!

Superbra !

Jag gick med för ca 2 år sedan, har tränat i många år men behövde lite nytänk o pepp. Gick med i juli för att få hjälp med några extra kilo o nya övningar. Har tränat hemma & på gym ca 4 dagar i veckan. Kom även igång med löpning som min PT la upp realistisk mål för mig. . Jag är tacksam för all pepp o hjälp på vägen. Nådde miitt viktmål på 3 månader! Nu fortsätter jag mot nya mål på egen hand ! Stort Tack William för ditt tålamod & att du har varit tillgänglig på chatten med bra tips 💪🏼

Resposta de Constance PT

Stort tack för din härliga recension! Så kul att höra att du nådde ditt viktmål och att du fick ny energi och inspiration i din träning. Du har verkligen gjort ett fantastiskt jobb, och det är grymt att du nu är redo att ta dig an nya mål på egen hand. Det har varit ett nöje att coacha dig – fortsätt så, du är stark! 💪🏼😊

Träning

Jag behövde nyare och bredare träningsprogram och övningar, vilket jag verkligen fått.
Det har hjälpt mig i att utveckla min träning. Fått en starkare kropp och bättre kondition.
Även fått många bra tips gällande återhämtning.
Men som träningshjälp har den verkligen hjälpt mig.

Resposta de Constance PT

Tack för din fina recension! Härligt att höra att de nya träningsprogrammen och övningarna har hjälpt dig att utvecklas och stärka kroppen. Det är också bra att tipsen om återhämtning har varit till nytta. Fortsätt att träna och utvecklas – du gör ett fantastiskt jobb! 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The Concept är ett jättebra koncept som…

The Concept är ett jättebra koncept som passar mig utmärkt. Den gör hälsoresan rolig, stöttande och kul att kunna få data på sina framsteg. Älskar uppföljningen, alltid ett vänligt bemötande, stöd och förståelse, samtidigt som det sporrar mig att utmana mig själv på ett roligt sätt. Här finns också hjälp med dieten, med goda välbalanserade måltider, samtidigt inga konstigheter eller restriktioner. Jag känner därför att jag kan varmt rekommendera The Concept till vänner och bekanta utan förbehåll som exempelvis vill komma i gång med träning eller gå ner i några kilon och komma i form eller bara lära sig förändra sin livstil.

Om jag fick tipsa om ytterligare förbättringspotential hade jag önskat i uppföljning att det gick att alternera med nåt videosamtal med PT. Är också alltid såå nöjd med det vänliga bemötandet man får från coachningen. Jag är alltså supernöjd!

Resposta de Constance PT

Tack för din fina feedback! Det är så roligt att höra att du tycker att hälsoresan med oss är både rolig och motiverande, och att du uppskattar stödet och den personliga coachningen. Det betyder mycket för oss att du känner att vi bidrar till en balanserad livsstil utan onödiga restriktioner. Tack för förslaget om videosamtal – det är något vi absolut kan överväga för att förbättra uppföljningen ytterligare. Vi är glada att du är så nöjd och att du kan rekommendera oss vidare. Fortsätt köra på och ha kul på vägen mot dina mål! 😊

Nöjd 70-plussare

Jag har varit kund hos William sedan han startade, och är mycket nöjd.
Passar mig att träna hemma eftersom jag bor i Spanien delar av året. Så nu finns ingen ursäkt att hoppa över träningen.
Bra med uppföljning varje vecka, vilket gör att man känner sig peppad.

Resposta de Constance PT

Tack för din långvariga lojalitet och fina ord! Det är fantastiskt att höra att vår träning passar dig så bra, oavsett var du befinner dig. Uppföljningen varje vecka är verkligen tänkt att hålla motivationen uppe, och det låter som att det gör precis det. Fortsätt med ditt grymma arbete – oavsett om du är i Spanien eller någon annanstans finns det alltid plats för träningen! 💪☀️

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Träningsprogram som matchar mitt mål riktigt bra

Riktigt bra träningsprogram som matchar med mitt träningsmål. Bra återkoppling och en bra app. Äntligen ser jag resultat 😄

Resposta de Constance PT

Tack för din recension! Så kul att höra att träningsprogrammet passar perfekt för dina mål och att du ser resultat. Det är precis det vi strävar efter! Fortsätt med det hårda arbetet och låt oss veta om det är något mer vi kan göra för att hjälpa dig nå ännu längre. Du är grym! 😄💪

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kanontjänst om du är hel i kroppen

Det är en bra tjänst om du är hel i kroppen, men inte hundra om du har begränsningar. Det finns ett bra och brett utbud av träningspass men jag upplever att de har utmaningar i att anpassa dem helt.
Matschemat hade jag större förväntningar på. Recepten är kanon, men svårt och trist att följa en pdf.

Resposta de Constance PT

Tack för din ärliga feedback! Det är värdefullt att höra vad som kan förbättras, särskilt när det gäller anpassningar för de som har begränsningar. Vi tar verkligen till oss dina synpunkter och kommer att se hur vi kan göra tjänsten mer flexibel. Härligt att du uppskattar recepten, och vi förstår att en PDF inte alltid är det smidigaste. Vi ser över möjligheten att förbättra det formatet. Tack för att du delar med dig – det hjälper oss att bli bättre!

Nöjd

Det är lätt att navigera sig i appen och kostschemat är varierande.

Det är skönt att själv kunna vara med och bestämma över upplägget för träningen. Att man själv kan ändra om i schemat och själv sätta vilka dagar som man ska träna, så att det fungerar ut efter livspusslet.

Resposta de Constance PT

Tack för din fina recension! Det är toppen att höra att du tycker appen är lätt att använda och att kostschemat erbjuder bra variation. Vi vill verkligen att träningen ska passa in i vardagen, så det gläder oss att du uppskattar flexibiliteten att anpassa schemat efter ditt liv.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag behövde nyare och bredare…

Även fått många bra tips gällande återhämtning, varierade tidpunkter men även kostråd.
Men just kostbiten var iof inte mitt stora fokus från början, men när det gäller den så skulle de behöva förbättra den appen för att underlätta att följa en matplan på ett enklare sätt tycker jag.
Men som träningshjälp har den verkligen hjälpt mig.

Resposta de Constance PT

Tack för att du delar din upplevelse! Det är fantastiskt att höra att träningsprogrammen och övningarna har hjälpt dig att utvecklas och förbättra både styrka och kondition. Kul också att du har fått användbara tips om återhämtning och kost. Vi tar till oss din feedback om kostappen – det är viktigt att det blir så smidigt som möjligt att följa en matplan. Fortsätt med din träning och ditt grymma arbete, du gör det riktigt bra Ulf! 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har provat nåt helt nytt och fått…

Jag har provat nåt helt nytt och fått all tänkbar hjälp med träning och recept och blivit peppad. Rekommenderas verkligen

17 de setembro de 2024

Resposta de Constance PT

Tack för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du vågat prova något nytt och fått det stöd du behövde med både träning och recept. Härligt att peppen har hjälpt dig på vägen! Vi uppskattar varmt din rekommendation. Fortsätt med ditt fina arbete – du är på rätt spår!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Motivationen sviktar när kilona går åt…

Motivationen sviktar när kilona går åt fel håll. Här får man stöd och pepp, en hållhake som gör att jag vill försöka och göra det rätt. Det är det jag behöver och att kära mig göra rätt saker som är rätt för migvoch mina mål. Jag upplever att jag blir lyssnad och vägledd utifrån mig.

Resposta de Constance PT

Tack för din recension! Det är fint att höra att du känner dig stöttad och motiverad, även när det går trögt. Fortsätt kämpa – vi finns här för dig och hjälper dig hela vägen! 😊💪

Hållbar livsstil

Jag har fått en tydlig och bra struktur på träning och kost. Tycker träningspassen är varierade och de tar inte så lång tid att genomföra. Passar mig perfekt. Tips, pepp och kloka råd får jag löpande av min coach. Uppskattar det väldigt mycket och det hjälper mig med motivationen. Känner mig starkare, piggare och gladare efter min tid med PT. Kommer fortsätta följa samma upplägg framåt. Det fungerar väldigt bra i min vardag.

Resposta de Constance PT

Tack för din recension! Så kul att höra att upplägget passar dig och ger resultat. Härligt att du känner dig starkare och mer motiverad – fortsätt i samma anda! 😊💪

Nöjd kund

Jag är mycket nöjd med både kostprogrammet och träningenkonceptet som jag har fått av coachen. Jag fick det som lovats vid introduktionen och lite till. Coachen följde upp varje vecka och träningen uppdaterades efter mina önskemål och behov. Jag fick alltid svar på mina frågor och blev bemött personligt trots alla andra kunder som coachen säkert har.
Jag har nästan nått min målvikt nu och har lärt mig mycket om styrketräning och hur jag kan fortsätta leva hälsosamt på egen hand. Efter 3 månader med programmet är jag redo att fortsätta självständigt. Rekommenderar varmt till alla som behöver vägledning på sin hälsoresa men man måste komma med motivation och beredskap att följa instruktioner.

23 de setembro de 2024

Resposta de Constance PT

Tack för din fina feedback! Härligt att höra att du är nöjd och har fått det stöd du behövde för att nå dina mål. Starkt jobbat och lycka till med din fortsatta resa – du är på rätt väg! 😊💪

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.