Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekend en snel geholpen door Constructiehuis met een berekening voor het doorbreken van een draagmuur en weghalen van een schouw in mijn te verbouwen woning. Door een slecht af te lezen originele... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en super snel geholpen door het constructiehuis. Response was binnen een week, vaker terug gegaan met vragen en dat was ook geen probleem. Super service dank jullie wel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede ervaring met Constructiehuis. De tekeningen waren compleet en netjes uitgewerkt, precies volgens de eisen. Daardoor verliep de vergunningaanvraag soepel en zonder gedoe. Bij wijzigi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bas heeft ons ontzettend snel en goed geholpen! Hij denkt ook verder dan alleen "hun opdracht" en dat waarderen we enorm! Dankzij zijn expertise en waarschuwing op een door anderen gemaakte construct... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Engenheiro estrutural
  2. Consultor de Engenharia

Wij maken constructieberekeningen voor alle soorten bouwkundige constructies.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

147 avaliações

Thnak you Bas

I would like to express my sincere appreciation for the excellent work carried out by Bas on the structural calculations for my office building in Almere. From the beginning of the project, he demonstrated a high level of professionalism, technical expertise, and attention to detail.
The calculations were not only precise and compliant with all relevant regulations, but also delivered on time, which greatly supported the smooth progression of the project. Bas was responsive to questions, proactive in identifying and addressing potential challenges, and showed a genuine commitment to the quality and safety of the construction.
Thanks to Basexpertise, I now have a solid foundation both literally and figuratively for a successful office space. I would highly recommend bas to anyone in need of reliable and skilled engineering support for construction projects.

Thank you, Bas, for all your support.

26 de julho de 2024

Resposta de Constructiehuis

Dear Mr. Bozorgi, thanks for the nice review and the compliments. Hopefully the new living area is going to be as expected.

Prima service

Netjes binnen 2 weken de draagbalk berekening ontvangen voor een goede prijs. Zonder problemen door de vergunning aanvraag bij de gemeente heen gekomen.

8 de abril de 2025

Resposta de Constructiehuis

Hallo Marco, goed om te horen, bedankt!

Fijn geholpen

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. We hadden nog een vraag/verzoek tot aanpassing, dit is snel en kosteloos meegenomen. Erg tevreden!

9 de maio de 2025

Resposta de Constructiehuis

Bedankt voor de fijne review!

Hele snelle service

Hele snelle service! En al onze vragen zijn altijd netjes beantwoord. Na 2 maanden wouden we nog een aanpassing op onze berekening. Dit was geen probleem en heeft bas dit voor ons aangepast! Top service!

23 de abril de 2025

Resposta de Constructiehuis

Beste Bas, bedankt voor de mooie woorden!

Top bedrijf!

In overleg super snel op locatie gekomen voor de situatie te bekijken. Die zelfde middag nog kreeg ik al de informatie welke stalen balken ik nodig had. 1 dag later kreeg ik de totale berekening.

Bedankt voor de snelle service mannen!

18 de abril de 2025

Resposta de Constructiehuis

Bedankt voor de complimenten en graag gedaan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bas communiceerde goed en snel

Bas communiceerde goed en snel, en heeft de berekening naar wens uitgevoerd. Net rapport opgeleverd, en dat super snel. 100% tevreden

20 de março de 2025

Resposta de Constructiehuis

Beste Rinke, bedankt voor de fijne review en veel plezier met de extra ruimte!

goede ervaring met Constructiehuis

Goede communicatie, snelle reactie. En ook telefonisch goed bereikbaar. Na overleg heeft hij nog e.e.a. aangepast in de berekening/tekening en hier geen kosten voor in rekening gebracht.

28 de fevereiro de 2025

Resposta de Constructiehuis

Beste Merrill, bedankt voor de mooie woorden en veel plezier met de extra ruimte!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super vlotte constructieberekening doorbraak draagmuur

Wij hebben super snel een constructieberekening binnen gekregen voor de doorbraak van onze dragende keukenmuur. Hierdoor kunnen wij snel onze vergunningsaanvraag doen. Communicatie was top, prettig dat Bas mee dacht met onze situatie.

Groeten, Stijn

4 de março de 2025

Resposta de Constructiehuis

Hallo Stijn, bedankt voor de complimenten en veel plezier met de nieuwe ruimte !

Prima werk

Prettig contact, vlotte reactie. De constructieberekening werd binnen 4 werkdagen geleverd. Deze kreeg vervolgens de goedkeuring van de gemeente.
Prima werk.

25 de fevereiro de 2025

Resposta de Constructiehuis

Beste Erna, bedankt voor de mooie woorden!

Betrouwbaar en snel

Onze aannemer kon geen constructeur vinden dus ben ik zelf opzoek gegaan voor onze uitbouw. Ik vond Bas uiteindelijk via internet en ben afgegaan op de goeie reviews. Hij heeft zijn reputatie helemaal waar gemaakt.
Snel geleverd, goede kwaliteit. Precies wat ik nodig had voor een scherpe prijs.
5 sterren zeker verdiend.

20 de janeiro de 2025

Resposta de Constructiehuis

Beste Rico, fijn om te horen. Heel veel plezier met de extra woonruimte!

Geweldige constructeur!

Het Constructiehuis levert goed en gedegen werk! Bas denkt graag mee en denkt in oplossingen. Voor aanvullende vragen is hij bereikbaar en ook altijd bereid om de antwoorden te geven. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren!

7 de fevereiro de 2025

Resposta de Constructiehuis

Bedankt voor de mooie woorden Frank !

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Constructiehuis fijn en constructief

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Bas van het Constructiehuis. Bas dacht mee , was altijd goed bereikbaar en wist op korte termijn onze berekeningen aan te leveren

1 de abril de 2024

Resposta de Constructiehuis

Beste Rudy en Roel, bedankt voor de goede review. Het was een mooie technische uitdaging om aan te werken :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer snelle reactie op vragen en het al…

Zeer snelle reactie op vragen en het al binnen een dag mijn constructieberekening waar ik super blij mee was! Uitstekend werk en ga zo door👍

24 de dezembro de 2024

Resposta de Constructiehuis

Dankjewel Bjorn, veel plezier met de open woonruimte!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed advies en fijne communicatie

Snelle service, goed advies en fijne communicatie. Ook een online omgeving waarin je can chatten, documenten kan uploaden en de status van de opdracht kan zien.

13 de dezembro de 2024

Resposta de Constructiehuis

Graag gedaan Kevin en bedankt voor de complimenten. Veel plezier met de nieuwe woonsituatie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle, fijne en flexibele service

Bas was vanaf het eerste moment erg behulpzaam en levert snel werk af. Naast de berekening zelf is het ook geen probleem om nog een extra advies of revisie te maken als de situatie veranderd. Binnenkort betrekken wij onze nieuwe woning en dan zullen wij zeker gaan genieten van de extra grote open ruimte die mede mogelijk door Bas is gemaakt!

22 de novembro de 2024

Resposta de Constructiehuis

Graag gedaan Stefan, dat is fijn om te lezen. Heel veel plezier met de nieuwe woonsituatie ;)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.