PAS PÅ!!!!!!!!!! - BAD EXPERIENCE Really bad experience Really bad experience. When you order something you automatically sign up for a membership that is really difficult to get out of. Sta... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Til at starte med var jeg meget tilfreds med Coolio, da jeg købte en oplader til fornuftig pris med hurtig levering. Min glæde blev dog vendt til skuffelse, da jeg ligesom mange andre faldt i "medlem... Ver mais
This company is a fraud! It creates fake memberships for every purchase you do and after 14 days it takes 149kr from your bank account without sending any invoice. I made two different purchases, I... Ver mais
You only notice the accidental "subscription" signup after a while. After two subscriptions, I checked the initial order, which does say at the bottom with small light grey letters "*Adgang til C... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Coolio.dk har et bredt udvalg af produkter til lave priser.
Informações de contato
Dinamarca
- kundeservice@coolio.dk
- coolio.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Høretelefoner
Produktet virker ikke hele tiden men det er bare forbindelsen da gør det
Et abonnement der intet er værd...
I lighed med så mange andre, blev jeg også fristet af det - tilsyneladende - gode tilbud der er i denne web-shop.
Jeg købte en QI-oplader, men den gør min mobil telefon brændende varm, så den tør jeg ganske enkelt ikke benytte.
At jeg så i dag opdager, at der er blevet trukket 149,00 kr, som viser sig at være et abonnement, det er under AL tænkelig kritik!
Man får absolut INTET for dette abonnement.
De skriver, at det er for at give adgang til web-shoppen, men ud over dette, giver det INTET - absolut INTET!
Det er at betragte som optrækkeri!
Der findes rigeligt med alternative web-shops til, at jeg ALDRIG vender tilbage til denne.
Coolio er kanon
Coolio er kanon
hurtig levering
stort udvalg
alt ok
alt ok, hurtig og alt i orden. varne kom 2 dage efter
Can’t contact them
Can’t contact them, write e-mail and No ansver... on the webside no tlf. nr.

Resposta da Coolio
Hvad mine vare indenfor 48 timer efter…
Hvad mine vare indenfor 48 timer efter jeg havde bestilt
Jeg har fået to flødeskums-sifoner, men har kun brug for een.
Jeg har fået to flødeskums-sifoner, men har kun brug for een. Jeg har returneret den ene, men ikke fået pengene endnu.
Har aldrig fået min pakke
Billig
Billig, hurtig levering.
Men man bliver meldt ind i et abonnement, man ikke bedt om....
Vild god service
Vild god service, bestilte min pakke klokken 16 på en mandag og kom tirsdag klokken 07 perfekt🤩
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt. Det er ikke muligt at forlange mere.
Mvh
Ralph Elm Hansen
Helt fortjent de 5 stjerner
Helt fortjent de 5 stjerner. Fik varen dagen efter. Og den virker selvfølgelig perfekt.
Coolio.dk er et scam.
Coolio.dk er et scam.. De lokker en med billige varer, men hvad de ikke siger er, at man bliver opskrevet til et 149 kr/måned abonnement, på trods af ikke at oprette en bruger. Hvis I køber noget derinde, så få for guds skyld afmeldt abonnementet
HOLD JER VÆK!!!!
De gemmer et abonnement i…
De gemmer et abonnement i indkøbskurven, så man kommer til at betale 150 kr. om måneden. Dette er direkte ulovligt og jeg vil råde alle til at gå videre med dette til forbrugerombudsmanden hvis I bliver udsat for det.
Fremragende – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til andre
Nemt at bestille varen
Nemt at bestille varen. Hurtig levering. Super
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.