CooliziAvaliações

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

11 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

12 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

1ster is te veel ,ik kan niet minder

1ster is te veel ,ik kan niet minder. mijn verhaal uiteindelijk mijn geld terug. Op 25/06/2026 deze airco ( ventilator ) bestelt op 30/06/2026 om 18:00u antwoord gevraagd om het te verzenden en onmiddellijk daarna e-mail : het is verzonden , dit is en was mij genoeg om uit te maken dat het oplichters zijn. Ik was ook in afwachtende houding dat het anders geweest was.Nu vandaag heb ik PayPal er van op de hoogte gebracht en het geld is terug gestort 157,97€ . Dank je PayPal !!! Als er mensen zijn , raad ik hen aan onmiddellijk klacht bij PayPal in te dienen. Ik had eerder hier moeten lezen had ik niet de moeite gedaan om dit alles. Trustpilot is wel fijn voor deze zaken aan het licht te brengen.

1 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Terugsturen VS extreem duur!

Wilde er net èèn kopen toen ik dacht dit is te mooi om waar te zijn en ben “opzoek” gegaan.

Coolizi en Jiuberry.com zijn online handelsnamen die gekoppeld zijn aan de verkoop van de "Cooling Ace" (een kleine, draagbare mini-airco/ventilator) via schimmige constructies met een postbusadres in Albany, New York, USA.
Veel van dit soort webshops maken gebruik van zogenaamde Registered Agents (zoals in Albany) om een Amerikaans adres te veinzen, terwijl de exploitanten en de producten vaak rechtstreeks uit China komen of via enorme dropshipping-netwerken opereren. Belangrijke waarschuwingen over deze bedrijven:

Misleidende marketing: De "Cooling Ace" van Coolizi en Jiuberry wordt online agressief gepromoot via nepreviews en YouTube-video's met claims dat het een "revolutionaire Duitse koeltechnologie" is die hele kamers ijskoud maakt. In werkelijkheid is het een simpele USB-ventilator met een waterfilter (een verdampingskoeler) die alleen van heel dichtbij een briesje geeft.

Klantenservice en retourproblemen:
Het adres in Albany, NY is vrijwel altijd een administratief adres of een postbus. Het retourneren van producten naar de VS is extreem duur en de klantenservice reageert na aankoop vaak niet of nauwelijks op klachten over defecten of niet-levering.Prijsopdrijving: Dezelfde plastic apparaatjes worden op platformen zoals AliExpress aangeboden voor minder dan €15, terwijl deze websites er vaak €50 tot €100 voor vragen onder een 'merknaam' zoals Coolizi of Jiuberry.Wat kunt u het beste doen? Mocht u overwegen hier iets te kopen, dan wordt dit dringend afgeraden. Heeft u al besteld en ervaart u problemen? Neem dan direct contact op met uw creditcardmaatschappij of betaalprovider (zoals PayPal) om een dispute of chargeback (geld terugvragen) te starten wegens misleiding of het niet leveren van een conform product.

1 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb deze zogenaamde airconditioners…

Ik heb deze zogenaamde airconditioners in mijn bezit gehad.
Maar ik kan er erg duidelijk over zijn. Ze werken totaal niet. Ze blazen warme lucht. Heb ze beide 3 uur laten draaien. Maar het enige wat ze deden was lucht verplaatsen.
Ik heb ze retour gestuurd en m'n geld terug gekregen.

27 de junho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik dacht goed systeem

Ik dacht goed systeem gekocht te hebben. Totdat ik deze reviews las.
Ik heb de bevestigingsmail van de bestelling naar support@helpdeskall met het verzoek deze te annuleren.
Binnen 24 u een reactie dat de bestelling geanuleerd is en binnen 3 dagen mijn geld terug zou krijgen.

29 de junho de 2026

alweer neppers

kom 2 dezelfde firma's tegen die ik niet vertrouw. op internet komen nu 2 dezelfde airconditioning toestellen 1 voor € 137,99 en de andere voor € 110. zelfde foto's en reclame en allebei zelfde telefoonnummers bij bedrijfsgegevens. het gaat om COOLIZI en JIUBERRY.COM. bedrijfsadres allebei in ALBANY NY USA. exact de loze beloftes en de nep revews verleidelijk om te bestellen maar het zijn scammers en oplichters 100% dus mensen moeten gewaarschuwd worden, je bestelt, ,betaalt en je krijgt niks. ik wilde bestellen tot ik beide advertenties/reclame zag over zelfde airconditioning toestel en ik het door had.NET OP TIJD ONTDEKT

28 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Theoretisch kan dit niet een ruimte afkoelen

Theoretisch kan dit niet een ruimte afkoelen : de onttrokken warmte uit de lucht + de electrische energie komt terug in de kamer als warmte. Het kan dan alleen werken als een ventilator die extra koude lucht blaast, maar uiteindelijk zal de kamer nog meer opwarmen.

28 de junho de 2026

Scam,

Scam,
As an engineer, I cannot find any meaningful explanation on how it works. They created fake review sites to mislead readers even more.

27 de junho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelde airco

De sterren kan ik niet invullen. Heb vandaag een bestelling geplaatst en deze voldaan met Paypal.
Kreeg wel bericht dat de bestelling is geplaatst, maar kan hier verder niets mee. Heb er een screenshot van gemaakt. Tevens heb ik om een bevestigingsmail gevraagd. Hoop hier nog meer reacties van het bedrijf te lezen (goede) als ik wat meer weet zal ik het hier plaatsen.
Lia de Jong

25 de junho de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.