Veja o que dizem as avaliações
Stoere en tegelijkertijd verfijnde halsbanden, ambachtelijk vervaardigd van prachtig leer. Voor onze honden hebben we 2 halsbanden besteld. Judith heeft ze voor ons op maat gemaakt en de namen ingegra... Ver mais
Kocht reeds een katoenen leiband en nu een lederen halsband beiden zijn van uitstekende kwaliteit ! Judith is ook zeer vriendelijk en gedienstig. Pakjes worden steeds met een kleine surprise verz... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij Cooper & Quint geloven we dat de artikelen voor de hond dezelfde kwaliteit mogen hebben als voor mensen, zonder schade aan de natuur. De hondenaccessoires van Cooper & Quint zijn gemaakt van 100% natuurlijke en duurzame materialen. Of het nu gaat om een heerlijk en stijlvol hondenkussen, riem of halsband, al onze producten zijn goed voor jou, je hond en de planeet. 🌏
Informações de contato
M. Dotingalaan 19, 1381EZ, Weesp, Holanda
- 0621416438
- info@cooperandquint.com
- cooperandquint.com
Mooi, stevig en zacht
Ik heb een kastanjebruine hennep halsband en riem gekocht. Vroeger gebruikte ik ook hennep halsbanden voor de honden en ik was blij dat ik weer iets vergelijkbaars kon vinden. Omdat het materiaal best zacht is lijkt het misschien niet stevig, maar dat is het wel. Ook de kleur is erg mooi. Kei blij mee 😄.
Erg tevreden
Erg tevreden, goede service, nette en snelle levering en goed product.

Betrouwbaar en kwalitatief super
Betrouwbaar. Levering per omgaande. Goede kwaliteit product (riem van leer 150 cm). Mooi en soepel volgens beschrijving.

Bestelling is correct geleverd
Bestelling is correct geleverd , mooi verpakt en voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Gr Patrick en Marleen

Prachtig product
Prachtig product! Mooi verpakt, en een kleine attentie erbij wat het heel persoonlijk maakt.
De hond en de baas zijn erg tevreden 😉

Top service
Top service, super vriendelijk, flexibel, lief en natuurlijk mooie producten !

Resposta de Cooper & Quint Dog Accessories
Kwaliteit en next level service
Prachtige breede halsband voor mijn Vizsla. Hele mooie kwaliteit en duurzaam. De service is echt next level! Super vriendelijk en snel contact en meer dan behulpzaam.

Heel mooi product
Heel mooi product, halsband en riem, mooi leer, mooie afwerking en het handgemaakte, zonder schadelijke stoffen spreekt me erg aan.

Hondentuig besteld
Hondentuig besteld, prima kwaliteit.
Klein productiefoutje, werd echter bijzonder plezierig hersteld

Kwaliteit producten
Ik ben erg tevreden over de producten van Cooper en Quint. De laatste bestelling was een gepersonaliseerd leren halsband. Zeer goede kwaliteit, snelle levering en heel fraai verpakt. Een dikke pluim!

Resposta de Cooper & Quint Dog Accessories
Kocht reeds een katoenen leiband en nu…
Judith is ook zeer vriendelijk en gedienstig.
Pakjes worden steeds met een kleine surprise verzonden : super!!!
Tot binnenkort Judith,

Resposta de Cooper & Quint Dog Accessories
Vakmanschap tot in het kleinste detail
Prachtige hondenhalsband en leiband van Cooper & Quint Dog Accessories. Het bruine leer is van hoge kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Alles straalt klasse uit, tot in de details. Ook de verpakking is prachtig en perfect in lijn met de kwaliteit van de producten. Je merkt aan alles dat hier met zorg en vakmanschap is gewerkt. Absoluut een aanrader!

Een aanrader!
Super behulpzaam en snelle service. Het eindresultaat ziet er prachtig uit!

Resposta de Cooper & Quint Dog Accessories
Ruime keuze, geweldig goede halsband
De keuze was heel ruim, en het bestelde artikel (halsband) is prachtig, helemaal wat we zochten voor onze hond
Snelle levering ook, leuk kaartje erbij, echt persoonlijk, en geweldig artikel.

Supermooie halsbandjes
Supermooie halsbandjes en perfect geleverd. Met veel zorg ingepakt en geleverd. Dank je wel!

Resposta de Cooper & Quint Dog Accessories
Pour la qualité du produit
Pour la qualité du produit, la rapidité, le sérieux du service.
Très rapide pour répondre aux questions.
Très contente

Resposta de Cooper & Quint Dog Accessories
Snelle levering en zo mooi ingepakt
Snelle levering en zo mooi ingepakt. Kwaliteit.

Resposta de Cooper & Quint Dog Accessories
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.