Veja o que dizem as avaliações
Het waterkussen is fantastisch, Het grote kussen met draad en powerbank NIET. Warmt slecht lauw op in het midden en blijft koud aan de zijkanten. Is terug gestuurd. Wachten nu op de terugbetaling.... Ver mais
Ik kreeg het Coozie warmtekussen als kerstcadeau, want ik ben een echte koukleum. Het kussen komt met twee laadkabels: lang en kort, een laadblokje en een powerbank die aantoont op een display hoe vo... Ver mais
Telkens tevreden geweest van de pakketjes en het product, alsook het bezorgen. Heb er ondertussen 7 personen blij meegemaakt alsook mezelf en een kleintje voor de toekomstige baby in onze familie.
Não respondeu a avaliações negativas
Ik ben zeer tevreden over hun produkten en hun service!!
Ik ben zeer tevreden over het elektrische kussen met powerbank. En wat een service. Ik liet Coozie weten dat mijn powerbank niet oplade, en ze hebben mij direct een nieuwe powerbank gestuurd…. Chapeau voor Coozie!!🎩🎩🎩
Bestelling in goede orde ontvangen!
Fijn product en snelle levering!
Nog niet gebruikt
Nog niet gebruikt, veel te zwaar voor mij ! Gevraagd om terug te sturen, maar niet geaccepteerd.
Het waterkussen is fantastisch,
Het waterkussen is fantastisch,
Het grote kussen met draad en powerbank NIET.
Warmt slecht lauw op in het midden en blijft koud aan de zijkanten.
Is terug gestuurd. Wachten nu op de terugbetaling.
De leveringen waren wel snel en correct
Geen koude voeten meer!!!!!!!
Heel blij mee 🙃
Ik had problemen met de oplader en er…
Ik had problemen met de oplader en er werd snel gerageerd op de mail.
Helemaal goed gekomen, top service
Mijn bestelling was niet compleet, geen gedoe, gewoon snel in orde gemaakt. Super service.
Ik heb nog steeds niets ontvangen.
Goede degelijke spullen
Goede degelijke spullen. Prima verpakt en geleverd.
Incl extra fijne hoes.
Fijn apparaat en snelle levering
Ik ben super blij met de Coozie die de volgende dag al werd bezorgdt.
Heerlijk kussentje
Heerlijk kussentje, zachte mooie stof en blijft lang warm. Heel blij mee.
Echt Coozie
Bestelling heel correct ontvangen, heel tevreden over het product.
Goeie dag ik keek er naar uit … en nu…
Goeie dag ik keek er naar uit … en nu kan ik niet meer zonder 👍
Het is top ,lekker warm ,een uitkomst…
Het is top ,lekker warm ,een uitkomst voor mijn koude voeten als ik op de bank zit ,heelijk !
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.