CopenhagensealsAvaliações

1. Clube de natação

Copenhagen Seals er Københavns første vintersvømmeklub. Når det er sagt, har vi kun officielt eksisteret siden 2018, men man skal jo starte et sted. Med inspiration fra den fremragende Maroubra Seals vintersvømmeklub i Australien stræber vi efter ikke kun at fremme den unikke sport, men også en følelse af samvær og afbræk fra den travle dagligdag. Vi baserer klubben på værdierne integration, lidenskab og medfølelse, og det er vores mål at være en positiv bidragyder til folks liv. Vi har en lang rejse forude for at nå vores store ambitioner, men du har fundet os, og det er en god start. I øjeblikket er vi en lille klub med kun en håndfuld medlemmer, der er lidenskabelige for vintersvømning og svømning generelt. De fleste af os har fuldtidsjobs eller studerer, og vi har ikke obligatoriske træningstider i klubben. Vi er i gang med at søge anerkendelse som en forening ved Københavns Kommune og søger optagelse i DGI, DIF samt Dansk Svømmeunion. For tiden samles vi regelmæssigt for at træne sammen og/eller diskutere klubbenes fremtid. Hvor involveret du vil være, er helt op til dig.

Bom

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Hej copenhagenseals

Hej copenhagenseals! JEg var til optagelsesprøve hos jer i 2007. Jeg blev ikke optaget hos jer. JEg ved at jeg svømmede ligeså hurtigt som Benjamin B. Jeg synes det er så amatøragtigt jeg hader jer, i har ødelagt mit liv. Og mine børn hader mig nu fordi jeg drikker. Jeg ville også lige påpeje at svømme træner jakob piller lidt ved drengene ude i badet. I kan rende mig så lang jakobs fingre er, så ret langt. Fjolle klub. 1 stjerne skal i være glade for. Med uvenligste hilsner sure Hektor fra Bjerringbro station.

29 de agosto de 2025