Corelle Avaliações 13

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Corelle er et moderne smykkebrand med fokus på nordisk minimalisme og tidløs elegance. Alle vores smykker er lavet i slidstærke materialer, som tåler vand og daglig brug, uden at miste glans eller form. Hos Corelle kombinerer vi høj kvalitet med overkommelige priser, så alle kan føle sig unikke i hverdagen. Vi tilbyder hurtig levering, personlig kundeservice og et udvalg, der løbende udvides med nye favoritter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Corelle svarer ikke på mails og lever ikke op til lovet levering 1-2 hverdage

Hvordan kan Corelle love levering 1 - 2 hverdage ??

20.02.2026 Registreret ordre nr. #DK1028
24.02.2026 I trækker beløbet på min konto via MobilePay 182,10 kr. incl. fragt

25.02.2026 Jeg sender mail til jer og spørger hvornår jeg kan forvente at modtage pakken. Hører INTET fra hverken jer eller GLS
26.02.2026 Jeg sender igen mail til jer, men hører INTET fra jer eller GLS
27.02.2026 Jeg sender igen mail til jer, men hører stadig INTET fra jer eller GLS.

27.02.2026 Var den dag, jeg skulle bruge gaven! 1 uge efter bestilling

02.03.2026 Sender I pludselig pakken og jeg får mail fra både jer og GLS. Det er alt for sent og jeg beder GLS tage pakken med retur til jer, hvilket jeg kan bevise.
02.03.2026 Jeg skriver til jer, det er for sent, og at pakken sendes retur.

03.03.2026 I modtager pakken retur fra GLS

Jeg har efterfølgende sendt flere mails, men INTET hørt fra jer - INTET og heller ikke modtaget 143,10 kr. retur

20 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har de sødeste øreringe med hjerter…

Jeg har de sødeste øreringe med hjerter fra Corelle! Farverne holder, og de er præcist som på billederne🌸🌸

Det bliver ikke sidste gang, jeg skal have smykker derfra!

27 de julho de 2025

Resposta de Corelle

Tusind tak for din søde anmeldelse, Kirstine 💕 Vi er så glade for at høre, at du elsker dine øreringe med hjerter – og hvor er det dejligt, at farverne lever op til forventningerne. Vi glæder os allerede til at sende endnu flere smykker hjem til dig ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Siden man kommer tilbage til…

Siden man kommer tilbage til igen og igen…
Lækre og fine smykker i god kvalitet.
Levering og kundeservicen er helt i top.
Varmeste anbefalinger herfra ..

4 de agosto de 2025

Resposta de Corelle

Kære Anne Mette, hvor bliver vi glade for at læse din fine anmeldelse 🙏 Tak fordi du har handlet hos os flere gange – det betyder virkelig meget! Vi lover at blive ved med at levere smykker i høj kvalitet og en service, du kan regne med 💖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig smukke smykker i god kvalitet

Virkelig smukke smykker i god kvalitet. Min ordre kom hurtigt og så var den virkelig flot pakket ind 🫶🏻

27 de julho de 2025

Resposta de Corelle

Hej Line 🌸 Tusind tak for dine søde ord! Hvor er det dejligt at høre, at du synes smykkerne er smukke, og at din ordre kom hurtigt og flot pakket ind. Det betyder meget for os, at oplevelsen er god hele vejen igennem 💎

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse. Jeg skulle købe en gave og var lidt sent ude, men leveringen en hurtig levering gjorde at jeg fik den i tide. Derudover synes jeg også produkterne er pæne og i god kvalitet. Så overordnet en rigtig god oplevelse - og fødselaren blev super glad for den

24 de julho de 2025

Resposta de Corelle

Kære Johan, vi bliver så glade af at læse din anmeldelse 🙌 Tak fordi du deler din oplevelse – hvor er det skønt at høre, at både levering, kvalitet og oplevelsen omkring købet levede op til dine forventninger. Og hvor dejligt, at konfirmanden blev glad for gaven 🥰

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg havde problemer med min pakke, men Line fra kundeservice løste det hele hurtigt og professionelt. Kan ikke rose hende nok!

Handler helt klart her igen 🌟

21 de julho de 2025

Resposta de Corelle

Kære Maria 💕 Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt, da der var udfordringer med din pakke – og endnu gladere for at høre, at du følte dig godt behandlet. Din ros betyder rigtig meget for os 🙏

Mega flotte smykker

Det er nogle mega lækker smykker i sindsyg god kvalitet. Leveringen var virkelig hurtig og de kom i den flotteste ind pakning. Så varm anbefaling her fra😍

23 de julho de 2025

Resposta de Corelle

Hej Alberte ✨ Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for dine smykker! Tak fordi du lægger mærke til både kvaliteten, hurtig levering og den flotte indpakning – vi sætter stor pris på din anbefaling 💖

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fedt med hurtig levering da smykket…

Fedt med hurtig levering da smykket skulle bruges som gave!

22 de julho de 2025

Resposta de Corelle

Hej Anders! Tusind tak for din anmeldelse 🙏 Vi er glade for, at smykket nåede hurtigt frem, så det kunne bruges som gave – og at du var tilfreds med både levering og kvalitet. Håber modtageren blev lige så glad 🎁✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og hurtig levering

Har netop modtaget min bestilling, som jeg bestilte på webshoppen i mandags.

Virkelig flotte smykker af god kvalitet, glæder mig til at bruge dem.

Super service og hurtig levering.

23 de julho de 2025

Resposta de Corelle

Kære kunde, tusind tak for din fine anmeldelse 🌸 Hvor er det dejligt at høre, at du både er glad for kvaliteten og for den hurtige levering. Vi håber, du får stor glæde af dine smykker, og vi glæder os til at se dig hos os igen 💕

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais