Købte en elkedel hos Cosori Nordic for en måned siden via deres hjemmeside. De trak pengene , men jeg har stadig ikke modtaget varen eller fået en tilbagemelding. Jeg har prøvet at kontakte dem to... Ver mais
A empresa respondeu
Det var en lek å bestille min nye Cosori Dual-Blaze! Fikk en veldig god pris, og det var en veldig anerkjent airfryer. Så langt lever den opp til hypen og forventningene mine. Fikk den bare 3 virkedag... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har brukt Cosori i mange år uten problemer og nå har jeg kjøp en til men der er jo et vindu så en kan se hvordan stekingen utvikler seg men det var ikke til noen nytte da lyset slo seg av og skal... Ver mais
A empresa respondeu
Det dröjde lite att få min produkt och nöjd med det!! En vackert grå färg som smälter totalt i mitt kök. Den ända jag saknar är nån liten simbol dom indikerar vilken vörme källa är på i varje program... Ver mais
A empresa respondeu
Cosori is known for its award-winning kitchen appliances such as air fryers, multi-cookers, and kettles. With a focus on high quality and innovative design, Cosori offers products that make healthy cooking simple and efficient. Cosori is dedicated to delivering exceptional customer service and practical solutions for modern kitchens.
Trondheimsveien 183, 2020, Skedsmokorset, Noruega
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Eneste plassen jeg fant det jeg trengte til dual blazen min. Enkelt å greit å bestille. Varen kom i løpet av noen dager.

Resposta da Cosori Nordic
Cosori state that if you wish to return an item within 30 days they will provide an RMA number and return postage label by email
This is NOT true they will REFUSE to pay return shipping and you have to pay for return
You then have to jump through hoops to send it back
NOT A GOOD CUSTOMER EXPERIENCEIN ANY WAY

Resposta da Cosori Nordic
Helt OK, men den lille risten i bunnen kunne godt vært med kurven. Den slites like mye som innsiden av kurven...

Resposta da Cosori Nordic
Hadde lest mye om Cosori, og valgte en av modellene (airfrier), som jeg er veldig fornøyd med. Servicen fra Cosori Nordic var som forventet.

Resposta da Cosori Nordic
Rask levering av ny airfryer og kjempegornøyd med den nye type. Hadde en enkle Cosori gra før, men den mye er både bedre og penere!

Resposta da Cosori Nordic
Nettsiden sier det skal ta 3-4 dager å få produktet. Hvis det er virkedager det menes med dette utsagnet må teksten oppdateres. Det tok 6 dager fra pakken ble sendt til jeg kunne hente den på posten. Derfor blir det ikke full pott denne gangen.

Resposta da Cosori Nordic
Meget bra handleopplevelse og service. Rask levering og gode produkter.

Resposta da Cosori Nordic
Dette er min første airfryer, og den er helt perfekt til mitt bruk. Det første jeg laget, var båtpoteter, og de ble veldig bra!

Resposta da Cosori Nordic
Den passer men ikke med håndtak oppe. Det vil fungere

Resposta da Cosori Nordic
Bestilte ønsket type airfryer på nett til rimeligste pris jeg fant, ble raskt levert.

Resposta da Cosori Nordic
Gammel airfryer røk søndag ettermiddag. Bestilte ny hos COSORI søndag kveld, fikk hentemelding hos posten tirsdag morgen. Lynrask levering, enkelt å navigere seg på hjemmesiden og utfyllende informasjon om produkt.

Resposta da Cosori Nordic
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.