Ik geef maar 3 sterren deze keer want ik had mijn bestelling nog niet eens ontvangen op het moment dat ik de mail met het verzoek om een beoordeling kreeg. Die is namelijk pas vandaag, 30-04 geleverd.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vriendelijk personeel, goede en betrouwbare adviezen waar ik echt wat mee kan. Behandelingen zijn ook altijd een cadeautje voor mezelf
Onder de zorgzame handen van Floor & (voorheen) Felicity voel ik me altijd helemaal op mijn gemak. Na mijn laatste behandeling straalt mijn huid weer en kon ik eindelijk even helemaal tot rust komen.... Ver mais
Na een lange tijd had ik mezelf weer verwend met een Beautyflash gezichtsbehandeling inclusief epileren wenkbrauwen. Ik werd vriendelijk & ontspannen ontvangen. Ik heb de behandeling door Maud, als ze... Ver mais
Detalhes da empresa
Met meer dan 30 merken, 400 producten zijn wij een van de meest uitgebreide webshops als het gaat om Beauty producten. Voor elk budget of huid er wel een product geschikt. Wil je graag advies? Dat kan gratis via ons aanvraagformulier. Ook vind je hier de nieuwste blogs en vlogs op gebied van beauty.
Informações de contato
Gedempte gracht 2E, 1506 CE, Zaandam, Holanda
- 0756151676
- info@cottonclinic.nl
- cottonspa.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Leuke & professionele Zaak!
Mooie zaak, meiden hebben kennis van wat ze doen en er hangt een gezellige spontane sfeer, voel me op mijn gemak en kom daardoor steeds weer terug :)
Deskundig en vriendelijk!
Ik vind de medewerkers altijd vriendelijk, zeer deskundig en trots op hun werk. Ze raden producten en behandelingen aan die echt iets voor je huid doen. Ik kom graag bij Cotton Spa en ga altijd tevreden en ontspannen weg!
Kom er graag
Altijd een fijne sfeer, flexibel, kwalitatief goed en makkelijk te bereiken.
Kom er graag!
Heel professioneel
Leuke meiden, vriendelijk en heel professioneel.
Professioneel en fijn geholpen
Weer keurig geholpen, mijn dochter haar wenkbrauwen voor het eerst gedaan, best spannend maar heel goed en natuurlijk gedaan.
Mijn vertrouwde spot
In 2020 ben ik verhuisd naar Zaandam en ben toen toevallig via een vlog belandt bij deze schoonheidssalon. Inmiddels ben ik voor meerdere behandelingen langs geweest. Terugkijkend op de behandelingen, zijn alle dames erg behulpzaam en vriendelijk geweest. Bij geen enkele van hen heb ik me ongemakkelijk gevoeld. Dit is wel iets wat ik erg belangrijk vind. De vibe in de salon vind ik daarom ook fijn. En het ziet er ook nog eens leuk uit! De facials zijn fijn, de lashlifts, en ook de manicures. Ik ben benieuwd naar mijn eerste (zwangerschaps) massage volgende week en kan niet wachten!
Zolang ik in Zaandam woon zal dit mijn vaste salon zijn :) Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de dames van Cotton Spa!
Heel fijne salon
Heel fijne salon. Zijn zeer professioneel. De behandeling was heel goed en werd goed uitgelegd wat ze deden. Ik kom snel weer terug!
Mooie salon, fijne pedicure
Mooie salon met vriendelijk, behulpzaam personeel. Kwam er voor een pedicurebehandeling en kom er zeker nog een keer voor terug.
Heb ook al een aantal Cotton Spa bonnen cadeau gedaan aan vriendinnen😊
Ik ben ontzettend tevreden over mijn…
Ik ben ontzettend tevreden over mijn behandelingen bij Cotton Spa. De meiden weten echt waar ze het over hebben en handelen niet zomaar. Aan het begin heb ik een huidscan gemaakt en aan de hand daarvan zijn mijn behandelingen gekozen. Mocht je op zoek zijn naar experts, dan raad ik Cotton Spa zeker aan.
Vriendelijk en kundig personeel
Vriendelijk en kundig personeel. Ik ga zeker weer voor een lash lift terug. Heel blij mee altijd!
Top!
Super behulpzaam personeel dat antwoord had op al mijn vragen! Heb mijn wimpers en wenkbrauwen al meerdere keren hier laten doen
Super salon
Super salon, goed advies snelle reactie als je een vraag hebt. Zeer vakkundig
Top!
Hele lieve meiden! Weten wat ze doen en ben altijd erg op me gemak bij cotton spa!
Ben altijd super tevreden met mijn…
Ben altijd super tevreden met mijn wenkbrauwen als ik bij jullie de deur uit loop! Werken lieve, behulpzame meiden die altijd klaar staan voor alle vragen. Binnenkort ga ik voor het eerst een zwangerschaps massage laten doen kijk er nu al helemaal naar uit
Uitstekende service en altijd…
Uitstekende service en altijd vriendelijke behandeling. De behandelingen zijn ook super goed en fijn. Ik kan Cotton Spa echt aanraden.
Aanrader!
Absoluut een aanrader voor massages, lieve meiden en ontspannen sfeer
Een prachtig huidje
Eindelijk iemand die mijn huid problemen onder woorden kan brengen (en ook aantoonbaar kan maken met de huidanalyse) en deze op een professionele manier ook kan aanpakken!
Super goed geholpen en ik blijf hier zeker terugkomen.
Wel heel erg weinig wat jullie sturen…
Wel heel erg weinig wat jullie sturen voor zo een prijs. Tevens vragen jullie €5,95 aan verzendkosten terwijl het een brievenbus pakketje is :)
Eerste en laatste bestelling :)

Resposta da Cotton Clinic
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.