Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har nu arbetat med CourseBuild i ett par månader. Jag är så tacksam att jag tog steget att bygga min egen online kurs. Bra pedagogiks upplägg av Daniel ,lätt att följa stegvis. Även många möjlig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Denna kurs ger mig verkligen de verktyg jag behöver för att skapa den kurs jag länge planerat för och velat göra. Nu kan jag steg för steg ta mig framåt med hjälp av Teamet i Course Build. Variationen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har tidigare kämpat i flera år med att lyckas på egen hand. Jag trodde att det gick att pussla ihop gratis-information, men det tog 5 år av mitt liv istället. När jag valde att investera i stra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

För dig som vill bygga din egna digitala produkt och kurs men inte vet vart du ska kolla, så är detta lösningen för dig. En toppen kurs med professionell coachning rakt igenom med hjälp av tydli... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultor

Launch & scale your own course business with AI. Strategy, systems & support in one place.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

43 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En riktigt bra kurs för att göra en egen kurs!!

Har lärt mig att göra egna kurser med mycket mer. Kursen erbjuder många olika steg där man kan lära sig hur olika plattformar fungerar. Man får hjälp och stöd under tiden man gör och säljer kursen som gör att man kan få bättre resultat på båda delarna.

24 de fevereiro de 2026

Stort tack för ditt omdöme Antonio! 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CourseBuild is the future in online-coursebuilding

CourseBuild is a no-brainer "just get on the train"-course. I am not yet all the way through this course (I am two days short of a month in) but I have complete trust in the process.
If you want to start a practical online-course I don't understand why you would do it on your own when this support is availabe for you. This course has a good backbone of support, both from admin and other members in the comunity. CourseBuild is well worked through, has brilliant structure that is easy to follow and they have thought trough the process for us so that everything has a place while we are working.
CourseBuild is the modern AI-niche coursebuildning-course that builds your confidence while you build your business.

23 de fevereiro de 2026

Resposta da CourseBuild

Thank you Linda for your kind words, we do really appreciate it, glad to hear that you like our support and structure! 🙏

Lätt att lära för mig som är 40+

Coursebuild har en genomarbetad och god struktur på sin kurs. Lätt att lära, även för en som är född på 1900-talet som jag :-)
Trots att jag har ett ganska upphackat arbetsschema där jag inte kunnat jobba på 6 veckor med kursen så var det väldigt enkelt att ta upp verktygen igen.

22 de fevereiro de 2026

Resposta da CourseBuild

Tack Marcus för din recension, jättekul att höra att du tycker om strukturen & verktygen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har följt Daniel i flera år

Jag har följt Daniel i några år och sett vilken kunskap och kapacitet den killen besitter, trots sin unga ålder så har han mer kunskap än många andra som är 2-3 gånger äldre än vad han är och som har många flera års erfarenhet än Daniel.

Att jag skulle samarbeta med denna kompetenta kille och ta hjälp av hans kunskap och driv visste jag redan får några år sedan, men det är först nu i mitt entreprenörsliv som jag verkligen gett tid och möjlighet att jobba med den nisch som jag brinner för, och där Daniel och CourseBuild finns med hela vägen med det stöd och den ovärderliga kunskapen teamet ger.

Jag skulle aldrig kommit såhär långt om det inte var för Team CourseBuild!

19 de fevereiro de 2026

Resposta da CourseBuild

Tack snälla för din fina feedback Helen, vi uppskattar det verkligen och jättekul att du äntligen kommit igång! 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Detta är det bästa jag investerat i mig…

Detta är det bästa jag investerat i mig själv! Med fantastisk support och coaching finns dom för mig och gör att jag känner att jag klarar att nå mina MÅL! Stort tack för allt bästa CourseBuild//Jenny

18 de fevereiro de 2026

Resposta da CourseBuild

Tack snälla för ditt fina omdöme Jenny, vi uppskattar det verkligen! /CourseBuild 💙

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 av 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 av 5

CourseBuild har varit en positiv överraskning för mig.
Inte för att det lovar snabba genvägar – utan för att det ger struktur, klarhet och stöd på ett sätt som faktiskt känns mänskligt.

Som någon som värdesätter närvaro, enkelhet och riktning har jag uppskattat hur CourseBuild hjälper mig att samla mina idéer och göra dem begripliga för andra, utan att pressa fram något som inte är moget än. Det finns ett lugn i plattformen som gör att processen får ta den tid den behöver.

För mig handlar skapande inte om att prestera, utan om att uttrycka det som är sant. Där har CourseBuild varit ett verkligt stöd.

Jag ger CourseBuild 5 av 5 – inte för att det är perfekt, utan för att det känns genomtänkt, respektfullt och byggt för människor, inte bara för system.

— André Fagerman

10 de janeiro de 2026

Resposta da CourseBuild

Tack André – det här betyder mer än du tror.

Det du sätter ord på är exakt varför CourseBuild finns.
Inte för att stressa fram resultat, utan för att skapa klarhet, riktning och trygghet i en process som för många annars känns överväldigande.

Att du upplever lugn, mänsklighet och respekt i hur plattformen är byggd är ett enormt kvitto för oss. Skapande ska få ta tid. Det ska kännas sant, moget och förankrat – inte framtvingat.

Vi är väldigt tacksamma för ditt förtroende och för att du delar din upplevelse så ärligt och nyanserat. Det är precis människor som du vi bygger för.

Stort tack 🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The team behind CourseBuild knows what…

The team behind CourseBuild knows what they are talking about!
Great presentations and feedback! My course is almost done!

7 de janeiro de 2026

Resposta da CourseBuild

Tack snälla för din feedback! 🙏

Unna mig en Mentor

Att gå med i Coursebuild samtidigt som jag bygger min onlinekurs har varit avgörande för att känna mig trygg och behålla beslutsamheten som jag behöver för att faktiskt ta mig från ide till en kurs som faktiskt ger mig en hållbar inkomst!

12 de dezembro de 2025

Stort tack för de fina orden Hanna! 🙏
Det gör oss otroligt glada att höra att CourseBuild har gett dig tryggheten och beslutsamheten som krävs för att ta steget från idé till en kurs med verklig, hållbar inkomst.

Mycket bra

Mycket bra, man får en strukturerad guide till hur man bygger sin egna kurs. Även bra med hjälp av dom som jobbar på denna kurs. Verkligen värt pengarna

12 de dezembro de 2025

Resposta da CourseBuild

Stort tack för din fina feedback 🙏
Det gläder oss verkligen att höra att du upplever CourseBuild som strukturerat och att stödet från teamet gör skillnad. Just kombinationen av tydlig vägledning och personlig hjälp är något vi lägger stor vikt vid.

Tack för förtroendet – och grymt jobbat med ditt bygge 🚀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

CourseBuild är en riktigt bra…

CourseBuild är en riktigt bra plattform! Modulerna är tydliga och lätta att följa, videorna är pedagogiska och ger bra förståelse. Supporten är snabb och hjälpsam.
Den får dig också att utmana din egen självbild och våga ta steget, tro på det du kan och utveckla ditt mindset.

Rekommenderar varmt till dig som känner en längtan att våga ta steget och tro på din förmåga, för dig själv, för andra och för att bidra till något större.

CourseBuild hjälper dig också att se värdet i det du gör, skapa mer mening och inse att du har viktig kunskap att dela med dig av.

14 de outubro de 2025

Wow Farah!
Så fint skrivet – och tack för att du delar det här.
Det du beskriver är exakt vad CourseBuild handlar om: att våga tro på sin förmåga, ta plats, och bygga något meningsfullt som faktiskt gör skillnad.

Du har verkligen gjort jobbet – inte bara i kursen, utan med dig själv också. Grymt inspirerande att se!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vänliga, pålitliga och lätta att samarbeta med

Jag har haft en väldigt positiv upplevelse med CourseBuild. De är alltid vänliga, lyhörda och går verkligen att lita på. Det märks att de bryr sig om sina kunder och vill hitta lösningar som fungerar för båda parter. Jag uppskattar också att man kan prata öppet och förhandla med dem det känns som ett riktigt samarbete, inte bara ett vanligt företag. Rekommenderas varmt!

8 de outubro de 2025

Resposta da CourseBuild

Tack så mycket för dina fina ord! 🙏
Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse. Vårt mål har alltid varit att bygga genuina samarbeten där båda parter känner sig hörda och värdesatta — så det betyder mycket att du upplever just det. Vi tror på långsiktiga relationer, transparens och att alltid hitta lösningar som fungerar på riktigt. Tack för förtroendet och för att du är en del av CourseBuild!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Coursebuild is an excellent platform…

Coursebuild is an excellent platform that provides a community, training, and support from the very beginning! It is not like other courses, where you often feel like no one cares if you complete the work or not. It is authentic. Coaching and help along the way. But, it is no quick fix! You have to do the job, and it takes time. But it will be so worth it!

6 de outubro de 2025

Resposta da CourseBuild

Thank you so much, Jessica.
We truly appreciate your kind words — and you are absolutely right: CourseBuild is not about quick fixes, but about building something real and sustainable. Your mindset and dedication are exactly what make our creators truly succeed. It’s wonderful to hear that you feel the support and sense of community — that is exactly what we strive to create.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk kurs och värd varenda krona

En fantastisk kurs och värd varenda krona. Jag är mind blown! Från att kunna noll om att bygga en egen kurs så har jag tagit cours build i handen steg för steg och har nu lyckats skapa tillsammans med AI en egen kurs inom min expertis.

5 de outubro de 2025

Resposta da CourseBuild

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 🙏
Det betyder otroligt mycket att se hur du gått från noll till att faktiskt skapa din egen kurs med hjälp av systemet. Precis det är vår mission – att visa att vem som helst kan bygga något stort när man får rätt struktur och verktyg.

Vi är så glada att du är en del av CourseBuild-familjen och ser fram emot att följa din resa vidare!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pushad försäljning

Jag ville hoppa på om 1 månad men hon trodde inte att jag skulle hoppa på, så jag är inte välkommen när jag är redo. Utan jag var tydligen tvungen att göra ett köp när det passade henne.

2 de outubro de 2025

Resposta da CourseBuild

Hej, tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse 🌟

Vi är verkligen ledsna om vårt samtal upplevdes som pushigt - det är absolut inte så vi vill att någon ska känna.

Vårt team försöker alltid vara raka och transparenta, eftersom CourseBuild inte är ett typiskt “kursköp”, utan ett samarbete där vi jobbar sida vid sida tills din kurs faktiskt säljer.

Vi har ett begränsat antal platser för att kunna ge personlig handledning, feedback och support, och därför försöker vi säkerställa att de som går vidare är redo att sätta igång när vi startar.

Det handlar inte om att “pressa till köp”, utan om att respektera både din och vårt teams tid – så att alla som kommer in får 100% fokus och resultat.

Du är självklart alltid varmt välkommen tillbaka när du känner att det är rätt timing för dig.

Vårt mål är att hjälpa fler att paketera sin kunskap, bygga sin egen digitala kurs och frigöra sin tid – men i ett tempo som känns rätt för varje person.

Om du vill prata vidare och hitta en start som passar bättre för dig, mejla oss gärna direkt på daniel@coursebuild.ai - vi hjälper dig gärna personligen.

/Team CourseBuild 💙

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Extremely genuine leaders who provide…

Extremely genuine leaders who provide good support and guidance! The crew are very patient and provide everyone with individual help. I am so happy to be a member in CourseBuild!

20 de setembro de 2025

Resposta da CourseBuild

Thank you Elisabeth, we appreciate your review! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt att göra varje steg

Enkelt att göra varje steg, Daniel har verkligen lagt tid på och verkligen visa steg för steg så även jag som är en sjukt oteknisk människa fixar detta! jag supporten är fantastiskt, svarar alltid så snabbt det går, ibland tar det bara 5min. jag är sjukt nöjd!

19 de setembro de 2025

Resposta da CourseBuild

Tack snälla för din recension Mikaela, vi uppskattar det verkligen!

Bra utbildning!

Bra upplägg, bra mentorer som alltid finns tillgängliga, gruppsamtal för att kunna få hjälp. Inte som andra kurser som lämnar en efter man köpt utbildningen.

Än så länge sjukt nöjd😆

26 de agosto de 2025

Resposta da CourseBuild

Tack Robin för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du uppskattar upplägget, mentorskapet och våra gruppsamtal. Just den delen är viktig för oss, eftersom vi vill att alla deltagare ska känna sig stöttade under hela resan.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I’m satisfied with all the modules and…

I’m satisfied with all the modules and the step-by-step guide I’ve received throughout the course. Everything has been clear and easy to follow. I’m definitely happy with the investment and with getting the support I needed to build my course

28 de agosto de 2025

Thank you, Arvid!
We’re happy to hear the modules and step-by-step guide have been clear and helpful, and that you’ve received the support you needed. Great to know you’re satisfied with your investment.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.