CowconceptAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang er det bare verdens største fornøjelse at handle hos jer ! Som altid bliver jeg mega fristet ! Så mange skønne og fede varer ! I skuffer bare aldrig og jeg kører helt sikkert gerne he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig skøn og dejligt butik, vi har handlet der flere gange de sidste mange år. Nogle rigtig flinke og imødekommende mennesker i butikken, og de står altid klar til at hjælpe uanset hvad det handl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været på jagt efter den perfekte taske i 2 år nu, og fandt den endelig hos Cow Concept, ikke nok med det, men så fortalte de mig at tasken ville komme på tilbud til Black friday og at de gerne vil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fulgt jer på live 😍og synes i har virkelig nogle flotte ting tøj kjoler sko tasker osv😍Har lige fået mine varer med posten 😍og det er kun gået to dage siden jeg bestilte 😍Har modtaget de f... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget nem hjemmeside at finde rund på

Meget nem hjemmeside at finde rund på. Hurtigt levring, super lækker sandaler

2 de junho de 2026

Resposta da Cowconcept

Tak for at handle hos os, og give dig tid til at lave den flotte anmeldelse. Den er vi meget glade for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Køber kun mine tasker hos cowconcept

Køber kun mine tasker hos cowconcept, samt sandaler.
Altid den bedste service og super kvalitet
Kæmpe anbefaling herfra.

1 de junho de 2026

Resposta da Cowconcept

1000 tak for en virkelig fin anmeldelse, den er vi dig meget taknemmelig for.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Altid godt betjening

Altid godt betjening
Og god stemning.

22 de maio de 2026

Resposta da Cowconcept

1000 tak for at handle hos os, og for at bruge tiden på at anmelde os. Vi vil selvfølgelig frygtelig gerne vide, hvad der skulle til før du syntes vi kunne få alle 5 stjerner. Din feedback er meget velkommen på kontakt@cowconcept.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et sikkert og godt sted at handle.

Hurtig og pålidelig levering, kvalitets produkter og til de rigtige priser - kan klart anbefale Cowconcept 🙏

22 de maio de 2026

1000 tak, det var virkelig pænt af dig at dele din oplevelse 🌟

Hurtig godt og flot.

Hurtig godt og flot.

I har spurgt om hvad I kunne gøre for at få 5 stjerner...
Det vil jeg da også gerne give.... det er nok bare altid det der lille.. liiiidt bedre.... tja...

7 de maio de 2026

Resposta da Cowconcept

1000 tak for at handle hos os og for at give dig tid til at anmelde os :) Vi er glade for de søde ord, men vil mægtig gerne vide hvad vi kunne have gjort for at få de 5 stjerner ? :) rigtig god weekend

Ekstrem hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 de maio de 2026

Resposta da Cowconcept

1000 tak for at handle hos os, og for den flotte anmeldelse.

Positivt overrasket!

Jeg bestilte slipper med spænde i ruskind str 38 og det er seriøst de bedste sko/sandaler jeg nogensinde har haft! Super dejlig bløde og så gode for mine fødder som ellers ofte bliver ømme i løbet af dagen. Jeg går nærmest ikke i andet nu. Og så var der tilmed hurtig levering!

27 de abril de 2026

Resposta da Cowconcept

1000 tak for de flotte ord, og for at give dig tid til at anmelde os. Vi er glade for at høre at skoene gør det godt :)

god betjening

god betjening, nemt at bestille på nettet

17 de abril de 2026

1000 tak for din fine anmeldelse, den er værdsat

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang er det bare verdens…

Endnu engang er det bare verdens største fornøjelse at handle hos jer !
Som altid bliver jeg mega fristet ! Så mange skønne og fede varer !
I skuffer bare aldrig og jeg kører helt sikkert gerne hele vejen fra Aarhus engang snart! 🤩

16 de abril de 2026

Resposta da Cowconcept

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen, 1000 tak for den flotte anmeldelse.

Rigtig god webshop

Hurtig levering😊 bestilte 4 flotte glas,er meget tilfreds med mit køb👍👍

24 de março de 2026

Resposta da Cowconcept

Hvor er vi bare glade for at høre det, tak for at give dig tid til at anmelde os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid go service og super venlig…

Altid go service og super venlig personale og meget hjælpsom

24 de março de 2026

Resposta da Cowconcept

Det er meget sødt af dig at skrive, og bruge tid på at sende stjerner vores vej.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig skøn og dejligt butik

Virkelig skøn og dejligt butik, vi har handlet der flere gange de sidste mange år. Nogle rigtig flinke og imødekommende mennesker i butikken, og de står altid klar til at hjælpe uanset hvad det handler om☺️
Vi kan varmt anbefale Cowconcept☺️

21 de fevereiro de 2026

Hej Vibeke
Det er vi bare virkelig glade for at høre.
1000 tak for at give dig tid til at anmelde os, og af hjertet tak for de 5 stjerner, de betyder meget 🌟🌟🌟🌟🌟

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais