Ik ben diabeet die mn glucose met voeding regelt. Betekend suikervrij eten wat bijna niet te doen is. Op mijn lange werkdagen die heel vroeg beginnen tot laat in de avond eet ik in de middag deze ree... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super lekkere gezonde eiwitrepen De beste ooit ! Ik wil niks anders meer ! Mijn zoontje vind ze ook heerlijk! Wie wil er nu niet een verantwoord troepvrij tussendoortje voor je kind en voor jezel... Ver mais
Ik word zo blij van mensen die met innerlijke motivatie, overtuiging en kennis producten van kwaliteit neerzetten! Eiwitten van dierlijke afkomst, eerlijke ingrediënten, een 'bite' en prima voeding en... Ver mais
Deze repen zijn echt en eerlijk. De repen zijn vullend en geven je alles wat je nodig hebt aan eiwitten en vezels en dan zonder de troep die ervoor moeten zorgen dat eiwitrepen smakelijk zijn en met... Ver mais
Detalhes da empresa
Cowmit ontwikkelt whole-food eiwitrepen op basis van 100% grasgevoerde runder-eiwitten, vetten en collageen zonder soja, zaadolie, E-nummers of ultrabewerkte ingrediënten.
Informações de contato
Habraken 2601, 5507TR, Veldhoven, Holanda
- support@cowmit.nl
- cowmit.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Top product!
Ten eerste is het product enorm lekker! Daarnaast merk je echt dat je iets voedzaams eet. Kwaliteit is erg hoog. Een aanrader voor iedereen die op een simpele manier toch aan zijn/haar gezondheid wil werken! Top product!
De lekkerste ever!
De lekkerste ever en super snel geleverd. Ze zijn mijn rustmoment in de drukke dag. Vullen goed zonder de suikerpiek die de meeste andere repen wel geeft. Een verantwoord en gezond tussendoortje. Alle smaken zijn even lekker 🥰
Ik was al op zoek naar gezonde repen en…
Ik was al op zoek naar gezonde repen en deze zijn Echt Heel Goed!! Aangezien mn man en ik graag gezond en vd boer eten sluit dit mooi aan ....Een aanrader!!!
Super lekkere repen en na het eten van…
Super lekkere repen en na het eten van de reep heb ik uren geen honger. Ben blij dat ik eindelijk een groepering reep heb. Ik hoef geen andere repen meer.
Neem vooral de tijd voor deze reep
Mooi en lekker product zonder allerlei toevoegingen. Het is dan een tussendoortje, maar eet de reep vooral rustig op, dan smaakt die het best. Wat ik ook heel leuk vind is de weetjes/ info die je af en toe gemaild krijgt, de zogenoemde "CowMinute" Wanneer je niets te verbergen hebt, hele slimme en eerlijke marketing!
Top product,erg lekker gelijk weer…
Top product,erg lekker gelijk weer besteld
Ik ben fan!
Gezien de prijs twijfelde ik al een tijdje of ik de repen zou kopen. Omdat ik een tussendoortje zonder troep ingrediënten nodig had heb ik toch de gok genomen en bestelde de medium box. Ik heb van alledrie de smaken één kunnen proeven, de rest werd weggekaapt door mijn man en dochters.
De repen smaken 'echt'. Geen chemische geur, niet zo mierzoet. Gewoon pure smaken, een goede structuur én een verzadigd gevoel. Niet meer zoeken en snaaien tussendoor.
Perfecte eiwitreep voor wie op suikers let
Als iemand die bewust let op zijn suikerinname, ben ik erg tevreden over de eiwitrepen van Cowmit. Veel eiwitrepen bevatten naar mijn smaak te veel suiker of smaken daardoor erg zoet, maar deze hebben een fijne balans. Ze zijn lekker van smaak zonder overdreven zoet te zijn en passen goed binnen een bewuste levensstijl.
Daarnaast bevatten ze een goede hoeveelheid eiwitten, geven ze langdurig een verzadigd gevoel en zijn ze ideaal als snack na het sporten of tussendoor. Ook de textuur is prettig: niet te droog en niet te plakkerig.
Voor mensen die hun eiwitinname willen verhogen en tegelijkertijd op hun suikers letten, zijn deze repen wat mij betreft absoluut een aanrader.
Geweldige repen
Geweldige repen, zeer voedzaam, goede macros en zitten alleen maar goede ingrediënten in. Smaak is ook super!
Verkeerde doos geleverd, goed opgelost
Verkeerde doos geleverd, kan gebeuren. Gewoon de goede opgestuurd gekregen en de eerder geleverde mocht ik houden. Meer dan prima afgehandeld dus.
Repen zijn lekker, stevig, niet te zoet en bevredigend, top!
Top eiwitreep
Lekker, voedzaam, zonder troep en vullend. Niets meer aan doen… alle drie de smaken, heerlijke repen!
Heeerlijk
Ik was vooral in afwachting van de smaak, maar wauw ze zijn echt verrassend lekker!!! Ook de kinderen zijn er dol op. De repen zijn inmiddels toegevoegd aan de verantwoorde tussendoortjes :)
Heerlijke reep die goed voedzaam is
Heerlijke reep die goed voedzaam is. Ben zelf personal trainer en ben lang op zoek geweest naar gezonde eiwitrepen en deze zijn ook nog eens superlekker. Aanrader voor iedereen voor een gezond tussendoortje.
Aanrader lekkere repen
Dit zijn hele lekkere eiwitrepen waar je ook een vol gevoel van krijgt en met pure ingrediënten.ik krijg ook geen buikpijn van deze repen wat ik van andere eiwitrepen wel krijg en zelfs mn kinderen vinden het lekker
Smaak en textuur zijn top
Smaak en textuur zijn top! En eindelijk een reep die past bij hoe ik eet. Aanrader voor iedereen die bewust bezig is met voeding maar toch snel iets wil snacken na het sporten.
Mijn favoriet is de Berry.
Ik heb al veel repen geprobeerd maar…
Ik heb al veel repen geprobeerd maar van veel repen krijg ik buikpijn, bij deze reep zitten echt allemaal natuurlijke ingrediënten erin waardoor je geen last krijgt en goed verzadigd bent ! En ook nog eens heerlijk !persoonlijk vind ik de choco echt top ! Groetjes
EINDELIJK !!!
Eindelijk een echte voedzame en verantwoorde proteïne reep met zuivere en de juiste ingrediënten.
Dit proef je ook meteen, heerlijk!!!
Met een goede balans tussen eiwitten, vetten (dierlijk, grasgevoerd...geweldig) en koolhydraten (maar eindelijk eens de juiste).
Ook is hun aanpak en service heel klant (vriendelijk) gericht. Ben fan!!!!!
Van 1 keer proberen naar maandelijks bestellen!
Ik had eerst een doosje van 12 repen besteld met het idee om het een keer te proberen.
De volgende 24 repen zijn bestel. De bessen zijn 100% mijn favoriete.
De repen zijn zwaar, en dat is voor mij al een teken dat het repen van echte kwaliteit zijn. De repen smaken heerlijk, ze vullen en zo kom ik perfect aan de ingrediënten toe doe ik dagelijks mis.
Ik ben ondernemer en alles moet bij mij makkelijk en snel zijn. Deze repen zijn perfect voor mijn levensstijl!
Groetjes, T. de Niet
Eindelijk!
Eindelijk een eiwitreep zonder rotzooi, en ontzettend lekker!
Super lekkere repen die echt goed…
Super lekkere repen die echt goed vullen! Fijn dat er veel eiwitten inzitten zonder rare nasmaak zoals bij veel andere proteïnerepen. Ideaal als gezond tussendoortje of na het sporten. Zeker opnieuw besteld.