Vi er MEGET, MEGET tilfredse med CPH ALTAN of TERRASSE. De gjorde et fantastisk stykke arbejde og terrassen er blevet SÅ flot!! Imponerende hele vejen igennem. God kommunikation og planlægning. Supe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Cph Altan kom til tiden og udførte et virkeligt godt arbejde. Det er anden gang de har været hos min og jeg er sikker på det ikke bliver sidste. jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre.
Jeg vil stærkt anbefale CPH altan og terrasse, hvis du skal have renset og olieret din altan og køkkenbord. Virkelig god kommunikation ( også i engelsk) Kom til tiden. Var grundige og udførte e... Ver mais
Brian ankom på klokkeslæt. Venlig, imødekommende og tjekket. Hans skønne ladcykel var svaret på mine forudgående tanker om den bøvlede parkering i Kbh. K. Han kastede sig over opgaven: Renovering/g... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço de acabamento em pisos de madeira
- Serviço de Acabamento de Pisos
- Serviços de Lixamento e polimento de Pisos
- Faz-tudo
- Pintor
- Empresa de impermeabilização
Escrito pela empresa
CPH Altan og Terrasse leverer den bedste kvalitets rengøring og vejrbeskyttelse til dine udvendige trægulve i Københavnsområdet. Specialiseret i urbane lejligheder altaner og terrasser, vi er sat op til at yde den mest bekvemme service til en rimelig pris. Op fornt priser og ydeevne, uden sidste minut eller skjulte gebyrer. 100% garanteret!
Informações de contato
Viborggade 10,, 2100, KØBENHAVN Ø, Dinamarca
- cphaltanogterrasse@gmail.com
- cphaltanogterrasse.dk
Klar anbefaling af Brian og CPH Altan
Brian er flink, professionel og leverer et grundigt stykke arbejde. Jeg er så glad for resultatet af både altan og køkkenbordplade. Jeg anbefaler klart CPH Altan.
Meget veludført job
Meget veludført job. God vejledning og besvarelse af spørgsmål. Venlig og høflig. Brian glemte et lille bræt ved altandøren men inden jeg selv opdagede det, tilbød han at komme tilbage og ordne det, god stil. Kan varmt anbefale.
Kan varmt anbefale
Super tilfreds med både forløb og resultat
Virkelig godt job og proffessionel…
Virkelig godt job og proffessionel service.
Vores varmeste anbefalinger
Vores varmeste anbefalinger. Punktlig og super flot resultat til en god pris!
Brian ankom på klokkeslæt
Han kastede sig over opgaven: Renovering/genopretning af trægulv på altan i indre by, der har levet i 2 år uden vedligeholdelse. På ingen tid var jobbet klaret. Og resultatet taler for sig selv. Hermed, for en sjælden gang skyld, er de ofte forekommende negative erfaringer med håndværkere, gjort til skamme. Og så fik jeg endda en mindre regning end forventet.!
Brug Brian. Jeg giver ham mine bedste anbefalinger.
Beautiful work
Really happy with Brian’s work on our terrace. He is professional, polite and works hard to complete the work in a day regardless of time, which is uncommon in DK.
Helt igennem en rar og god oplevelse
Helt igennem en rar og god oplevelse. Dialogen var i top og Brian er professionel og dygtig. Vi fik ordnet 2 terrasser som ikke har været vedligeholdt i 5 år. Jeg ved hvem jeg skal ringe efter igen!
Vi kan varmt anbefale CPH Altan og…
Vi kan varmt anbefale CPH Altan og Terrasse. Punktlighed, venlige, pligtopfyldende og et godt håndværksmæssigt arbejde.
Virkelig godt arbejde og virkelig sød…
Virkelig godt arbejde og virkelig sød og behagelig betjening + god pris! Vil helt sikkert bruge dem igen :-)
Professional and fast service at a…
Professional and fast service at a great price. Super happy! Tak Brian.
FLOT OG PROFESSIONELT ARBEJDE!
Meget flot og professionel slibning udført på vores altaner med mahognigulve og tilmed uden støvgener. Omhyggelig oliering af både gulve og gelænder, ingen pletter af olie nogen steder.
Vi kan varmt anbefale CPH Altan og Terrasse ved Brian og ønsker held og lykke fremover.
Mogens og Jane
Smukt arbejde og god kommunikation.
Fremragende arbejde
Min altan har aldrig set så godt ud efter CPH Altan og Terrasse har været her. Virkelig flot og professionelt arbejde, som virkelig kan anbefales.
Super
Havde besøg af Brian, der virkelig lavede et godt stykke arbejde. Vores altan er som ny efter slibning og oliering.
CPH Altan og Terrasse gav vores altan nyt liv
CPH Altan og Terrasse gav vores altan en komplet behandling og resultatet er rent ud sagt fantastisk! Den står nærmest som ny igen. Varm anbefaling herfra!
FANTASTISK
Jeg fandt nogle gamle terrassebræder under mit billige ikea guld på altanen. De var fuldstændige færdige, men jeg fik Brian ud fra CPH altan og han ved virkelig hvad han laver. Det er blevet SÅ smukt! Jeg er kæmpe kæmpe fan. Derudover var det virkelig en behagelig proces, hvor der blevet taget højde for tørre tid mm., så man fornemmer virkelig, at de går op i et holdbart resultat.
Great service and amazing prices
Great service and amazing prices. Brian rocks!!
Flot resultat og god service
Der er ingen tvivl om det er et firma der satser på god service og tilfredse kunder. Meget tilfreds med resultatet.
Godt arbejde!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.