Cphcleanservice Avaliações 10

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Rengøring uden bekymringer - CPH Clean Service er din pålidelige og erfarne rengøringsservice i Storkøbenhavn og omegn. Vi tilbyder professionel rengøring til både private hjem og virksomheder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

CPH Clean Service - Den bedste rengøring du kan få

CPH Clean Service er top professionelle, uhyre servicemindede og har øje for detaljen. Jeg stod i en situation, hvor jeg havde booket ét rengøringsfirma til en flytterengøring, men de havde slet ikke løst opgaven tilfredsstillende. Huset lignede en svinesti, og jeg stod overfor at skulle flytte ind dagen efter. Jeg kontaktede CPH Clean Service, og de rykkede ud tidligt næste morgen med et hold på 4 mand, og gjorde grundigt hovedrent i hele huset efter mine specifikke anvisninger. De var ganske enkelt min redning, jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort, hvis ikke det var for CPH Clean Service' hjælp med SÅ kort varsel. Jeg giver dem mine allerbedste anbefalinger, de er mere end 6 stjerner værd, ærekære, tillidsfulde og top professionelle. I bliver fuldt ud tilfredse, hvis I vælger CPH Clean Service.

20 de agosto de 2025

Fremragende rengøring.

Fremragende rengøring.
Vi har idag fået gjort rent af CPH for første gang, og kan kun sige, job done. 2 super kompetente medarbejdere, der vidste hvad de lavede. Tror ikke her har været så rent siden jeg flyttede ind, og det er længe siden :-)

18 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak fordi I har gjort rent for os i mange år.

Vi har brugt jer i mange år, først i vores store hus med 3 børn, og sidenhen da vi flyttede til en ny by, fulgte I troligt med os. Vi er meget begejstrede, I er strukturerede, grundige og efterlader hjemmet, så det føles helt nyt - og I gør det hver gang! Og så er I til at stole på, I kommer altid til aftalte tidspunkt. Varme anbefalinger herfra.

30 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har benyttet mig af jer i snart 6…

Jeg har benyttet mig af jer i snart 6 måneder og må være ærlig og sige jeg bliver helt glad i låget efter i har været forbi.

Vi har bestilt rengøring 1x om ugen i vores bolig i Hellerup, hvor i punktlige samt nænsomme da vi har en masse møbler, malerier mv.

Jeg kan kun give 5 stjerner herfra.

21 de março de 2025

Fantastisk rengøringsservice

Fantastisk rengøringsservice

Vi har brugt Copenhagen cleanservice i en længere periode, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Deres team er professionelt, pålideligt og utrolig grundigt i deres arbejde. Hver gang de har været forbi, skinner vores lokaler, og de formår altid at levere en service af høj kvalitet.

Kommunikationen er let og effektiv, og de er altid fleksible, hvis vi har brug for en ekstra rengøring eller ændring i aftalen. Priserne er også meget rimelige i forhold til den høje standard, de leverer.

Vi kan varmt anbefale copenhagen cleanservice, til både private og erhverv – de gør virkelig en forskel!

19 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde fornøjelsen af Laila og Solina…

Vi havde fornøjelsen af Laila og Solina fra CPHcleanservice, og jeg kan varmt anbefale deres service. Fra det øjeblik, de trådte ind i mit hjem, var de professionelle og venlige. De tog sig tid til at forstå mine specifikke behov og ønsker, hvilket gjorde hele forskellen.

Deres rengøringsarbejde var grundigt og effektivt. De brugte kvalitetsprodukter, som efterlod mit hjem skinnende rent, og jeg kunne virkelig mærke, at de havde fokus på detaljerne.
Alt i alt var jeg meget tilfreds med deres service, og jeg vil helt klart bruge dem igen i fremtiden. Hvis du leder efter et pålideligt og dygtigt rengøringsfirma, så er dette helt klart at anbefale.

19 de março de 2025

Fleksibel

Fleksibel, og holder altid tiden hvilket er en del af den gode service, de leverer. De sørger for at imødekomme dine behov, og sikre, at alt forløber så gnidningsfrit som muligt, derfor kan firmaet stærkt anbefales :-)

18 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en hovedrengøring af min…

Jeg bestilte en hovedrengøring af min lejlighed, og jeg er utrolig tilfreds med resultatet. De gjorde et virkelig godt stykke arbejde – alle hjørner og krogene blev grundigt renset, og der var en tydelig forskel på, hvordan min lejlighed så ud før og efter. Det var nemt at booke tid, og servicen var både professionel og effektiv. Jeg kan varmt anbefale dem, hvis du har brug for en grundig og pålidelig rengøring. Jeg vil helt sikkert benytte mig af deres tjenester igen!

7 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais