Dragonia Casino: 100% do 2250zł + 200 Darmowe Spiny Avaliações 184

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

After every session, the site shows me my net result for that session, including total bets, total wins, and how long I played. This helps me see at a glance whether I'm actually winning or losing ove... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

They brag about “responsible tools” but if you actually want to activate a reality check or cool-off, it’s hidden behind small print links at the very bottom. Would be nice to see it clearly when you... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

First I just tried slots in demo mode without even creating an account. I saw what I liked, and only then registered. Convenient when you're not forced to fill everything out right away. I only spent... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The account history only shows deposits and withdrawals, not detailed game sessions. I like seeing what I played and how much I lost or won per game, but here it’s just a blur. Feels intentionally vag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Cassino
  2. Apostador
  3. Casa de Jogos
  4. Instrutor de Jogos de Azar
  5. Serviço de apostas
  6. Casino e loja de apostas online

Escrito pela empresa

Dragonia Casino to nowoczesna platforma hazardowa online, która oferuje szeroki wybór gier kasynowych oraz zakładów sportowych. Serwis został zaprojektowany w sposób intuicyjny, dzięki czemu użytkownicy mogą łatwo poruszać się po stronie, korzystać z dostępnych funkcji i szybko rozpocząć grę. Platforma zapewnia dostęp do tysięcy gier, w tym automatów, gier stołowych oraz kasyna na żywo, co pozwala dopasować ofertę do różnych preferencji graczy. Jednym z głównych atutów Dragonia Casino jest szeroka gama metod płatności. Użytkownicy mogą korzystać zarówno z tradycyjnych metod bankowych, jak i portfeli elektronicznych oraz kryptowalut, co zapewnia dużą elastyczność przy wpłatach i wypłatach środków. Dodatkowo platforma stosuje zabezpieczenia, takie jak szyfrowanie danych i procedury weryfikacyjne, które mają na celu ochronę użytkowników i ich transakcji. Strona jest w pełni zoptymalizowana pod urządzenia mobilne, co umożliwia korzystanie z kasyna bez konieczności instalowania aplikacji. Gracze mogą grać bezpośrednio w przeglądarce na smartfonie lub tablecie, zachowując dostęp do wszystkich funkcji dostępnych na wersji desktopowej. Dragonia Casino oferuje również różnorodne bonusy i promocje dla nowych oraz stałych użytkowników, w tym bonus powitalny i regularne oferty typu free spins czy cashback. Warto jednak zwrócić uwagę na warunki obrotu bonusów, które mogą być standardowe dla branży, ale wymagają spełnienia określonych wymagań. Obsługa klienta działa 24/7 i jest dostępna poprzez czat na żywo oraz e-mail, co pozwala szybko rozwiązywać problemy i uzyskać pomoc. Dodatkowo dostępna jest sekcja FAQ, gdzie użytkownicy mogą znaleźć odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Pod względem bezpieczeństwa Dragonia Casino posiada licencję wydaną przez Anjouan Gaming Authority i osiąga stosunkowo wysokie oceny w analizach branżowych, choć niektóre opinie wskazują na konieczność dokładnego zapoznania się z regulaminem przed rozpoczęciem gry. Ogólnie rzecz biorąc, Dragonia Casino to rozbudowana platforma z dużą ofertą gier i nowoczesnymi rozwiązaniami płatniczymi, która może być atrakcyjną opcją dla graczy szukających różnorodności i wygodnego dostępu do rozrywki online.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Nieczyste zagrania z bonusami

Mają promocję, że jak wpłacisz drugi raz, to dostajesz 50% bonusu. Wpłaciłam 200 zł, bonus przyszedł, ale nagle zmieniła się lista gier, na których mogę go wykorzystać. Te, które sprawdzałam wcześniej w regulaminie, zniknęły z listy. Niby prawo do zmiany, ale robienie tego w trakcie jest po prostu nie fair.

Kasyno gra na emocjach

Te wszystkie dźwięki „big win” przy wygranej 3 zł na stawce 2 zł są po prostu śmieszne, ale działają. Człowiek ma wrażenie sukcesu, a realnie jest na minusie. Im dłużej grałam, tym bardziej widziałam, jak to jest zaprojektowane, żeby wywołać emocje, a nie uczciwą zabawę.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mało poważne podejście do limitów wieku

Z ciekawości próbowałem założyć konto, wpisując zmyśloną datę urodzenia poniżej 18 lat. System mnie przepuścił do momentu weryfikacji dokumentu. Rozumiem, że to wyłapią później, ale już samo to, że można się tak daleko dostać, jest słabe. Powinni od razu blokować takie daty.

Grałam po nocy i żałuję

Włączyłam sobie kasyno po północy, miało być na chwilę przed snem. Obudziłam się mentalnie dopiero jak zobaczyłam, że zniknęło ponad 150 zł. Nikt mnie nie zmuszał, ale kasyno również nie robiło nic, żeby mnie zatrzymać. Żadnych przypomnień, limitów czasu. To nie jest partner do zdrowej zabawy.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bonus bez depozytu to pułapka

Skusiłam się na darmowy bonus bez depozytu, bo czemu nie. W praktyce, żeby cokolwiek z niego wypłacić, trzeba było i tak zrobić wpłatę i obrócić ją kilka razy. Finalnie przegrałam więcej niż bym w ogóle wpłaciła bez tego „prezentu”. To taki haczyk, nie żadna darmowa kasa.

Po prostu się zniechęciłem

Miałem kilka małych wygranych, jedną troszkę większą, wypłata się udała, więc nie powiem, że to oszustwo. Tylko że z czasem zobaczyłem, że sumarycznie i tak jestem sporo na minusie, a do tego dochodzi marnowanie wieczorów. Nie mam konkretnego zarzutu, po prostu więcej mnie to kosztowało niż dało radości.

Kasyno męczy głowę

Po kilku dniach miałam wrażenie, że ciągle myślę o grach, o tym, czy dziś „pójdzie lepiej”. Zamiast odrywać mnie od codzienności, kasyno zaczęło zajmować za dużo przestrzeni w głowie. Ich maile i powiadomienia tylko to podkręcały. Dla kogoś z moją psychiką to za dużo.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skończyło się zanim się zaczęło

Wpłaciłem 20 zł, bo był niski depozyt minimalny. Zagrałem może z 10 minut na automacie, wszystko przeszło w kilku spinach. Zero jakiejkolwiek szansy na odbicie. Wiem, że to hazard, ale nawet w zdrapkach częściej coś się zwraca. Tutaj poczułem się jak bankomat.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Turnieje tylko dla wielorybów

Dołączyłam do jednego turnieju, myślałam, że może coś się uda. Po godzinie patrzę na ranking, a tam ludzie z wynikami, których nie da się osiągnąć bez wydania grubej kasy. Zrozumiałam, że zwykły gracz jest tylko tłem do ich wyścigu portfeli. Szybko odpuściłam.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Po miesiącu widzę, że to błąd

Na początku myślałam, że to fajna odskocznia po pracy, kilka spinów i spać. Po miesiącu liczę bilans i widzę gruby minus. Małe wygrane tylko zasłaniały to, ile faktycznie wpłacam. Kasyno nic mi nie zrobiło bezpośrednio, po prostu wykorzystało moją słabość do „jeszcze jednej szansy”. Nie chcę tu wracać.

Zerowe szanse na wygraną

Tak to się przynajmniej czuje. Wiem, że kasyno ma przewagę, ale tu naprawdę wyglądało jakby coś było skręcone. 300 zł poszło w godzinę przy min stawkach i dosłownie jedna wygrana powyżej 5 zł. Słabo.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Za dużo kombinowania, za mało zabawy

Ciągle coś trzeba klikać, potwierdzać, zapisywać się do promocji, czytać regulaminy. Zamiast po prostu włączyć grę i się zrelaksować, człowiek czuje się jak księgowy. Może komuś to wszystko pasuje, ale ja od kasyna oczekuję prostoty, a tego tu nie ma.

Minimalne wypłaty za wysokie

Mam na koncie 35 zł i nie mogę ich wypłacić, bo minimum to 50 zł. Musiałbym dopłacić, żeby wyciągnąć swoje własne pieniądze. Dla mnie to absurdalne, wolę już je stracić niż jeszcze coś wpłacać. Takie niby małe rzeczy mnie najbardziej zniechęcają.

Chat bot zamiast człowieka

Na początku rozmowy zawsze odpowiada bot, który podsyła losowe artykuły z bazy wiedzy. Zanim uda się przebić do żywego człowieka, mijają minuty. Jak mam prostą sprawę o konkretnej transakcji, to te automatyczne odpowiedzi tylko mnie denerwują.

Mała wygrana, wielkie wymagania

Udało się wygrać 80 zł z darmowych spinów, ucieszyłem się jak dziecko. Potem okazało się, że muszę obrócić tę kwotę 35 razy, zanim wypłacę. W praktyce oznacza to, że i tak większość przegrałem po drodze. Może i uczciwie zgodnie z regulaminem, ale jak dla mnie to czysta iluzja wygranej.

Niedziałające linki do pomocy

Na stronie o odpowiedzialnym graniu mają linki do organizacji pomocowych. Sprawdziłem z ciekawości i część z nich prowadzi do nieistniejących stron. Trochę to mówi o tym, jak na serio traktują ten temat. Kolejny minus do ogólnego wrażenia.

Mało polskie kasyno

Strona niby po polsku, ale połowa komunikatów po angielsku, regulamin miesza języki, a support czasem odpisuje jakimś translatorowym polskim. Trochę brak szacunku dla gracza z Polski, widać że to tylko lokalna wersja jakiejś zagranicznej knajpy.

Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais