Fina kläder och från början när jag beställde så stämde storlekarna bra. Nu det senaste året (2024-2025) har något förändrats och när det står storlek XL-XXL el tom upp till 3XL så är kläderna som... Ver mais
Det gick snabbt och enkelt att beställa och paketet kom ganska snabbt. Ni har mycket fina kläder och härliga färger och mönster på kläderna, tyvärr passade inte allt som jag beställde men kommer defin... Ver mais
Jag fick vänta lite längre än vanligt på de sista leveranserna, men kläderna är till belåtenhet Jag har aldrig tidigare returnerat någon vara från er och nu skulle jag ha behövt göra det, men det va... Ver mais
Snabb leverans och plagget höll vad den lovade kvalitetsmässigt och med bilden överensstämmande färg. Hade kikat på detta plagg i vinrött långt tidigare men då hade den färgen blivit slutsåld. Så... Ver mais
Holstebrovej 1-3, 7490, Aulum, Dinamarca

Resposta da Cremefraiche
Snabb leverans och varan var av den kvaliteten som utlovats. Inte så säkert hos alla bolag. 😉

Resposta da Cremefraiche
Det blev retur för fejk-läder leggins. Luktade illa och storleken stämmer inte.

Bra kläder bra pris.
Hade önskat att de var lite mer generösa i storlekarna
För övrigt mycket nöjd

Resposta da Cremefraiche
Bra storlekar och fin kvalitet Helnöjd med mina klänningar

Resposta da Cremefraiche
Snabb leverans och lätt att returnera om det behövs !!!!

Resposta da Cremefraiche
Snabb leverans. Väskan var så fin i verkligheten som på bilden. Bra att kunna se storleken av väskan i relation till personen på bilden, och att man kunde ändra längden på personen.

Resposta da Cremefraiche
Väldigt snabb frakt. Tyvärr var klänningen för liten. Storleken stämde inte har normalt medium i storlek.

Resposta da Cremefraiche
Alla kläder va i slängda i påsen huller om buller; när jag fick dem.
Sen va alla kläder för små, trots att storleken stämde
Fina varor och bra kvalité och det är bra priser! Och storlekarna stämmer bra! Jag är nöjd med mina köp hos er!❤️

Resposta da Cremefraiche
Mycket pålitligt företag. Varor med bra kvalitet som kommer på några dagar. Bra kvalitet, sköna tyger. Dessutom bra kundservice.

Resposta da Cremefraiche
De varor jag har köpt är av god kvalitet och så välsydda o har så bra passform! Är förvånad att jag hittat så fina kläder till ett så bra pris! Ok allt sköts då proffsigt !

Resposta da Cremefraiche
Fick en vara som va trasig men fick mycket bra hjälp med fri retur. Snabba svar i mailkonversationen.

Resposta da Cremefraiche
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.