crossbutikken.no Avaliações 11

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tidenes Kundeservice 🙌🏼🤝

Har en Segway Navimow H500 jeg kjøpte hos Segway.no som etter kort stund sluttet å fungere! Jeg fikk ingen hjelp fra forhandler jeg kjøpte den av, utrolig tynn og dårlig service.

Tok kontakt med Crossbutikken og forklarte problemet, forklarte og gikk igjennom saken - og første dem svarte meg var: Vil du ha en flunk ny, mye bedre klipper fra oss idag ? 🙌🏼😁

Utrolig dyktige, flinke & ydmyke/ snille folk - fikk en lang samtale hvor dem tok meg igjennom den nye roboten fra Segway, teknisk info osv - å vipps så var det melding fra posten og mail om ny klipper på vei, ingen spørsmål eller diskusjoner, full tillit 💯

Anbefaler disse gutta på det aller sterkeste - min opplevelse av den kundeservicen jeg fikk topper det meste 🤝😊

13 de maio de 2026

Fikk levert ATV for ca 1 uke siden

Fikk levert ATV for ca 1 uke siden
Kom langt for levering og kom med mange gode tilbud, nevnte om service på den at de kan komme og hente for å utføre. Veldig god forklaring på alt ved levering, hva man skal gjøre og hva man ikke skal gjøre. Veldig fornøyde

22 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Falske annonser på Finn

Så på Finn at de skrev at de hadde brukte Linhai 300 fra 22.000 til 35.000. Dro innom for å se, men fikk beskjed om at den billigste de hadde kostet over 40.000, og at man ikke kan forvente noe billigere med mindre man klarer seg uten firehjulsdrift. Falsk annonsering der altså.

16 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefaler Crossbutikken på det…

Anbefaler Crossbutikken på det varmeste. Kan bl.a. nevne at jeg kontaktet Crossbutikken på mail angående valg av Robotklipper, og fikk svar med svært fornuftig råd og veiledning angående kjøp kl 0030 på natten! Samme kveld! Natt til søndag! I tillegg virker nettbutikken oversiktlig og grei. Enkelt å raskt å bestille og betale. Dette blir garantert ikke siste gang jeg handler på Crossbutikken.

11 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her har jeg bare lovord å komme med

Her har jeg bare lovord å komme med! Jeg har vært på jakt etter en robust robotklipper og kom tilfeldig over nettsiden til Crossbutikken. Er alltid litt skeptisk til nettbutikker man ikke kjenner til, men Crossbutikken vil jeg absolutt anbefale. Her ble jeg møtt av kunnskapsrike og imøtekommende ansatte og bestilte en Segway robotklipper. Når forsendelsen stoppet opp i postgangen så var de på saken med en gang, tok kontakt med distributøren og sørget for at klipperen ble levert. Min opplevelse er at de er ytterst profesjonelle og seriøse og jeg føler meg godt ivaretatt som kunde her

16 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kjøpte ATV i sommer

Kjøpte ATV i sommer, manualen var ikke all verden for en som ikke kan mye om kjøretøyet, men service og veiledning har vært veldig god fra kjøpstidspunktet og til dags dato.

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte atv sykkel her men var bare…

Kjøpte atv sykkel her men var bare problemer med den. Veldig dårlig kina jalla. Butikken var veldig lite behjelpelig og ville ikke få den i stand igjen. Styr unna denne tullebutikken. Daglig leder er alt annet en kundevennlig.

10 de janeiro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais