Virkelig behagelig og konstruktiv kontakt. Trods hvepseplage på loftet ved første forsøg kom Carsten og Thomas igen d. 11. november 2022. De måtte stadig kæmpe lidt med overlevende hveps, men udfø... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hulmursisolering er om noget en tillidssag, og jeg har fuld tillid til CT-isolering. Meget, meget professionelt fra start til slut. Kommer til aftalt tid, både når der skal gives tilbud, og når a... Ver mais
Vi fik hulmursisolering og efterisolering på loftet med ny forhøjet gangbro og loftlem. Ct Isolering gav os det absolut bedste tilbud, så jeg var selvfølgelig lidt skeptisk, men det blev da godt nok g... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi levere altid kvalitets arbejde, der bliver aldrig gået på kompromis med arbejdet. Altid faste priser. Energioptimering af ejendomme. Hulmursisolering Loftisolering Skunkisolering Etageadskillelse Algebehandling af tag / solceller / fliser / træterrasser Alle medarbejdere er certificerede isolatører, din sikkerhed for altid korrekt udført arbejde.
Informações de contato
Teglværksvej 45 C, 5220, Odense, Dinamarca
- kontakt@ctisolering.dk
- ctisolering.dk
Fantastisk oplevelse
Kan kun anbefales, god kommunikation fra besigtigelse til udførsel, hurtige og effektive til gode priser, super søde og høflige gutter.
5 Store stjerner herfra
Alle småpengene værd
Jeg bor i et 300 år gammelt hus.
CT Isolering har fyldt hulmure og skunk med glasuld, der er også lagt glasuld på loftet. Det tog en dags arbejde for dem.
Fra at have et hus der faldt fra 21 til 14 grader over en nat (ved kun brændeovn som varmekilde), til kun at falde til 19 grader.
Det spiller max det isolering man får, aftalerne bliver holdt og tilbudet givet er reelt.
Største anbefaling herfra.
Fornuftigt pris
Fornuftigt pris, god service, kommer til aftalt tid, efterlader det pænt og rent.
Holder aftaler
Holder aftaler, god udførsel af det aftalte job. Flinke medarbejdere. Anbefales.
Super oplevelse
2 høflige folk mødte op præcis til den aftalte tid, og arbejdet blev udført til et "12 tal". Stor ros herfra.
Nemt, hurtigt og sikkert
Nemt, hurtigt og sikkert og med en professionalisme der gør at man føler sig tryg. CT Isolering kan absolut anbefales.
De er seriøse i deres arbejde,
De er seriøse i deres arbejde,
Lige fra besigtigelse til udførelse
Vi har kun ros tilovers for Ct…
Vi har kun ros tilovers for Ct isolering. Alt fra kontakt, hjemme besøg, information, til udførelse, er gået som smurt. Vores hus er et gammelt bindingsværk med strå på taget, der hvor vi så udfordringer, så de løsninger. Virkelige behagelige og professionelle gutter!
Vi er SÅ tilfredse.
Alt hele vejen har været super
Alt hele vejen har været super. Venlig og imødekommende folk og yderst professionel arbejde. Selve datoen som var aftalt blev udskudt pga. Sygdom fra deres side, dog tilbød de at komme på en lørdag i stedet. Vi fik en fin gennemgang af arbejdet efter udførelsen. Ny gangbro, ny loftlem og isolering. Mange tak for god service 👍👍
KÆMPE anbefaling!
Super venlige og behagelige og ekstremt fleksible og løsningsorienterede. Af forskellige årsager måtte vi med kort varsel flytte tider og CT Isolering var meget fleksible og hjælpsomme med at få det til at passe sammen.
Og så var det til den bedste pris af mange tilbud.
Kan klart anbefale CT Isolering!
Der blev arbejdet professionelt.
Der blev arbejdet professionelt.
Der blev boret huller,og når de var lukket, kunne der ikke ses.
Der blev ryddet flot op, da det var færdigt
Vi fik også hulmursisoleret af CT…
Vi fik også hulmursisoleret af CT Isolering, alle aftaler overholdt overholdt til punkt og prikke, pænt ryddet op og aftalte pris også overholdt, så rare mennesker, kan kun anbefales herfra.
Virkelig et behageligt firma at handle…
Virkelig et behageligt firma at handle med.
Overholder aftalerne, laver et rigtig flot stykke arbejde, rydder pænt op efter sig og så var de to gutter der kom ud bare nogle søde og rare fyre.
Kan kun anbefale CT isolering
God oplevelse fra start til slut
God og venlig kommunikation. Alle aftaler blev overholdt og det var bare en god oplevelse fra start til slut. Tak for det.
Klar anbefaling…
Helt igennem professionelt og meget grundig arbejde. Meget behagelige og dygtige håndværkere, og god oprydning trods regn og sjask
Fik god vejledning inden isolering af…
Fik god vejledning inden isolering af loftet. Alt er forløbet tilfredsstillende. Kan klart anbefale Ct isolering.
Super arbejde
Kom som aftalt, gjorde det billigere end først aftalt og det er bare super. Ikke en finger at sætte på deres arbejde
En rigtig god oplevelse.
God kommunikation, aftaler der holder, professionelt og godt udført. Jeg kan kun anbefale CT isolering.
Anders Hindse.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.