Custompokecard Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

leuk product & goede kwaliteit-prijs verhouding. onderling contact gehad voor overige print mogelijkheden i.v.m. een nóg persoonlijker cadeau en dat was ook geen probleem, dus dat is super fijn. da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede service. Ik had een vraag en kreeg heel rap antwoord en werd heel goed geholpen super blij van de communicatie. Product is zoals gevraagd met een eigen ontwerp en de levering was al de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super mooi geworden! Precies zoals je het op de site ziet. Netjes afgewerkt en snel geleverd. Persoonlijke aandacht door het bedrijf. PostNL is de kaart kwijtgeraakt, ze hebben het opnieuw verzonden e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een heel mooi product en de communicatie in verband met costum aanvallen verliep ook goed. Het pakketje kwam wel later toe dan gezegd, maar dat lag waarschijnlijk aan de bezorgdienst en niet aa... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

60 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

43 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top service!!

Top service!!! Heel vriendelijk

20 de abril de 2026

Resposta da Custompokecard

Bedankt voor de review! Hopelijk heb je de ontvanger blij kunnen maken met dit cadeau

Heel mooi gedaan

Heel mooi gedaan en bij vragen op korte tijd direct antwoord gekregen en geholpen en echt een heel mooi resultaat ook heel erg dankjewel jullie zijn een super team ik ga zeker nog kaarten in de toekomst bestellen

20 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima product en snelle service!!

Helemaal prima was het product en snel ontvangen ,kreeg ook netjes een mailtje dat ik me adres gegevens vergeten was door te geven toen ik dat gedaan had kreeg ik mijn customcard binnen een dag toegestuurd goed energie en top prijs product verhouding zeer tevreden

9 de abril de 2026

Resposta da Custompokecard

Leuk om te horen dat je blij bent met je kaart. Heel erg bedankt voor het achterlaten van een review!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Zeer mooi product op plexiglas

Ik heb eerder een normale custom Pokémon kaart besteld bij Custompokecard. Het cadeau was zo goed bevallen dat ik dit keer één op plexiglas materiaal heb besteld.
De kaart is wederom zeer goed bedrukt op een kwalitatief materiaal. Hier wordt zelfs een houten standaard bij geleverd om het helemaal af te maken.
Tevens wordt het zeer snel geleverd.

Het enige wat hieraan nog ontbreekt bij de ''Trainer card'' is de optie om een extra zin toe te voegen net als bij een echte Pokémon kaart.

Er was geen mogelijkheid om een extra zin toe voegen. Indien gewenst moest je deze dan via een ander programma handmatig een zin toevoegen, alvorens je een foto upload.

Desalniettemin is het toch een mooi product geworden en is de ontvanger zeer blij met het cadeau.
Er bestaat een grote mogelijkheid dat ik hier zeker nog een keer terug zal komen. Ik kijk er enorm naar uit wat ze nog meer voor moois gaan toevoegen op de webshop!

3 de março de 2026

Resposta da Custompokecard

Hi Sunny, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring en we vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met het eindproduct. Je feedback nemen we serieus en we gaan kijken of we hier oplossingen voor kunnen bieden!

Kwaliteit

Snel geholpen, kwaliteit en vriendelijk

9 de março de 2026

Resposta da Custompokecard

Hi Oebi, we hebben al even contact gehad maar ook via deze kant bedankt voor de review!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leuk creatief maar beetje slordig

Heel fijn dat het bedrijf snel terugkoppelde over de eigen toegevoegde krachten. Echter kregen wij later in de week de verkeerde kaart opgestuurd en werden wij niet op de hoogte gesteld van de status van onze kaart en wanneer wij die zouden kunnen verwachten.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Custompokecard

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het was inderdaad jammer dat er een omwisseling heeft plaatsgevonden en we over de nieuwe zending te weinig informatie hebben gedeeld. We hopen vooralsnog dat je blij bent met het eindresultaat!

Zeer tevreden!

Heb besloten een bestelling te plaatsen voor een verjaardagscadeau. Bij het ontwerpen van het product bleek er een spellingsfout te zijn, heb dit laten weten door een opmerking achter te laten en kreeg heel snel antwoord dat dit aangepast zou worden. Toen ik het product had ontvangen, was er geen spellingsfout, maar het persoonlijk bericht ontbrak. Vervolgens een mail gestuurd en kreeg weer vlot een antwoord terug waarin stond dat ze een nieuwe kaart zouden opsturen zonder extra kosten. Was heel tevreden met het eindresultaat en hoe alles zo snel mogelijk werd opgelost. Ook fijn dat de levering super snel was! Zeer tevreden met mijn aankoop!

10 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada