Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastik, dygtig og hurtig service hos Customraw. Virkelig dygtige medarbejder, foruden deres faglige stolthed altid møder en med stort smil og en høflig betjening. Med deres priser kan selv... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Conserto de Bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas

Escrito pela empresa

En lokal dansk cykelproducent med en uendelig kærlighed for cykler. Custom Raw laver cykler af passion og ud for behov. 100% hver dag og max power! Alle cykler samles lokalt, kvalitetssikres og prøvekøres inden afgang. Ufravigelige krav til komponenter og sammensætning heraf. Cykler og produktudvikling optimeres hver dag og der arbejdes konstant på, at tilbyde de bedste produkter inden for branchen. Custom Raw værner om klimaet og bidrager med stolthed til grøn og miljøvenlig befordring! Custom Raw har et uendeligt ønske om, at lave de bedste, sejeste og mest værdiskabende cykler. Custom Raw er det ultimative valg!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fremragende service! 🫶

Efter en lang vinter, skulle cyklen atter luftes. Jeg opdager hurtigt at kæden havde skiftet farve og jeg holdte ind ved Custom Raw og spurgte om de havde en dråbe olie. Inden at jeg så mig om, hang cyklen på et stativ og de viste mig hurtigt hvordan man vedligeholder sådan en kæde. Glad forlod jeg butikken med en dunk olie og en del klogskab i rygsækken! Tak!

18 de março de 2026

Hej Henrik.

Tak for en smuk anmeldelse :) Med dit gode humør og positivitet, var det en fornøjelse at hjælpe dig. Vi vil altid støtte op om cyklisterne i Odense og omegn, og hjælper mere end gerne en anden gang også. Tusinde tak.

Rigtig god dag til dig
mvh
Simon, Custom Raw

Mega god service

Mega god service, kan klart anbefales!

2 de fevereiro de 2026

Resposta de Customraw

Tusind tak for besøget og tak for god energi, August 👏

Vi elsker cykler og glade cyklister 🚴🏼‍♂️💨

Kig altid forbi værkstedet, hvis vi kan hjælpe med reparation eller service 🛠️

Top service

Top service. Kan varmt anbefales.

12 de novembro de 2025

Resposta de Customraw

Velbekomme og mange tak for besøget :)

Altid til tjeneste og skulle det være en anden gang...

Tak for varm feedback og må du få en skøn weekend :)

Mvh alle os i Custom Raw

Fantastisk oplevelse og service

Jeg købte en cykelringeklokke fra Custom Raw, og kvaliteten er helt i top. Den føles solid, er flot håndlavet og har en klar, kraftig lyd, der faktisk kan høres i trafikken. Et lille stykke råt design, der både fungerer praktisk og giver cyklen lidt ekstra personlighed. Kan varmt anbefales.

26 de setembro de 2025

Resposta de Customraw

Tusind tak for lokal handel og tusind tak for de pæne ord, Kristian 🙏

Herligt vi kan være til tjeneste…

Kom altid retur, hvis du får brug for hjælp til det med cyklen.
Vi står klar med service, reparation og mere til 🛠️

God weekend,

Mvh Custom Raw ✌️☀️✌️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nok det bedste cykelværksted i Odense

Nok det bedste cykelværksted i Odense. Både cykler og service customized. Tak Kasper

12 de setembro de 2025

Resposta de Customraw

Tusind tak og velbekomme, Claus...

Vi elsker cykler og vi elsker, at føre drømme ud i livet.

Kom altid med et cykel projekt, hvis vi skal assistere. Alt er muligt, så tøv aldrig hvis du har en idé :)

Flere projekter følger og vi har 4 nye på vej, der snart kommer på diverse medier. Følg endelig med. . det bliver kun vildere endnu...

God weekend og tak for god energi,

Mvh Kasper + Custom Raw ✌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har lige købt en ny cykel hos…

Jeg har lige købt en ny cykel hos Custom raw, der var mega god service. Og jeg har fået en virkelig flot og god cykel til billig penge. Custom raw kan virkelig anbefales fra mig😊👌🏼🤩

8 de setembro de 2025

Resposta de Customraw

Velbekomme... Fornøjelse med en god proces og tusind tak for lokal handel :)

Vi vil hjertens gerne hjælpe, så fedt du valgte at handle i vores cykelbutik.

Giv den gas derude og må du få nogle smukke eventyr.

Mvh alle os i Custom Raw :)

Service i topniveau

Jeg fik lavet min cykel og et par dage efter var den desværre flad igen. Et glasskår sad fast i hul i dækket.
CustomRaw fixede det for mig uden beregning og jeg fik købt dæk til billigere pris.
Rar og forstående betjening med høj kvalitet i service.

3 de setembro de 2025

Resposta de Customraw

Mange tak for genbesøg og stor tak for samarbejde omkring situationen. Fair skal det være og godt vi fik det eksekveret. (I nogle få tilfælde kan der ske uventede hindringer, men vi gør vores bedste for at hjælpe)

Selv tak for en god oplevelse og sig endelig til, hvis cyklen har brug for en kærlig hånd.

Mvh Team Custom Raw ✌

10/10!

Custom Raw er lidt som den ven, der altid er i godt humør, uanset hvad, bare uden at det bliver irriterende.

Kundeservice-niveauet er et sted mellem “royal behandling” og “din bedstemor, der altid har kage klar” og det er altså en kombination, der virker.

10/10 herfra!

1 de setembro de 2025

Resposta de Customraw

Smuk anmeldelse Rasmus og kæmpe smil retur fra alle os :)

Velbekomme og altid til tjeneste...

Vi elsker cykler og vi elsker, når I får det I ønsker.

Tusinde tak for boost og god energi. - må du også få en dejlig dag.

Mvh Custom Raw :)

Klar anbefaling

Klar anbefaling! Sødt personale med god energi. Billigt

26 de agosto de 2025

Tak Ester 🙏

Vi gør det så godt vi kan og så hurtigt vi kan 🛠️

Tak for god energi og må I altid sige til, hvis cyklen driller.

Fantastisk service

Fantastisk service og vildt god engergi! Billigt og hyggeligt sted! Kan klart anbefales!

26 de agosto de 2025

Resposta de Customraw

Tusind tak for besøget og godt I kom forbi. Vi vil altid hjælpe med cyklerne og I må endelig sige til en anden gang 🛠️

Altid til tjeneste - vi ses 🙏🚴🏼‍♂️💨✌️

5 stjerner!

5 stjerner igen til jer for den pragtfulde service, den gode pris og den hurtige reparation af Sigrids cykel!

Vores familie elsker bare jeres butik.
Tusind tak!

22 de agosto de 2025

Resposta de Customraw

Velbekommen og selv tak for god energi...

Altid til tjeneste - kom altid retur, hvis vi kan hjælpe med service eller reparation af cykler.

Må I alle få rigtig god mandag :)

Mvh Custom Raw

Amazingly Nice Staff

We came in looking for 2 bikes to rent for the day. Usually they do not provide this service, but with a bit of looking through bikes in the back and finding a couple of spare locks we could borrow, we were sent on our way with 2 city bikes that was perfect for what we needed.
The staff was so nice and helped adjust our saddles with multiple readjustments before sending us on our way. HUGE RECOMMENDATION FROM HERE!!🙌

4 de abril de 2025

Thank you for visiting Odense and thank you for these kind words Christopher 🙏

We do our very best every day and try to keep the bicycles moving 🛠️🚴🏼‍♂️💨

We hope you did have an awesome time and we hope you will pass by another time.

Have a beutiful weekend ☀️

Kind regards

Team Custom Raw ✌️

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Dejlig oplevelse og sødt personale.

4 de abril de 2025

Resposta de Customraw

Mange tak Emma og i lige måde… kom altid retur og tøv aldrig med reparation af cykel.

Tak for god energi…

Custom Raw ✌️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk lokal perle med godt…

Fantastisk lokal perle med godt håndværk, store smil og stærk energi. Kan varmt anbefale Kasper og hele hans crew. Her er din cykel i kyndige hænder, og du øger chancerne for at få en god dag, hvis du går her forbi.

21 de março de 2025

Tak Gry 🙏

Tak for denne varme anbefaling… vi elsker cykler og vi elsker god energi ☀️

Kom altid retur - vi giver os 100% hver dag.

God weekend og kæmpe High five retur 🫶

Mvh k + Custom Raw ✌️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Intet mindre end outstanding service!

Intet mindre end outstanding service!
Smilende, glad personale der har styr på hvad de laver.
Priserne er yderst rimelige.
Arbejdstider er kort, og det passer således glimrende ind i en travl hverdag at få serviceret sin cykel hos Custom Raw

6 de janeiro de 2025

Resposta de Customraw

Tusinde tak for lokal opbakning og tak for de yderst pæne ord 🙏

Vi gør vores bedste hver dag og ønsker kun jer cyklister hurtig+effektiv behandling.

Kæmpe god stil med en varm anbefaling… Vi gengælder med endnu mere flid og service i morgen 🛠️

Må du få et fantastisk år 2025 og må du have medvind på cykelstierne 🚴🏼‍♂️💨

Tusind tak 🙏

Mvh alle os i Custom Raw ✌️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekstraordinær er et passende ord for…

Ekstraordinær er et passende ord for min oplevelse af Custom Raw.

Jeg skulle handle min hometrainer.

Det er sjældent at jeg oplever en samlet pakke I form af en venlig nærværende og imødekommende / vedkommende kundeservice.

Når det så er kombineret med en oprigtigt nysgerrighed, en høj professionalisme, samt et varmt menneskesyn, så kan jeg ikke andet end varmt anbefale Custom Raw og deres måde at være på.

En oplevelse af oprigtighed, integritet, ærlighed professionalisme er den oplevelse jeg gik ud med da jeg kørte hjem med min nye hometrainer.

De varmeste anbefalinger herfra!!

2 de dezembro de 2024

Selv mange tak Krister og velbekomme 🙏

Vi havde alle selv en smuk oplevelse, da vi elsker cykler og cyklisme - også på en hometrainer 💪

Herligt vi kan stå til rådighed og endnu mere smukt, at du kom forbi vores lokale butik 🙏

Vi vil så gerne hjælpe, så det var også en smuk dag for os…

Tak for denne varme anmeldelse - den sætter vi stor pris på.
Sig til hvis vi kan hjælpe i fremtiden. Vi står klar i Nørregade 40 🛠️

Mvh

Alle os i Custom Raw ✌️

Amazing experience

I just had an amazing experience at customraw. The guy was so knowledgeable, helpful and friendly.
If you have ever dreamt of a handmade personalised bike built according to your ideas and wishes this is the place to go to. Highly recommended.

20 de setembro de 2024

Thank you 🙏🫶👏✌️

We love bicycles and we love to create the best possible bikes,

Together we find a special edition and sent you away on a new journey 🛠️🚴🏼‍♂️💨

Always welcome - Thanks 🇩🇰

Custom Raw

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er så glad for min cykel 🚴🏼‍♀️

Jeg har netop købt den sejeste cykel hos Custom Raw. Jeg oplevede fra start en oprigtig interesse fra Kasper og hans medarbejdere, i at bygge en cykel som passede til mine behov. Undervejs har der været god kommunikation og tid til at justere, inden jeg stod med den færdige cykel i hænderne. Butikken/værksteddet emmer af god energi og et serviceniveau på højt plan. Jeg vil til hver en tid anbefale Custom Raw både til reparation og køb af cykel, fair priser og pålidelige.

Kasper er en ildsjæl og en sand fornøjelse at handle med 😊

2 de agosto de 2024

Tusind mange tak for en god oplevelse, Sofie ✌️

Vi er så glade for, at du har henvendt dig i butikken og at vi kunne hjælpe med en hurtig+elegant damecykel 💪

Vi er meget taknemmelige for valg af vores butik -og cykler, da det betyder uendeligt meget med lokal opbakning.
Vi ønsker at lave en unik cykelbutik hvorigennem vi kan tilbyde en ekstraordinær service 🙏

Super fed oplevelse i dag, da du/I også bare er så gode… Det giver en smuk oplevelse, at gå på weekend på…

Tak for jer, tillykke med cyklen og tusind tak for støtte til en lille lokal butik 🇩🇰

5 stjerner retur og giv den maks gas derude 🚴🏼‍♂️💨

Bedste cykelforretning i Odense

Jeg har altid fået god behandling af Kasper og hele hans team i service af min cykel.

Kasper er en vaskeægte ildsjæl, der brænder for hvad han laver. Custom Raw er meget villig til imødekomme specifikke kundeønsker - en fornøjelse!

Min foretrukne cykelforhandler og -mekaniker i Odense.

2 de agosto de 2024

Ultimativ fornem gestus med luksus anmeldelse, Lasse 🙏

Tusind mange tak og du er evigt velkommen i vores lille cykelbutik ✌️

Vi elsker cykler og vi prøver at gøre en forskel hver eneste dag.

Hvad enten det er et lille service, en reparation eller måske et cykel salg.

Vi gør vores bedste og ønsker kun det bedste for cyklismen og for borgerne 🙏

Mega High five retur og må du få en smuk sommer ☀️

Mvh alle fra Custom Raw 🚴🏼‍♂️💨✌️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste cykelbutik ever med fantastik service !

Bedste cykelbutik nogensinde!
Super dygtigt og sødt team!
Min gamle cykel fik et nyt støtteben og en rå service! Efter 1 time kunne jeg hente min cykel, som var som ny!
En garde! Min cykel og jeg er nu klar til nye eventyr!
Længe leve CUSTOM RAW

29 de julho de 2024

Tusind mange tak og velbekomme, Lea 🙏👏☀️

Altid 100% og tusind tak for opbakning til lokal butik ✌️

Vi elsker cykler og vi hjælper hjertens gerne med store og små reparationer 🛠️

Tak for besøg - Tak for god energi ☀️

Altid velkommen retur,

Mvh Custom Raw 🚴🏼‍♂️💨😁

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais