Cykelfavoritten Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik en helt kanon service af Kasper i Silkeborg, da vi handlede en super god og fair prissat el-ladcykel. Kanon og ærlig vejledning hele veje igennem! 5/5 🤩✨ Vi kan varmt anbefale at handle her!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har i dag talt med en medarbejder fra cykelfavoritten om muligt køb af drømme cykel. Magen til kompetent og behagelig person skal man lede længe efter i cykelverdenen. Han gav sig god tid til at h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk hente-bringe service løste et GIGANTISK problem for mig :D og nu har jeg en køreklar cykel igen... jubiiiii Nemt og bekvemt.. og som altid: venlig og hjælpsom betjening hele vejen rundt -... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I Silkeborg findes flere cykelforretninger, men ingen kan som CykelFavoritten i Silkeborg forstå at lytte til kundens behov og ønsker, respektere et begrænset budget og servicere ekstra ved både køb... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta
  2. Locadora de Bicicletas
  3. Conserto de Bicicletas
  4. Loja de acessórios para bicicletas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Cykelfavoritten er din cykelbutik i Silkeborg og omegn. Vi har et godt udvalg af cykler til ethvert behov og står naturligvis også for reparationer mm.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn oplevelse af 2 E- Fly elcykler i…

Skøn oplevelse af 2 E- Fly elcykler i Odense, meget kompetente medarbejdere og super venlige, der var åbenbart en fejl på den ene fra fabrikken og det blev lavet med det samme og med lovning på, at hvis det ikke kunne laves fik vi bare en ny.

16 de setembro de 2023

Resposta da Cykelfavoritten

Kære Zebina. Tusind tak for dine 5 stjerner her på Trustpilot. Jeg er glad for at høre, at du er blevet taget godt imod i vores butik i Odense.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag
De bedste hilsner Nick // Cykelfavoritten

Fantastisk service i Cykelfavoritten i Ry

Fantastisk modtagelse i butikken. Nøj hvor er det længe siden jeg har fået så god kundeservice👍🤗
Super bytteservice, hjælp og vejledning. Fik alle reflekser, lygter mm med hjem, så vores søns cykel kunne blive klar til cykeltjek i skolen.
Og det bedste var beskeden fra sælgeren lige inden jeg skulle gå. “Hvis noget driller dig, så kommer du blot her ned med cyklen, så fixer vi det. Det er sku God kundeservice👍👏

Tak til Cykelfavoritten i Ry🤗 Ved godt hvor vi går hen, næste gang vi får brug for hjælp til cyklerne her i familien.
De bedste hilsner
Lone

13 de setembro de 2023

Kære Lone.
Tusind tak for din fine anmeldelse og tiden du har taget dig.
Vi er meget glade for at høre om din oplevelse i vores butik i Ry.

Rigtig god dag til dig og din familie :)

Mvh Nick // Cykelfavoritten

Meget behagelig og serviceminded

Jeg er super godt tilfreds med Cykelfavoritten i Silkeborg. Jeg bruger dem til at fixe mine cykler, og det har de gjort upåklageligt hver gang. Jeg fik sidste gang hentet min cykel på adressen og kunne få den leveret igen gratis. Det er god service!

14 de setembro de 2023

Hej Anders.
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse :)

Rigtig god dag

Mvh Nick // Cykelfavoritten

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Nu har jeg endelig fået min cykel…

Nu har jeg endelig fået min cykel tilbage :-)

17 de julho de 2023

Kære Søren.
Tak for din anmeldelse, Jeg er meget glad for at høre at du igen kan komme på din cykel.

Igen rigtig god sommer til dig :)

Mvh Nick

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste service i landet !

Bedste service i landet !
Super service cykel afleveret kl 09.00 var lavet og klar kl 16.00 samme dag. Super venlige ansatte og yderst imødekommende ! Jeg har fundet min favorit cykel mekanikker ved Cykelfavoritten i Ry!

12 de julho de 2023

Kære Mads.
Mange tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på den og de pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hjælpsomme og professionelle.

Virkelig hjælpsomme og professionelle.
Skulle bruge et lille værktøj som kun de havde. De var virkelig hjælpsomme med at fortælle hvad jeg havde brug for og hvordan jeg kommer videre.

3 de julho de 2023

Hej Rasmus.
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at du har følt dig tryg og godt klædt på ved dit køb.

Rigtig god sommer :)

Nick // Cykelfavoritten

Har lige købt elcykler

Har lige købt elcykler. Oplever en utrolig god service. Umiddelbart billige eftersyn (6 stk.).

15 de junho de 2023

Hej Lars.
Tak for dine anmeldelse og fordi du valgte at handle hos Cykelfavoritten, det er vi glade for.

Rigtig god sommer til dig

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig venlige og kompetente og de…

Virkelig venlige og kompetente og de vil virkelig gerne løse kundens problemer top!

9 de junho de 2023

Hej Dennis,
Tusind tak for de pæne ord, det sætter vi stor pris på og håber at se dig en anden gang.

Var i Odense

Var i Odense, hvor jeg mødte et fantastisk vellidt og sødt personale der vejledte mig til min nye Gazelle cykel. 5 stjerner herfra👍👍👍👍👍😊

21 de junho de 2023

Svend Bo,
Tak for din tid, du har taget dig at skrive en anmeldelse, det er vi glade for - endnu bedre, at du har følt dig 100 % tryg ved vor fantastiske medarbejdere.

Vi ønsker dig stort tillykke med din nye cykel.

Mvh // Cykelfavoritten

Tubeless mtb

Fik lavet tubeless til min mtb, den stod klar dagen efter. Super service i Odense💪🏼

23 de junho de 2023

Resposta da Cykelfavoritten

Kære Oskar, Vi er utrolig glade for at du har haft en god oplevelse, i vores butik i Odense.

Vi håber at se dig en anden gang.
Rigtig god sommer :)

Butikken i Odense er…

Butikken i Odense er anbefalelsesværdig. Fik vanvittig god service til opgradering af min landevej cykel af Frederik.Kæmpe god service og top professionel.

21 de junho de 2023

Kære Julie.
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.
Vi håber, at se dig en anden gang :)

Rigtig rigtig god service

Rigtig rigtig god service, af b.l.a. Frederik. Elsker den butik

8 de junho de 2023

Kære Filippa,
Tusind tak, fordi du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris .

Vi ønsker dig en rigtig god sommer

Mvh // Cykelfavoritten

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en ny cykel i Odense afdelingen

Har lige købt en rigtig lækker "Gravel Bike" i Odense afdelingen. Stort udvalg, fantastisk betjening og meget høj viden i forhold til at finde den rigtige cykel til mig......... Jeg kommer helt sikkert igen :-)

Kære Niels.

Tusind tak for at dele din oplevelse, vi er glade for du har valgt at handle din nye Gravel bike, hos os.

Vi vil glæde os til at se dig en anden gang.

God sommer og god tur på cyklen ;)

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig og god betjening fra drengene hos Cykelfavoritten i Odense

23 de junho de 2023

Kære Christian.
Mange tak for den anmeldelse, vi håber at se dig en anden gang.

Rigtig god dag og sommer

Mvh Cykelfavoritten

Super service.

Super service.

Kom med et hjul der skulle rettes op på fruens ladcykel, og så fik min egen lige en vask mens jeg venter 🤘👍

Kære Leffe,
Tak for din anmeldelse - Vi sætter stor pris på dine ord.

Herlig oplevelse

fik lavet både eftersyn, skiftet tandhjul, kæde og den store rensning.
Der var suveræn kommunikation og de lavede tingene hurtigt og effektivt

Resposta da Cykelfavoritten

Kære Rune, Tak for din anmeldelse :) Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse og håber at du besøger os en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den største og varmeste anbefalinger…

Den største og varmeste anbefalinger til drengene i Odense..

Service i top klasse ⭐⭐⭐⭐⭐
Rådgivning i top klasse ⭐⭐⭐⭐⭐

Ja bare alt i top klasse 🚲⭐

24 de maio de 2023

Resposta da Cykelfavoritten

Hej Mathias, Tak for de mange stjerner og pæne ord. Vi sætter stor pris på du har taget dig tiden til at lave en anmeldelse. Jeg ønsker dig en rigtig god dag . Mvh Nick // Cykelfavoritten

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har købt en cykel i lørdags

Har købt en cykel i lørdags. Pengene er friskt trukket med det samme. Der blev lovet vi kunne hente den mandag når vi fik en sms. Vi har pt intet hørt. Kæmpe dårlig service. O stjerner herfra.
Opgave nummer 9623.
Det vil klæde butikken med en opdatering på købet.

29 de abril de 2023

Kære Aksel.

Tak for din anmeldelse her på Trust Pilot.

Jeg er meget ked af, at høre du ikke har modtaget en SMS om at du kunne afhente din cykel.
Vi har arbejdet på højtryk for at få alle cykler klar til tiden, efter vores store lagersalg hvor cyklen er købt.
Desværre for os og denne ene stjerne, så var cyklen klar, men ved en fejl har de ikke fået meldt i systemet, at cyklen kunne afhentes. Dette gør vi nemlig manuelt og derfor har du ikke modtaget SMS'en fra os.
Det er selvfølgelig beklageligt.
Jeg ved cyklen nu er gode hænder hos jer og håber i bliver glad for købet .

Rigtig god dag
Mvh Nick Cykelfavoritten

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var i tvivl om hvilken cykelhjelm…

Jeg var i tvivl om hvilken cykelhjelm jeg skulle vælge. Jeg fik en helt fantastisk og grundig gennemgang af hvad forskellen var, og hvad den sikreste hjelm ville være. Super service af en MEGET kompetent medarbejder.

4 de março de 2023

Kære Hans.
Et stort tak, for den tid du har taget dig til at give os 5 stjerner med på vejen. Det sætter vi stor pris på.
Det er dejligt at høre at du har følt dig i gode hænder her hos Cykelfavoritten.
Vi ønsker dig en fantastisk dag.
Mvh // Cykelfavoritten.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais