A empresa respondeu
Very good service. Attentive to our need, ready to give an appropriate advice, serous about getting the best outcome for us, Throughout my small purchase I could sense someone personally taking care o... Ver mais
A empresa respondeu
Fin pris og hurtig levering. En stjerne mindre fordi beskrivelsen af produktet var sparsom på hjemmesiden hverken viste eller beskrev at der kun var en kort ledning på. Det gav lidt tekniske udfordrin... Ver mais
Fantastisk og hurtig kundeservice. Jeg bestilte en cykel til min datter onsdag morgen. Idet levering hastede, skrev jeg en email til kundeservice kl. 6.30, der svarede en time senere. Allerede f... Ver mais
De bedste cykler til lav pris! Du finder bl.a. mærker Popal,Cooper, Little Miss, Fighter,Amigo, Dino, Leader, Lombardo, Aurelia. Ladcykler, BMX, mountainbikes, bycykler, foldecykler. Fri fragt
Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fin oversigt af hjemmesiden, god information og rimelig leveringstid.

Resposta da Cykelonline
Jeg er ret tilfreds - det eneste var ventetiden, men da det var påske, var det måske forklaringen.
Mange hilsener Margrethe Stokholm

Resposta da Cykelonline
Den cykel er det argeste l…(jeg må ikke skrive ordet for Trustpilot) for at sige det på dansk. Umulig for en nybegynder på seks år, og bundkvalitet på alle parametre.

Resposta da Cykelonline
Fin og overskuelig webshop, hurtig levering og produkter der var lige som ønsket.

Resposta da Cykelonline
Fornem service! Nemt at etablere kontakt pr tlf og mail. Ekstrem Hurtig håndtering.
Min varmeste anbefaling og tak for nyt bagagebæger, uden beregning, til min datters fine cykel

Resposta da Cykelonline
Kæmpe anbefaling herfra! - Fantastisk service pr. Mail :)

Resposta da Cykelonline
Hvis det stod til os skulle i have 10 stjerner😊Vi skrev en mail til jer søndag aften, om det var muligt at bestille en cykel til vores barnebarn mandag, og få den leveret senest lørdag. I skriver tilbage dagen efter, at grunden til at der står 6-10 dages levering er, at den skal komme fra Holland.
Jeg skriver tilbage. Tak! For det hurtige svar, men jeg tager chancen, og bestiller cyklen. Vi har i dag torsdag, og cyklen er leveret🙏 Om i har en finger med i levering👌så takker jeg af hele mit hjerte, og det er ikke sidste gang vi handler hos jer.
Venlig hilsen Janni og Per

Resposta da Cykelonline
Rigtig god service og kommunikation. Rigtig fin pigecykel og et dejligt prisafslag på en, i forvejen god pris, pga. et par småfejl som er til at leve med. Jeg kan kun gi´ jer fem fede ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Cykelonline
Bestilte en cykel i sidste øjeblik til min datters fødselsdag, efter at være blevet snydt af en anden side. Cyklen blev afsendt fra Holland samme dag og burde være fremme i tide. Desværre strandede cyklen et ukendt sted. Så ejer af butikken ringede og tilbød at sende den han selv havde i butikken, vi takkede ja, og han sendte cyklen tirsdag, og onsdag morgen ankom cyklen. Virkelig god service!

WAUV en service!
Købte en cykel til min datters fødselsdagsgave, bestilte den fredag aften og fik den allerede leveret tirsdag morgen 👍 Desværre var der en bambus plade på den som var blevet ridset - jeg sendte en mail til dem om det og fik et ærligt svar under en time efter inkl. Et tracking nummer på en ny der allerede var på vej. Hele oplevelsen er til 5 stjerner+, mange tak for handlen

Resposta da Cykelonline
Vi modtog en børnecykel som allerede rustet efter 3 måneder, den har stået under halvtag vær gang den var hjemme. Så sendte vi den retur og fik alle penge retur.
Rigtig god stil. Ikke sidste gang jeg bruger jeres side.
God kundeservice og flotte cykler
Min datter på 6 år er vild med sin flotte nye cykel, der manglede godt nok en håndbremse, skrev til firmaet og fik hurtigt svar om at de ville sende en med det samme.
Bestilte en cykel til min datter, som blev leveret rigtig hurtigt. Desværre er der en fejl på sadlen, og vi tager derfor kontakt til cykelonline, som beklager med det samme og sender en ny afsted samme dag. Virkelig god service!
Fantastisk service
Jeg bestilte først min datters cykel søndag og fik den tirsdag. Efterfølgende bestilte jeg min egen cykel. Da den kom var forskærmen blevet bøjet, så den fik et knæk og jeg manglede to skruer. Jeg skrev kl 23 og dagen efter kl 7.30 lå en besked om det hele blev sendt hurtigst muligt og en beklagelse. Virkelig fremragende service!
Der oplyses ingen priser på service og de forventer, at du selv har styr på hvad de tilbyder. Jeg kom til cykel-mads med en raklamations fejl da min cykel efter gratis servicetjek slet ikke var blevet kigget på og havde fået en gammel Quick release sat på, da de ikke havde flere nye. Da jeg efterfølgende kommer til dem for at forklare dem om de fejl som de ikke har kigget på, bliver mine påpegelser ignoreret og min cykel bliver sendt til værkstedet uden en forventet afhentnings tid og pris.
Da jeg få cyklen hentet er der kommet en regning på et eftersyn som jeg slet ikke har bedt om. Da jeg prøver at forklare hvad mit problem er får jeg at vide at det er min fejl og bliver talt ned til og for at vide at jeg slet ikke har styr på min cykel.
PS. Jeg går enormt meget op i min cykel, da den er min eneste mulighed for transport som studerende i Aarhus.
Jeg er enormt skuffet over min oplevelse på stedet, idet at jeg har købet en cykel til 14. 000kr og har kun haft problemer med den og nu hvor jeg bor i Aarhus er det meget frustrerende at der slet ikke er nogen form for respekt for kunden.
Dette var mit sidste besøg hos cykel-mads da de har mistet min troværdighed til dem.

Resposta da Cykelonline
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.