Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuldstændig uovertruffen service. Fra første samtale til sidste møde. Alle aftaler overholdt og oven i købet tilpasset den fleksibilitet jeg havde behov for. Min mormors hjem blev ryddet med respekt o... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mikkel og hans team har hjulpet med at rydde min fasters lejlighed på en yderst professionel måde. Boet er blevet behandlet med respekt og efterladt pænt og ryddeligt. Mikkel og teamet har overhold... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en lejet lade som gennem de sidste 40 år var blevet fyldt op med alverdens ting af min far (han var samler) såsom bilmotorer, påhængsmotorer, værktøj, fjernsyn, +100 flyttekasser, dødsbo inve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mikkel og hans team har hjulpet os med med rydning af vores mors hjem, og det kunne ikke være gjort bedre. Utrolige empatiske og hjælpsomme mennesker, som hjalp ud over det forventede. Kan kun klart a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviços Residenciais

Informação fornecida por fontes externas variadas

Marskandiseren i Store Kongensgade klare rydning af dødsbo i Købehavn & resten af Sjælland alle ugens dage. Vi er registreret antikvitets handlende, med koster bevilling fra Københavns politi siden 1978.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fair og reel behandling

Fik en god og reel behandling da vi skulle have tømt min tantes dødsbo. Føler vi fik en fair pris og forstår der også ligger et stort arbejde i at tømme et bo. Så alt i alt godt tilfreds med at overlade det i trygge hænder til Mikkel og spare min egen kostbare tid. Aftalerne blev holdt.

13 de março de 2020

Kan varmt anbefales.

Top professionelt. Meget behagelig service. Man føler sig meget tryg i virksomhedens hænder.
Kan hermed varmt anbefale dette firma.

Resposta da Dødsbo Rydning

Mange tak for de flotte ord.

Mikkel

Fair og professionel service

Fair og professionel service;
følte at man var i trygge hænder i en svær situation.
Mange tak for det!

Resposta da Dødsbo Rydning

Hej Adam. 1000 tak for dine rosende ord, altid skønt med tilfredse kunder. Bedste hilsner Mikkel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fine varer og god service

Fine varer og god service. Kan kun anbefales

Tak Lui. Det er altid dejligt med glade kunder. Bedste hilsner Mikkel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig rydning

God service og hurtig rydning. Gav tilmed gode penge, som jeg ikke havde regnet med. Kan kun anbefale Mikkel, som overholdte alle aftale.

Resposta da Dødsbo Rydning

Mange tak for de flotte ord.

Hjælpsom

Hjælpsom, fleksibel og meget venlig. Kan kun anbefales.

Hej Otto.

Tusinde tak for din gode anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for en ualmindelig god behandling

Tak for en ualmindelig god behandling. Det er altid en følsom situation, når et dødsbo skal ryddes og så betyder det meget at blive mødt med venlighed, professionalisme og ordentlighed.

Kære Birgitte.

Jeg takker mange gange for dine flotte ord.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betaler ikke det han skal

Manden betaler ikke det han skal. Så snart han fik hænderne på mine ting, ville han ikke længere stå ved sine aftaler, og efterlod mig med intet andet end en grim smag i munden, når jeg siger hans navn.

En ting er at man får et bud LAAAANGT under den reele værdi. Det kan jeg sådan set leve med, men når han så efterfølgende ikke vil give en det aftalte beløb, og bare ignorerer henvendelser om samme, så er det fordi han ikke har evnen eller viljen til at betale. Det findes der grimme ord for, som jeg ikke må skrive her, fordi ejeren konsekvent anmelder denne anmeldelse, når han ikke kan lide ordlyden.

Jeg kan kun advare folk om at holde sig langt væk, og vælge et seriøst firma i stedet..

3 de dezembro de 2019

Til H.Hansen

Jeg aner simpelhen ikke hvem du er, og jeg mindes på ingen måde at vi skulle have haft nogen som helst kontakt før, er derfor også dybt forundret over din grove anmeldelse af min person og min virksomhed, jeg kender dig ikke og har aldrig handlet med dig.

Jeg har indrapporteret dig til Trustpilot netop Pga dette, du kommer med nogen postulater som jeg intet kender til, jeg kan ikke andet end at opfatte din anmeldelse som en falsk af anmeldelse, og jeg kan derfor kun gisne om dine intentioner.

Hvad handler dette her om, har jeg engang drillet dig i skolegården….

Eller har du muligvis taget fejl af mit og et andet firma, vores domæner og firmanavne er knap så iderige inden for min branche og service, så dette er naturligvis en mulighed, for jeg kan altså ikke placere dig og din påståede oplevelse nogen steder. Mikkel

Søren Mikkel Redington

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

"Antikvar" som kun tager det som han kan sælge....

Det var pænt af marskandiseren at komme ud til os på en søndag, MEN det var da kun fordi han skulle ud forbi Dragør. Han kom ikke med noget tilbud på at rydde hele boet. Ville kun købe det som han vidste han kunne sælge. Længe skal man lede efter en "antikvar" som ikke gider slæbe mere end som kan sælges. Det er da ikke i orden. Så nu er der stadig en masse tilbage, som bare skal smides ud, istedet for andre kan få nytte af det. Citat "Vi står altid klar med en professionel vurdering af dit dødsbo". Ja hurra...men ikke rydning. KAN og VIL ALDRIG anbefale denne "Marskandiseren i Store Kongensgade 108". ØV... Desværre skal man give en stjerne i bedømmelse...

22 de agosto de 2019

Hej ARMO.

Tak for din tid og din anmeldelse, den har virkeligt givet mig noget at tænke over.

Men tilbage til din påståede “ episode “ har jeg kun dette at sige, vi skiltets med smil og håndtryk, jeg gav dig en hel fair pris på de effekter som jeg kunne bruge, og selvfølgelig køber jeg ikke ting som jeg ikke kan sælge.
Jeg er iøvrigt ikke antikvar som du skriver, jeg er marskandiser / antikvitetshandler, og jeg gav dig gode råd og vejledning omkring hvordan du kunne få dødsboet tømt, hvilket jeg da også gerne selv ville have gjort mod betaling naturligvis, det er jo det som jeg lever af, og selv om jeg er en flink fyr så arbejder jeg ikke gratis.

Jeg kan jo nu forstå på dine andre anmeldelser på Trustpilot ( omkring de 100 ) jeg ikke er alene om dit tidsfordriv og din mangel på almen pli og fornuft, dette giver mig trods alt en smule ro i sindet, men jeg er stadigvæk forundret over at du nu har set dig sur på mig og mit lille firma, det er på ingen måde fair, og svært ikke at tage personligt, især når vi jo netop skiltes med netop håndtryk og smil.

Jeg har ofte tænkt over dette hvergang jeg er kørt forbi Vægterparken i Kastrup, samt tænkt over hvad jeg kunne have gjort anderledes.

Mvh Søren Mikkel Redington

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais