Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

GELDKLOPPERS apotheek. Vragen bij elk wissewasje 17.39 servicekosten of 8,50 overhandigingskosten! Zelfs bij medicatie die je al jaren gebruikt! Meerdere keren over gebeld maar ze blijven het ste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij DA Venhuizen nam de eigenaar de moeite om, volgens richtlijnen, een pasfoto van mij te maken MET BRIL en dat voor 9,95 (4 stuks). Daar waar anderen snel geld willen verdienen en je -voor hun gemak... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zo kom je ruim 40 jaar in het zelfde winkeltje, weinig veranderd eigenlijk. Maar , Nu is de begroeting en de winkel uitgaand hoi en doei. Koffie drinken is belangrijk ( begrijp ik ) Maar uiteinde... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een super slechte klantenservice Wij bestelden online de DA scheermesjes voor mannen welke we ineens niet meer konden vinden wel de houders. Inmiddels 4x mail gedaan naar de DA klantenservice... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de bem-estar
  2. Centro de Saúde e Beleza
  3. Clínica de Dermatologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

DA inspireert en helpt elke vrouw om het maximale uit al haar rollen te halen, ook al heeft zij daar eigenlijk te weinig tijd voor. Dit doen we door uit te blinken in intelligent advies, met excellente en vriendelijke service. Door het meest ondersch...

Informações de contato

• Benjamin Franklinstraat 2, 8013 NC, Zwolle, Holanda

• da.nl

2,4

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

37 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,4

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De mannelijke medewerker bij de DA in de Nobellaan…

De medewerker bij de DA in de Nobellaan te Assen kwam erg autoritair en klant-onvriendelijk over.
Hij laat duidelijk merken dat hij het wel weet en duld geen tegenspraak, mijn inziens. Goedkope brillen,,ja. Expertise echter niet van de mannelijke medewerker. De vrouwlijke medewerkster daarintegen was vriendelijk en behulpzaam.

19 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schoenmaker blijf bij je leest!

Ik heb deze week een pasfoto voor mijn paspoort laten maken bij de DA-drogist .
Het was al een heel gedoe voordat de foto gemaakt was,teveel schaduw, gezicht waar weerkaatsing te zien was. Er werd zelfs poeder en crème op mijn gezicht gesmeerd. Toen ik vanmorgen bij het aanvragen van mijn paspoort de foto overhandigde merkte de ambtenaar op,dat er zelfs een stukje rek ( of een mondstuk van een trompet opstond) zij is even bezig geweest om de pasfoto geschikt te maken. Dit heb ik bij een fotograaf nog nooit meegemaakt!
Dit is een typisch geval van schoenmaker blijf bij je leest!
Als jullie aanbieden dat er pasfoto's gemaakt kunnen worden verwacht ik dat dit kundig gedaan wordt. Ik zou niet graag bij jullie een bril laten aanmeten als dit op dezelfde manier gaat.

Zeer onprofessioneel !
Volgende keer toch maar weer naar de fotograaf !

5 de dezembro de 2024

Ik had besteld 1+1 gratis

Ik had besteld 1+1 gratis, ik had echter van alles maar 1 stuks besteld en ging er van uit dat het 2e product automatisch zou worden meegeleverd. Mijn fout bij nadere bestudering bestelwijze.
Naar DA gebeld, ze begrepen het en zouden de helft van het betaalde bedrag terugstorten, dit is nu een hele poos geleden, maar geen terugbetaling plaatsgevonden.
Ik vind dat DA zich aan haar woord moet houden

5 de agosto de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De DA in Wormerveer had een goede…

De DA in Wormerveer had een goede service. Nu personeel dat alleen met zichzelf bezig is en ook al heb je een vaste klantenkaart bij de gezichtsverzorging van de duurdere merken, dan moet je blij zijn dat ze een aankoop bijschrijven (gaat niet digitaal maar op een papieren klantenkaart). Erg jammer want ze verkopen goede producten.

2 de agosto de 2024

DA Jonker Stadspoort Ede, hele slecht service

DA Jonker Stadspoort Ede
Ze stonden geregistreerd voor het maken van digitale pasfoto's die direct naar het CBR konden verzonden worden. Na het maken zei de winkelbediende: dat kan ik niet, die het wel kan is er nu niet. Breng ze zelf maar naar het gemeentehuis. Daar moet je een afspraak maken dus dat ging even niet.
Waardeloos

7 de agosto de 2024

DA drogist Noordwijkerhout

Ik had 3 zelfzorgmiddelen: Paracetamol enz. nodig. Op de website zou het me 9,52 euro gekost hebben. Dat is al heel erg duur. Deze drogist echter rekende me maar liefst 15,26 euro hiervoor. Om de hoek buiten heb ik de bon gecontroleerd met de artikelen en prijzen van de website. Ik ben weer naar binnen gegaan, met het verzoek de artikelen weer terug te nemen, zodat ik het op de website zou kunnen bestellen. Zeer onvriendelijk werd ik te woord gestaan, nadat hij eerst een klant die belde heel onvriendelijk afsnauwde aan de telefoon. Volgens de regels zou hij geen medicijnen terug mogen nemen. Voor mij is 5,74 euro heel veel geld en ik voel me bestolen. Zo ga je niet met klanten om. Ik zet daar geen stap meer binnen. Deze man wil blijkbaar graag van zijn klanten af. Ik geeft hem een 10 voor klantonvriendelijk gedrag. Bovendien gaf hij de website van de DA de schuld. Ik ga voortaan alleen nog maar naar het Kruidvat en de Etos.

12 de junho de 2024

Verdienmodel Drogist DA

Ik geef 1 ster voor alleen het prijsverschil op 1 product, dus niet over mijn algemene indruk wat betreft deze drogisterij. Ik kreeg de tip van een vriendin om mijn haar te gaan kleuren met kleuring van het merk Natuurtint. Omdat mijn voorkeur uit gaat om mijn producten in de winkels te kopen en bij voorkeur niet online ben ik deze gaan halen bij de DA. Dit product kost €14.99 terwijl ik er online € 6 voor betaal. Dat er een prijsverschil in zit, begrijp ik en wil ik graag aan meebetalen om de middenstand te steunen maar dit verschil is belachelijk groot. Ik heb dit ook aangegeven bij de desbetreffende DA, dat ik dit best wel jammer vind; het antwoord was kort maar krachtig- " dan koopt u het toch
online"?. Dit lijkt mij geen stimulans om de producten te blijven kopen in de winkels. Is dit het verdienmodel van deze drogist? Jammer!

5 de março de 2024

Jammer

Zo kom je ruim 40 jaar in het zelfde winkeltje, weinig veranderd eigenlijk.
Maar ,
Nu is de begroeting en de winkel uitgaand hoi en doei.
Koffie drinken is belangrijk ( begrijp ik )
Maar uiteindelijk de winkel in komend riekend naar nicotine en kauwgum kauwend . En dan tot 2 x toe het verkeerde zelfzorg artikel meegegeven.
Ik ga voortaan voor de kruitvat ervaring gewoon naar het kruitvat.

1 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professioneel

Ben er echt blij mee. Een multifocale zonnebril ik werd goed en heel vriendelijk geholpen. Zeker een zaak waar ik zeker terug kom.

22 de agosto de 2023

geen reactie van DA

Een product wat ik al jaren tot volle tevredenheid gebruik, is opeens van veruit inferieure kwaliteit. Ik hoef geen geld terug, maar ik stel een vraag aan het bedrijf hoe het zit. Na maanden berichten sturen heb ik nog steeds geen inhoudelijke reactie. Wat is er aan de hand?

30 de julho de 2020

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.