Daan - Rotterdam Avaliações 99

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Dunantstraat 4, 3024 BC Rotterdam, Zuid-Holland, NL

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Daan is een ontzettend fijn detacheringsbureau om mee samen te werken. Ze zijn altijd goed bereikbaar, luisteren naar je wensen en denken actief mee bij het vinden van een passende opdracht. Mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf het 1ste moment een leuke klik met Amber en Josephine😄. En nu werkzaam in een leuke instelling dankzij deze 2 topvrouwen. Hopelijk kan ik nog lang voor Daan blijven werken

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het eerste gesprek was warm en vriendelijk. Mandy van Daan Rotterdam nam alle tijd om elkaar te leren kennen om vervolgens een geschikte opdracht voor mij te vinden. Dat is helemaal gelukt! Ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne gesprekken gevoerd bij Daan met in eerste instantie Nadine. Verder hele leuke, persoonlijke maar ook zeker inhoudelijke gesprekken gevoerd met Josephine, Nina, Jeroen en Lindsay! Tij... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de recrutamento

Wie is Daan? Daan is van nu, heeft geen kapsones, maar wel ballen. Misschien wat gewaagd, maar Daan noemt het duidelijke taal. Daan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Met onze persoonlijke, open en eerlijke aanpak zorgen we ervoor dat de juiste mensen op de juiste plekken terechtkomen. Niet alleen extern, maar ook intern. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Om de markt te begrijpen moet je er volgens Daan middenin staan. Soms betekent dat kleur bekennen; doen waar je goed in bent en eerlijk handelen. Alleen zo krijgt, volgens Daan, een relatie inhoud en weet je waar je aan toe bent.

Informações de contato

• Dunantstraat 4, 3024 BC, Rotterdam, Zuid-Holland, Holanda

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

99 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijn gesprek gehad met Luuc en…

Super fijn gesprek gehad met Luuc en Leonie. Fijn dat je je zelf kan zijn!

18 de junho de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat leuk om te lezen, bedankt voor je review! 🧡
Fijn dat je een prettig gesprek hebt gehad met Luuc en Leonie. Juist dat je jezelf kunt zijn en je op je gemak voelt, vinden we ontzettend belangrijk. Mooi dat je dat zo hebt ervaren!

Warm ontvangst DAAN

Mijn collega en ik hebben afgelopen week een heel leuk gesprek gehad met Eva en Rosa om te kijken wat Daan en Ansinger voor elkaar kunnen beteken!

15 de junho de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat leuk om te horen, bedankt voor jullie mooie review! 🧡
Fijn dat jullie een prettig gesprek hebben gehad met Eva en Rosa.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Daan is een ontzettend fijn…

Mijn contactpersoon is Amber. Zij neemt regelmatig contact met mij op om te vragen hoe het gaat en hoe ik mijn opdracht ervaar. Dat persoonlijke contact geeft mij het gevoel dat ik echt gehoord en ondersteund word.

Ook haar collega’s, Myrthe en Joséphine, zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Net als Amber denken zij mee, beantwoorden zij vragen en zorgen zij ervoor dat je je welkom en ondersteund voelt.

Ik ben erg tevreden over de begeleiding en de persoonlijke aandacht die ik heb gekregen. Daarom zou ik Daan zeker aanbevelen aan anderen.

4 de junho de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat leuk om te lezen, bedankt voor deze mooie woorden! 🧡
Fijn om te horen dat je de samenwerking met Daan als prettig ervaart en dat het persoonlijke contact met Amber, Myrthe en Joséphine zo wordt gewaardeerd. Juist die betrokkenheid en aandacht vinden we belangrijk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanaf het 1ste moment een leuke klik…

17 de junho de 2026

Wat leuk om te horen! 😄

Geweldig dat er vanaf het eerste moment een goede klik was met Amber en Joséphine én dat je dankzij hen een fijne plek hebt gevonden. Daar doen we het voor! 🧡

Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. We wensen je heel veel werkplezier en hopen natuurlijk ook dat we nog lang met je mogen samenwerken!

Passende kandidaat

Altijd een genoegen om met Celine Swart contact te hebben. Ik heb na kleine hickup (nauwelijks noemenswaardig) een fijne kandidaat gepresenteerd gekregen die goed passend bleek bij onze organisatie en uitstekend werk verricht voor onze kortdurende vervanging tot de zomervakantie.
Deze kandidaat wordt warm aanbevolen voor een nieuwe werkplek in augustus.

3 de junho de 2026

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡
Fijn om te horen dat Celine de juiste match heeft weten te maken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een goed gesprek gevoerd met 2…

Een goed gesprek gevoerd met 2 medewerkers van Daan. Ik voelde mij echt op mijn gemak en kon ook mijn persoonlijk verhaal doen. Veel openheid in het gesprek. Duidelijk te horen gekregen waar Daan voor staat.

29 de maio de 2026

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡
Fijn om te horen dat je je op je gemak voelde en dat er ruimte was voor jouw verhaal.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super blij met een leuke opdracht

Super blij met een leuke opdracht. Erg fijn begeleid. Amber heeft mij erg goed geholpen.

27 de maio de 2026

Wat leuk om te horen, dankjewel! 🧡

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking, Bart staat altijd direct voor ons klaar en denkt mee in de mogelijkheden.

26 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Dankjewel voor deze mooie woorden! 🧡
Superfijn om te horen dat de samenwerking zo goed bevalt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een persoonlijke beleving

Het is een persoonlijke beleving. De begeleiding en het contact is erg warm. Fijne mensen om mee samen te werken

1 de maio de 2026

Wat leuk om te horen, dankjewel! 🧡
Persoonlijk contact en warme begeleiding vinden we superbelangrijk, dus extra mooi dat jij dat zo hebt ervaren.

Toppers

Marya, Bart, Brian, Thomas, jullie zijn toppers. Superfijne samenwerking en het hart op de juiste plaats. Ik ga niet in detail treden, maar deze toppers gun ik iedereen.

22 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat een ontzettend mooie woorden, dankjewel! 🧡

positieve ervaring

De recruiter nam de tijd om mijn verwachtingen omtrent een baan goed door te nemen en dacht mee over mijn mogelijkheden.

20 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat een fijne review, dankjewel! 🧡

Top samenwerking met Daan

Mijn samenwerking met Josephine & Bart van kantoor Daan zijn 5 sterren waard. Ze zijn persoonlijk, maken de juiste matches en altijd goed bereikbaar!

8 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡 Superfijn om te horen dat de samenwerking met Josephine en Bart zo goed bevalt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel prettig samenwerken met toppers…

Heel prettig samenwerken met toppers van Daan, in het speciaal het goede contact met Nadine, ze is oprecht geïnteresseerd in de organisatie om daar de juiste personen te kunnen plaatsen voor een opdracht. Ga zo door!

18 de maio de 2026

Betrokken en bevlogen detacheringsu

Leuke, betrokken medewerkers en bureau. Je voelt dat jij als inhuurmedewerker wordt gewaardeerd.

18 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡 Superfijn om te horen dat je je gewaardeerd voelt.

Goede communicatie

Goede communicatie, fijne begeleiding en het proces verloopt heel soepel. Extra complimenten voor Suus en Luuc voor hun betrokkenheid, snelle communicatie en professionele aanpak. Echt een fijne ervaring!

11 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat een mooie review, dankjewel! 🧡 Superfijn om te horen dat je het proces als soepel en prettig hebt ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fijne gesprekken gevoerd bij Daan…

Tijdens alle gesprekken krijg ik heel sterk het gevoel dat iedereen bij Daan dezelfde positieve energie had en graag met elkaar willen groeien!

Ik ben heel blij met mijn keuze dat ik hier aan de slag ben gegaan! Het is een topbedrijf met een hele goede sfeer op kantoor en waar iedereen hard voor elkaar werkt. Top!

4 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wauw, wat een mooie review 🧡 Dankjewel voor je enthousiaste woorden! Superleuk om te horen dat je de gesprekken als persoonlijk, inhoudelijk en vooral positief hebt ervaren. Die energie, samen groeien en hard werken met elkaar, dat is precies waar Daan voor staat

Review Ronald Klok

Luisterend oor, kennis van de sector, verstaat zijn vak en kan goed schakelen van ene naar andere onderwerp.

13 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Dankjewel voor deze mooie woorden! 🧡 Fijn om te horen dat je het contact als betrokken en professioneel hebt ervaren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een leuke kennismaking gehad met…

Ik heb een leuke kennismaking gehad met Christiaan van Daan. Toont oprechte interesse in de ontwikkelingen binnen de gemeente en hij wil daarbij graag helpen met het oplossen van personele problemen.

7 de maio de 2026

Resposta da Daan - Rotterdam

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je mooie review! 🧡 Fijn dat je de kennismaking met Christiaan als prettig en betrokken hebt ervaren.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.