2 ud af 4 dæk leveret indenfor 5 dage. 2 sidste dæk er strandet i Tyskland og hører intet fra Daekonline. Jeg kan ikke anbefale andre at handle dæk herfra. Virkelig dårlig kundeservice.
Veja o que dizem as avaliações
Var inde på deres hjemmeside og se på tilbud. Bestilte ved en fejl 4 nye dæk. Jeg fik telefonisk kontakt og bad om annulering og modtog også mail herom. MEN de bliver ved med og rykke for betaling... Ver mais
Minus 20 stjerner. Mage til møgfirma skal man lede længe efter Hold jer langt væk Snart gået en måned uden at se skyggen af dæk (penge er selvfølgelig trukket), tænker ikke jeg ser dem nogensind... Ver mais
Købte 4 dæk til montering hos JA Autoelektro Kastrup. Prisen opgivet på daekonlines side er 100 kr pr dæk, men de forlangte 750 kr for skift af 4 dæk. Prisen ér maske fair nok, men skal så opgives på... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Find de bedste tilbud fra online butikker på dæk, fælge og biltilbehør. Sammenlign dæk og find de bedste priser fra mange forhandlere på ét sted hos Daek-online.dk.
Informações de contato
Franz-Joseph-Str. 11, 80801, München, Alemanha
- +443308080353
- order@daek-online.dk
- daek-online.dk
Respondeu a 14% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
2 ud af 4 dæk leveret indenfor 5 dage
Jeg kan ikke anbefale andre at handle dæk herfra. Virkelig dårlig kundeservice.
Bestil altid hos en dansk firma. Det virker som rent fup og svindel hos dem.
MEN de bliver ved med og rykke for betaling men nu på 4 andre dæk som jeg ikke har bestilt.
HELT umuligt og komme i kontakt pr. mail.
TOTAL uproffesionelt og man for ord som snyd og bedrag i tankerne.
BESTIL altid hos et dansk firma såfremt du skal være sikker på 100% sikkerhed og tryghed i dine bestillinger.
Minus 20 stjerner.
Minus 20 stjerner.
Mage til møgfirma skal man lede længe efter
Hold jer langt væk
Snart gået en måned uden at se skyggen af dæk (penge er selvfølgelig trukket), tænker ikke jeg ser dem nogensinde
Ingen kundeservice
Tracking viser at dæk er sendt retur til dem dagen efter
Jeg bestilte og betalte for 2 dæk i…
Jeg bestilte og betalte for 2 dæk i juli måned 2025. Jeg modtog et dæk. når jeg mailer til daekonline får jeg ikke noget svar!!!!!
Vil absolut ikke anbefale daekonline.
Havde bestilt 4 stk vinterdæk men…
Havde bestilt 4 stk vinterdæk men servispartneren modtog kun 2 stk. Men havde kviterret for modtagelse af 4 stk. : ( Men ros til dakonline, de sendte 2 stk. Uden omkostninger for mig.
0 Stjener !
Elendig service og defekte dæk
Jeg har købt vinterdæk hos Dæk Online, som viste sig at være defekte. Alligevel nægter de at tage ansvar for det, de har solgt, Kundeservicen er ekstremt langsom med lange svartider, og man bliver blot sendt rundt uden reelle løsninger, man fornemmer tydeligt at deres mål er at trætte og besværliggør muligheden for at reklamere over kvaliteten af den varen man har købt …. Hvis vi bare kan få kunden til at opgive reklamationen så har vi jo vundet …
Meget frustrerende oplevelse. Jeg kan på ingen måde anbefale Dæk Online…… O stjerner herfra!
Hold jer langt langt væk
Jeg købte 4 “nye” Kumho Road Venture A/T dæk i 19” hos Dækonline. Ved modtagelsen var det tydeligt, at alle dækkene havde en flap hele vejen rundt, og dækket på højre forhjul havde en flap hele vejen rundt der stak 1 cm vandret ud.
Jeg kontaktede Dækonline for at reklamere over fejlen, men fik blot at vide, at det “er helt normalt”. Det er efter min vurdering direkte forkert og uacceptabelt for dæk, der sælges som nye. Jeg har en stærk mistanke om, at dækkene er regummierede og ikke nye, som jeg har betalt for. Dækonline har konsekvent afvist ansvar og nægtet at tilbyde en løsning.
Kundeservicen er ekstremt dårlig, og virksomheden løber fra sit ansvar. Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle hos Dækonline, og kommer aldrig selv til at gøre det igen. Kundeservice kunne ikke tåle at man var frustreret. Måske I skulle skrotte jeres elendige chatbot som spørger om alt muligt nonsens før man kan komme i kontakt med jer.
Dennis fra kundeservice forslår så at jeg kan sende mit ene dæk til Tyskland, så deres såkaldte eksperter kan vurdere det. Daekonline har simpelthen samvittighed til at sige, at det bedre kan betale sig at sende et dæk til 850 kr stykket hele vejen til Tyskland for at få nogle til at se på det. Hvad med at I i stedet refunderet 850 kr til mig bare for det ene dæk, så havde jeg været tilfreds, og denne anmeldelse havde ikke været lavet.
handle ikke med dem.
Har d. 8/12 bestilt 4 Helårsdæk, som var lovet leveret inden for 2-4 dage.. de ligger stadigvæk på lager og prøver man at kontakte dem, enten via online chat eller tlf.. bliver man mødt af AI hele vejen.. umuligt at få fat i en rigtig person.. men nej pengene blev skam trukket med det samme.. pas på med at handle med dem..
Jeg har fået leveret et defekt dæk som…
Jeg har fået leveret et defekt dæk som jeg ikke kan bruge. Har skrevet til deak-oblibe 3 gange og kan ikke komme igennem til deres kundeservice. Ønsker pengene retur eller ombyttet dækket. Sjælendt oplevet så dårlig serve - når ja, for der er ingen!!
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse. Lover 5-7 dages levering, men dæk og hjul bestilt 21/11 ankom 18/12 og var tilmed sendt som 4 selvstændige pakker. Kundeservice er på gebrokkent engelsk og kan ikke hjælpe. Svarer sjældent på mails og ikke med brugbare svar. Jeg skal ALDRIG handle der igen.
Bestilte dæk og fælge fornæsten en…
Bestilte dæk og fælge fornæsten en måned siden. Modtog straks bekræftelse på ordrer. 5.12 får jeg besked om at varene er på vej med PostNord forventes leveres den 11.12. PostNord modtog aldrig varene... Efter 8 dage og adskellige rykkere får jeg besked om at varene ikke findes og jeg vil modtage penge retur og jeg bare bestille nogle andre....
Dyrt at købe billigt
Bemærk at daekonline.dk er en Tysk internet virksomhed. - Her købte jeg imidlertid vinterhjul.
De ankom som aftalt, men varen var defekt. En defekt som ikke kunne rettes ved afbalancering. Fælge var “skæve” og jeg ind giver klage.
Men den modtagede retur procedure og klagegang er uoverskuelig, besværlig og omkostningstung for kunden.
Hvem har mulighed for at klodse sin bil op, for at kunne sende fælge retur og der efter vente på at andre finder ud af hvem der vil tage ansvar for årsag til klage/defekten? - jeg har ikke!
Erfaring med daekonline.dk er at: “Det kan blive dyrt, at falde for deres online tilbud”. - ikke mindst når varerene der bliver leveret er af sekundær kvalitet.
Set i bagklogskabens klare lys, skulle jeg fra starten ha’ købt vinterhjul i et lokal dæk-center, - og her ligger mine anbefalinger til andre dæk-kunder.
Radio-silence fra "kundeservice".
Bestilte 4 helårsdæk i starten af November.
Fik kort tid efter en annullering af 2 af dækkene da de ikke kunne leveres.
Valgte derefter at annullere de 2 andre, da jeg havde brug for et komplet sæt.
1 dæk blev annulleret, det andet blev sendt.
Har siden den 18/11 forsøgt at komme i kontakt med Delti.com og Dækonline for pickup og refusion, men har ikke fået ét eneste svar. Hverken på mail, kontaktforum eller andet.
Hvis i ser dette, please svar på RD 55981058 !
Scam company
Scam company - useless customer support. Sent me the wrong tyres. No possibility to return unless you are willing to pay 130€
Ingen information trods forsinket levering og ingen svar på reklamation over skade på fælg
- Dobbelt så lang leveringstid som lovet.
- Svarer ikke på henvendelser.
- En fælg ridset ved modtagelsen.
- Ingen reaktion på reklamation.
Bestilte vinterdæk på alufælge. Lovet levering inden for 10 dage. Hjulene blev leveret efter 22 dage. Ingen svar på henvendelser eller forklaring på forsinkelser. På den ene fælg var der en dyb rids midt på fælgens forside.
Bestilte hjulene 14. Oktober. Modtog dem 5. November. Har endnu ingen afklaring i dag den 22. November. Trods vintervejr har jeg ikke turdet taget hjulene i brug.
Ingen information om leveringstid
Bestilte dæk 31/10.
Får mail 9/11 om at der vil være en ekstra forsinkelse på 5 dage.
Ringer ind 17/11, hvor der ingen status er på hvornår de leveres.
Håbløst manglende information om forventet leveringstid.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg bestilte fire dæk mandag d. 10/11 og modtog dem allerede torsdag d. 13/11 – alle kom samtidig og i perfekt stand. Kundeservicen var virkelig venlig og professionel. Efter at have læst nogle bekymrende anmeldelser, valgte jeg at ringe ind – og blev straks beroliget. Jeg fik en bekræftelse samme dag, og hele forløbet var gnidningsfrit.
Dækkene er fra 2025, uge 22 og 25 – imponerende friske, især når man ikke har betalt ekstra for garanti på produktionsdato. Det vidner om høj kvalitet og troværdighed.
Jeg er typen, der undersøger ting grundigt og var ærligt talt nervøs efter bestillingen. Men min bekymring blev gjort til skamme. Alt forløb upåklageligt, og jeg handler gerne her igen. De får min klare anbefaling – ingen problemer overhovedet 😊
Har bestilt (Måske købt hvis dækkene…
Har bestilt (Måske købt hvis dækkene kommer)
4 vinterdæk, det har indtil videre taget ca. 3 uger, dækkene er/var muligvis "strandet" på et lager i Frederica, jeg forsøgte at kontakte kundeservice pr. tlf., det er ikke muligt at komme igennem.
Jeg skrev til kundeservice, afventer fortsat svar.
Det som gik hurtigst var at trække pengene på mit kort...
Bestilte 4 dæk, fik 2!
Bestilte 4 dæk. Modtog 2. Betalte for 4. Dårligt regnestykke. Man kan ikke ringe. Man får autosvar via mail. Der sker ikke en pind. Spændt på hvordan det ender.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.