Daikin Belux Avaliações 2.275

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Onze airco werd vlot en zorgvuldig geplaatst. Toch zijn we wat ontgoocheld over het uitzicht op het balkon. Ik vind dat jullie bij de verkoop meteen afdeksystemen moeten voorzien. Tip: Het is nu perfe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elle travaille d'une manière très professionnelle et très propre. Tous forage et carottage est fait un utilisant un aspirateur puissant: résultat pas de poussière. Renseignements fourni avant commande... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Installation d'un climatiseur dans notre living. Exposition plein sud donc température élevée par grand soleil. ce climatiseur devrait nous aider à réduire la température ambiante lors des fortes ch... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Sistemas de Ar Condicionado
  2. Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento
  3. Serviço de aquecimento

Ontdek de airco en warmtepomp oplossingen van Daikin | Pompes à chaleur et airco. Découvrez les solutions sur mesure chez Daikin

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goed ontvangen en een heel goeie…

Super goed ontvangen en een heel goeie uitleg. Ik ben overtuigd!

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Daikin Belux

Heel erg bedankt voor deze perfecte beoordeling! We zijn blij dat u van de service heeft genoten. Patrick

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Maak je promo heel moeilijk om te vervolledigen

Er was een cashback actie waarvoor ik meerdere stappen moest doorlopen. 1 van de stappen nam heel veel tijd en kon ik uiteindelijk vervolledigen. Een andere stap is blijkbaar niet gelukt. Hierdoor ben ik 100 euro mislopen. Daikin was niet bereid de cashback alsnog in orde te brengen.

23 de janeiro de 2026

Resposta da Daikin Belux

Hallo, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u de cashbackprocedure als moeilijk heeft ervaren. We proberen het proces nochtans zo eenvoudig mogelijk te houden en beperken de aanvraag tot de strikt noodzakelijke gegevens, zoals uw contactinformatie, de naam van de installateur en het opladen van een ondertekende offerte, meer niet.
We nemen uw opmerking uiteraard mee. Mocht u concrete suggesties hebben om een formulier met deze beperkte stappen nog verder te vereenvoudigen, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groeten, Patrick Oliva

Très intéressante visite.

Très intéressante visite.
Le personnel est professionnel, compétent, à l'écoute et sait répondre à toutes les questions posées.
L'experience center est vaste

7 de fevereiro de 2026

Resposta da Daikin Belux

Un grand merci pour cette note parfaite ! Nous sommes ravis que vous ayez apprécié le service. Patrick

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veel comfort voor beperkt budget

Waren punctueel en op een halve dag was alles klaar en netjes opgeruimd

20 de janeiro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie toestellen en gebruiksvriendelijk.

Het product is prima en de werking optimaal.
Nu de gas prijs opslaat, gebruik ik dit toestel als bijverwarming, wat prima is.

5 de janeiro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze partner DC Technics heeft dit…

Onze partner DC Technics heeft dit fantastisch gedaan in winterse storm omstandigheden. Heel tevreden over de correcte installatie en dienst na verkoop richting de toestellen te koppelen aan de app op de telefoon.

9 de janeiro de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Customer first is niet het DNA van Daikin

De installateur heeft geen kennis van een hybride verwarming (gas/warmtepomp).
Na bijna 1 jaar is een technieker van Daikin langsgekomen om de installatie af te regelen.

Ik ben maanden op zoek geweest naar iemand die met kennis van zaken onderhoud kan doen.

Na veel moeite heb ik een onderhoudscontract kunnen afsluiten bij Daikin zelf.

Na bijna 2 jaar werd ik geïnformeerd dat ik een verlengde garantie kan afsluiten en Daikin wil me die nu niet meer geven omdat ik te laat heb aangevraagd.

Addendum 27/01/26:
Er is onder het onderhoudscontract een bezoek voor onderhoud ingepland.
Ik ben benieuwd hoe dit verloopt.
=> TBC ....

7 de janeiro de 2026

Resposta da Daikin Belux

Beste klant, dank u dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht te lezen dat uw traject met uw hybride installatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen perfect hoe frustrerend dit kan zijn, zeker wanneer u als eindklant op zoek bent naar duidelijke informatie en deskundige ondersteuning. Bij Daikin staat de eindklant wél centraal. Dat vertaalt zich onder andere in uitgebreide technische documentatie, opleidingsprogramma’s voor installateurs en verschillende service- en ondersteuningsmogelijkheden die publiek beschikbaar zijn via onze website. Tegelijk werken wij in België via een netwerk van onafhankelijke installateurs, die het eerste aanspreekpunt zijn voor advies, installatie, onderhoud en communicatie met de eindklant. Omwille van Europese privacywetgeving (GDPR) kan Daikin Belux niet proactief contact opnemen met eindklanten, tenzij hun gegevens expliciet aan ons worden overgemaakt. In de praktijk gebeurt dit helaas niet altijd, wat onze mogelijkheid om sneller te ondersteunen kan beperken.
Wat betreft onderhoud en garanties: we begrijpen uw teleurstelling rond de verlengde garantie. De voorwaarden en termijnen hiervoor zijn vastgelegd en gelden voor alle klanten op dezelfde manier. Wanneer een aanvraag buiten deze termijn gebeurt, kunnen wij hier helaas geen uitzondering op maken.
Dat neemt niet weg dat wij het jammer vinden dat uw ervaring zo is verlopen. Uw feedback nemen wij ernstig en gebruiken wij om onze samenwerking met installateurs en onze communicatie verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Patrick

Moet steeds opnieuw inloggen

Moet steeds opnieuw inloggen. Verdacht veel. Mijn gegevens zijn reeds gerdfidtreed.
Zeer vervelend dat dit steeds opnieuw gevraagd wordt

Ik werd dan toch vrij snel geholpen. Dank

26 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da Daikin Belux

Hartelijk dank voor uw positieve feedback ondanks het ongemak. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien nodig op 0800 84 022. Met vriendelijke groet, Patrick

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Offre complète et explications très…

Offre complète et explications très convaincante à votre centre de Wavre

25 de janeiro de 2026

Á recommander sans hésitation

Un professionnalisme impeccable,
Un service sans reproche,
Cette entreprise fait honneur à votre marque, bien que je ne sais pas la cocher dans vos choix proposés.
à recommander sans hésitation : Delbrassine à Verviers.

8 de janeiro de 2026

Airco advies

Top advies airco

20 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Top Materiaal

Heel tevreden over alles!!

5 de janeiro de 2026

Prima service

Prima service

28 de dezembro de 2025

Trés bon accueil

Trés bon accueil. Très professionnel.

7 de janeiro de 2026

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vlotte plaatsing & goede werking airco

De plaatsing verliep heel vlot. Tevreden over werking apparaat.

19 de dezembro de 2025

Resposta da Daikin Belux

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. We blijven ons verbeteren om uitmuntendheid te bereiken. Patrick

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.