Zelf ben ik iemand die zich vrij goed voorbereid voor gemaakte afspraken met het oog op de mogelijke aankoop van een product. Ook zo in aanloop naar de afspraak met het 'Experience Center Daikin... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Onze airco werd vlot en zorgvuldig geplaatst. Toch zijn we wat ontgoocheld over het uitzicht op het balkon. Ik vind dat jullie bij de verkoop meteen afdeksystemen moeten voorzien. Tip: Het is nu perfe... Ver mais
Elle travaille d'une manière très professionnelle et très propre. Tous forage et carottage est fait un utilisant un aspirateur puissant: résultat pas de poussière. Renseignements fourni avant commande... Ver mais
Het centrum verkoopt niet, geeft enkel uitleg en kan mogelijks leveranciers opnoemen, afhankelijk van de werf. Het is aan de eigenaar zelf om te beslissen wie hij zal contacteren. Zeker de moeite waa... Ver mais
Detalhes da empresa
- Fornecedor de Sistemas de Ar Condicionado
- Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento
- Serviço de aquecimento
Ontdek de airco en warmtepomp oplossingen van Daikin | Pompes à chaleur et airco. Découvrez les solutions sur mesure chez Daikin
Informações de contato
avenue franklin 1B, 1300, wavre, Bélgica
- 080084022
- endusers@daikin.be
- daikin.be
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prima warmtepomp als aanvulling op centrale verwarming en als koeling.
Ik had vroeger al Daikin in mijn gebouw op het industrieterrein en familie en buren hadden het ons ook aangeraden.
De firma die het kwam installeren hebben zeer netjes gewerkt en alles proper opgeruimd. Ook de uitleg was duidelijk, maar de beste manier om het uit te proberen is er zelf mee werken. Het programma op de afstandsbediening is overzichtelijk.

Resposta da Daikin Belux
wij zijn tevreden dat het geplaatst is…
wij zijn tevreden dat het geplaatst is zonder
te veel kabelgoten

Resposta da Daikin Belux
service technique incompétent et très mauvais service clientèle
Problème Airco. Très bon contact au départ avec la société Daikin Wavre. Malheureusement, envoi d'un technicien incompétent qui estime que l'installation électrique n'est pas conforme. D'où Intervention de mon électricien qui assure que l'installation est bien conforme. Egalement intervention d'un organisme d'agréation qui délivre une attestation de conformité de l'installation électrique. Malgré ces évidences, Daikin maintient sa facture de plus de 200€ qu'on a payée...Malgré notre demande de geste commercial, rien en retour. Lamentable!

Resposta da Daikin Belux
Ben W is een zeer correcte en eerlijke…
Ben W is een zeer correcte en eerlijke contactpersoon, zeer behulpzaam en geduldig.
Dikke pluim voor hem.

Resposta da Daikin Belux
Daikin betrouwbaar? Helaas niet in mijn geval
Daikin binnen unit lekt na amper 4 jaar. Daikin warmtepomp werkt niet meer na amper 4 jaar. Altijd perfect laten onderhouden. Op de warmtepomp zelf werd al de kabelboom en de printplaat vervangen. Daikin is dan zelf ter plaatse gekomen om nogmaals de printplaat te vervangen. Loste niets op. Gisteren een offerte van 1605 € excl BTW om is te komen proberen want we denken dat de motoren van de expansieventielen vast zitten. Geen enkele resultaatsverbintenis maar wel een risico op 3003€ voor reparaties en interventies zonder ook maar enige garantie op resultaat. Als je dan een opmerking plaatst op Daikin BELUX facebook dat die betrouwbaarheid voor jou dan helaas niet opgaat wordt je prompt geblokt en de opmerking verwijderd. In plaats van een gesprek met je klant aan te gaan is dit ronduit zielig gedrag.

Een correcte planning.
Een correcte planning.
Beleefd,behulpzaam en vriendelijk personeel dat kennis van zaken had en waardoor het werk vlot werd afgehandeld.
Prima gedaan en prima toestellen!

Resposta da Daikin Belux
Heel propere en professionele…
Heel propere en professionele Installatie en afwerking door Klima Verpa uit Hasselt

Klimaverpa topinstallateur
Plaatsing door Klimaverpa , top aannemer met kwaliteitsmateriaal.
Netjes, op tijd en prijsconcurrentieel !

Onze Daikin airco installatie
Die 5 sterren zijn wel voor de installateur J Van Rompaey die een prima installatie hebben gedaan. Nu is het een ontdekkingsreis van hoe onze toestellen optimaal te kunnen gebruiken. Wij zijn wel heel tevreden met onze keuze voor Daikin producten !

Resposta da Daikin Belux
Vlotte en vriendelijke samenwerking : Goede service en samenwerking op alle…
Goede service en samenwerking op alle gebieden zoals de voorbereidingen installatie airco's, heel goede info gekregen en de installatie is ook op een vlotte manier verlopen. Mooie afwerking van het buizensysteem. Vriendelijk personeel. Nu heel tevreden want de airco's verwarmen in snel tempo alle leefruimtes en de app is perfect te bedienen om temperaturen aan te passen. Ik ben een heel warme voldane klant.

Resposta da Daikin Belux
De gemaakte afspraken werden correct en…
De gemaakte afspraken werden correct en snel uitgevoerd op een zeer professionele manier.
Ik ben zeer tevreden over de uitbreiding van mijn installatie!

Resposta da Daikin Belux
Zeer tevreden van ons product en de…
Zeer tevreden van ons product en de installateur. Een aanrader

Professionele en vriendelijke installateurs
Vriendelijke en behulpzame, professiobele installatieploeg.
Hebben zich aangepast aan de klant (oudere mensen) en het toestel gebruiksklaar geïnstalleerd.

Resposta da Daikin Belux
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.