ze haalde losse stukjes dakrot nog weg zodat keuken niet vies werd klein tik maar prima
Veja o que dizem as avaliações
Klantgericht bedrijf. Ons dak van nieuwe dakbeddekking laten voorzien omdat wij veel last hadden van vocht en soms ook lekkages. Alles is nu veel beter.
Onze lekkage is gelukkig verholpen. Kreeg snel een reactie en kon ook gelijk iets worden ingepland om het op te lossen.
de uitstraling van het huis is enorm verbeterd
Detalhes da empresa
Welkom bij Dakdekker Zaandam, uw vertrouwde lokale dakdekkersbedrijf! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dakdekkersdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Zaandam. Met jarenlange ervaring en een team van gecertificeerde professionals, garanderen wij vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Bij Dakdekker Zaandam realiseren we ons hoe essentieel een goed werkend dak is voor uw huis of bedrijfspand. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder dakinspecties, dakreparaties, dakonderhoud en complete dakvernieuwingen. Of het nu gaat om platte daken, hellende daken of dakgoten, wij hebben de expertise om elk project aan te pakken. Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, transparante communicatie en snelle service. Wij gebruiken alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw dak jarenlang meegaat. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en daarom bieden wij garantie op al ons werk. Kies voor Dakdekker Zaandam voor een zorgeloze en professionele dakdekkerservaring. Neem direct contact met ons op voor een kosteloze offerte of professioneel advies. Uw dak is veilig in onze handen!
Informações de contato
Ebbehout 1, 1507 EA, Zaandam, Noord Holland, Holanda
- 0753690132
- contact@dakdekkerzaandam.com
- dakdekkerzaandam.com
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
top service van de dakdekker
top service van de dakdekker, snelle dakreparatie en geen onverwachte kosten achteraf alles was duidelijk uitgelegt
duidelijke en eerlijke uitleg over de…
duidelijke en eerlijke uitleg over de mogelijkheden
laatst nog gezien dat ze ook dat deel…
laatst nog gezien dat ze ook dat deel hebben gedaan
hij zei eerlijk dat iets nog prima was…
hij zei eerlijk dat iets nog prima was en niet vervangen hoefde te worden
ze haalde losse stukjes dakrot nog weg…
Ze bleven rustig en beleefd ook als t…
Ze bleven rustig en beleefd ook als t even druk was
Buren Kwamen Kijken En Zien Dat T Er Super Uitzag
Buren kwamen kijken en zien dat t er super uitzag
werk dat ze leveren is prima en prijs…
werk dat ze leveren is prima en prijs is ook goed.
geen verborgen bedragen
geen verborgen bedragen, alles stond netjes op de rekening
ze deden het dak en pakten de losse…
ze deden het dak en pakten de losse goten mee, alles keurig schoon
zelfs met het slechte weer hielden ze…
zelfs met het slechte weer hielden ze ons op de hoogte van de planning
onze buren hadden ze ook al geholpen en…
onze buren hadden ze ook al geholpen en vertelden dat ze bij hen ook zomaar de goot hadden meegedaan en dat klopte bij ons ook
hij heeft alles mooi glad getrokken
hij heeft alles mooi glad getrokken, geen rare randjes of gaten te zien
fijn dat hij stalen liet zien
fijn dat hij stalen liet zien, dan zie je pas echt hoe het staat op je dak
Advies gegeven, mos is weg gebleven
hij kwam langs, gaf advies en sindsdien niks meer van mos te zien
hij kende het verschil tussen oude en…
hij kende het verschil tussen oude en nieuwe dakconstructies en legde dat goed uit
Gewoon goed werk geleverd zonder hoge…
Gewoon goed werk geleverd zonder hoge kosten
Schoorsteenprobleem opgelost via dit…
Schoorsteenprobleem opgelost via dit dakdekkersbedrijf, helemaal goed gedaan.