Dakdragerstore.com Avaliações 142

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dakdragers en dakkoffer besteld. Nagebeld of alles op tijd geleverd kon worden. Volgens de site wel, maar wij wilden toch graag zekerheid. De dakdragers bleken helaas niet leverbaar. Dezelfde dag cre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zocht een Hapro Traxer en vond de site van Etrias de beste informatie bevatten en het meeste vertrouwen uitstralen. Dit vertrouwen werd beloont toen bij de eerste levering de doos was kapot gegaan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dakdragers voor een Toyota besteld. Had wat vragen vanwege de toen aankomende vakantie en werd keurig binnen een half uur terug gemaild. Achteraf betalen is ook ideaal dat dit kan. Netjes en s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben super tevreden over de klantenservice van dakdragerstore.com Er was een mankement met de geleverde skibak en dit vlak voor we op ski-verlof vertrokken. Zonder problemen werd op er op... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Casa e Jardim

Informação fornecida por fontes externas variadas

Op Dakdragerstore vindt u een ruim assortiment dakdragers van bekende merken zoals Thule en Hapro. Door het ruime assortiment vindt u altijd dakdragers die passen op uw auto. De dakdragers worden per set geleverd en de verzending is bij een bestelling van meer dan 50 euro helemaal gratis.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

142 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Na een maand was onze bestelde dakkoffer nog niet binnen. En elke keer als we er achteraan belden hadden ze weer een ander verhaal. Uiteindelijk de dakkoffer geannuleerd en ergens anders besteld.

6 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klsntenservicevreageert niet en is niet te bereiken!

Wij hebben begin april (vandaag 1 juli) een dakdragers besteld. Deze levering was vertraagd tot juni. Prima, dat kan. Maar nu een maand later is er niemand te bereiken, mailtjes worden niet beantwoord en telefoon van klantenservice wordt nooit opgepakt. Wij zijn ontzettend teleurgesteld. Hoe zit t met onze levering en het bedrag wat wij betaald hebben???

1 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed, snel en prettig meedenkende medewerker

Goede ervaring! Ik had van Thule een onderdeel besteld voor een dakdrager. Nu bleek ik een fout nummer gebruikt te hebben. Contact opgenomen. Zeer behulpzame en meedenkende medewerker aan de lijn. Nieuw product besteld en verkeerde geretourneerd. Intussen (5 dagen is het retourbedrag ook al netjes toegestuurd. 💯 punten!!

5 de maio de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Klantgerichtheid kan veel beter

Bestellen begon al lastig omdat er een fout zat op moment van betaling. Dit is wel goed opgepakt via diverse mailwisselingen. De levering liep vervolgens heel stroef doordat er een fout is gemaakt in de ten naam stelling van het afleveradres van het DHL afleverpunt. Hierdoor is de levering twee maal geweigerd en dus voor de zekerheid de derde keer maar naar mijn huisadres laten sturen, wat wel goed is gegaan. Na de eerste foute levering al melding van gemaakt maar daar is vervolgens niets mee gedaan, volgens jullie lag dit aan DHL maar ik was er niet mee geholpen.

Ik vond het wel heel vreemd dat jullie vanuit jullie voorraad, na de eerste en tweede foute levering, niet direct het bestelde naar mij op wilde sturen maar dat er gewacht moest worden totdat de foute levering bij jullie was geretourneerd. Dit gaf een vertraging in levering van ruim twee weken. Het kon wel maar dan moest ik het opnieuw bestellen en betalen. Klantgerichtheid schiet hier naar mijn inzicht ernstig te kort.

Wat op zich wel goed was is dat mijn mails snel en correct werden beantwoord.

12 de abril de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima product, redelijke prijs, levering kan sneller

Prima, betrouwbare webshop. De prijs/kwaliteit verhouding van de bestelde producten is prima in orde. De communicatie aangaande de levering kan beter. Als iets op voorraad is verwacht ik dat dit direct of de volgende dag wordt verzonden. Bij mij duurde dit enkele dagen. Het zou fijn zijn als je daar ook van op de hoogte wordt gesteld. Verder beveel ik deze shop van harte aan.

28 de julho de 2020

Hele goede service

Tijdige en informatieve mailing omtrent bestellingen, etc. Zelfs extra informatie over bijvoorbeeld verplichte uitrusting in de je auto in het buitenland, toen we een dakkoffer hebben besteld.

28 de maio de 2020

Niets op aan te merken.

Na bestelling ontving ik mail dat ik er 3-5 dagen op moest wachten. Maar had het binnen 2 dagen al binnen.
Duidelijke site. Wel handig als je voorwerk doet welke onderdelen je moet hebben.
In elkaar zetten is even puzzelen. Maar dat ligt aan thule. Niet aan dakdragerstore.
Tot op heden tevreden.

Nog geen kans gehad om te passen. Dus hoop geen ervaring te krijgen met retourneren.

4 de dezembro de 2019

prima service

prima service, alles is vrij duidelijk.
Communicatie verliep soepel, levertijd klopte.

3 de dezembro de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.