Offertes bij diverse dakdekkers gevraagd en uiteindelijk door de goede recensies voor Van Houten gekozen. Ze hebben volgens de regels vakwerk geleverd en niet zoals velen afraffelen en cashen. Zij heb... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ze hebben mij dak kunnen regelen zijn aardige toppers en goede prijs
Vanaf het eerste contactmoment was de communicatie met dit dakdekkersbedrijf duidelijk en professioneel. Ze kwamen snel langs om het dak te inspecteren en gaven een heldere en eerlijke offerte. Wa... Ver mais
Detalhes da empresa
"Bij Van Houten Dakdekkers combineren we vakmanschap met betrouwbaarheid. Als ervaren dakdekker staan wij bekend om onze snelle service, heldere communicatie en oog voor kwaliteit. Of het nu gaat om een kleine dakreparatie of een complete dakrenovatie: wij staan 24/7 klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze specialisaties: Bitumen dakbedekking Platte daken Dakinspecties en onderhoud Daklekkage opsporen en repareren Dakgoten vervangen of repareren Dakkapel renovatie Nokvorst renovatie Schoorsteen renovatie Spoedservice bij storm- en waterschade Wij geloven dat een goed dak begint bij duidelijke afspraken, hoogwaardige materialen en vakkundige uitvoering. Daarom kiezen steeds meer mensen voor Van Houten Dakdekkers."
Informações de contato
Bavincklaan 7, 1183 AT, Amstelveen, Holanda
- 0853332028
- Info@dakdekkersvanhouten.nl
- dakkwaliteit-dakdekkers.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Professioneel en vakkundig mijn garage dak gerenoveerd.

Resposta da Van Houten Dakdekkers
Vriendelijk personeel en professioneel…
Vriendelijk personeel en professioneel werk geleverd. Onlangs heb ik mijn schoorsteen laten renoveren samen met mijn nokvorsten. Alles is netjes opgeleverd en keurig afgewerkt. Dankjewel!

Strak en netjes uitgevoerd
Wij zijn ontzettend tevreden over het werk dat is geleverd op onze dakkapel. Alles is soepel verlopen en netjes geïsoleerd. Echt vakwerk geleverd door de heren!

Resposta da Van Houten Dakdekkers
Uitstekende service en vakmanschap!
Wij hebben onlangs onze dakkapel laten renoveren en 2 schoorstenen laten opknappen door Dakkwaliteit Nederland. We zijn ontzettend tevreden over het resultaat. Alles verliep soepel en de communicatie was duidelijk.
De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd. Het team werkte netjes, efficient en met zichtbaar oog voor detail. De dakkapel ziet er weer als nieuw uit en de schoorstenen zijn weer volledig in orde, zowel esthetisch als technisch. Ook is alles na afloop keurig netjes opgeruimd.
Kortom, een betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf dat we iedereen kunnen aanraden. Wij zouden ze zonder twijfel opnieuw inschakelen!

Resposta da Van Houten Dakdekkers
Onlangs mijn dak laten renoveren door…
Onlangs mijn dak laten renoveren door de heren van DakKwaliteit NL. Vanaf het eerste contact tot de oplevering is alles soepel verlopen. Duidelijke communicatie en eerlijke prijzen zonder verborgen kosten.

Dakkapel Renovatie
Netjes een mooi nieuw dak geplaatst bovenop mijn dakkapel. Aardig personeel en professioneel werk geleverd. Echt een aanrader!