Duidelijk en netjes
Duidelijk, netjes, goede communicatie en vriendelijk. Aanrader!!
H.D Tilburg.
Bij Dakonderhoud Willemsen BV staan we elke dag klaar voor opdrachtgevers door heel Nederland. Met een passie voor kwaliteit en oog voor detail leveren wij al jarenlang hoogwaardig vakwerk tegen eerlijke prijzen. Of het nu gaat om reparaties, renovaties, of preventief onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw dak in topconditie blijft, zodat u beschermd bent tegen onverwachte problemen. Wij geloven dat periodiek dakonderhoud essentieel is om de levensduur van uw dak te verlengen en onverwachte kosten te voorkomen. Door tijdig zwakke plekken of beginnende schade te signaleren, voorkomt u grote reparaties en blijft uw investering in uw woning goed beschermd. Ons team van ervaren vakmensen voert elk project met precisie en vakmanschap uit, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.
Rietwaard 12B, 5236WC, Den Bosch, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Duidelijk, netjes, goede communicatie en vriendelijk. Aanrader!!
H.D Tilburg.
Prima werk geleverd. Paar jaar geleden de garage en nu de dakkapel. Het duurt even, want hij heeft het enorm druk, maar afspraken komt hij na.
Bedrijf is dezelfde dag van de aanvraag nog langs geweest om de situatie te beoordelen, en ook dezelfde dag hebben we een zeer schappelijke offerte ontvangen. De communicatie is prima verlopen. Ze komen op tijd en doen wat is afgesproken. We zijn tevreden over het geleverde werk. We hebben de dakbekleding op de garage laten vervangen en een andere lichtkoepel laten plaatsen.
Zeer betrouwbare firma. Doen wat ze zeggen. Komen afspraken van garantie na. Werken kundig, netjes, nauwkeurig en snel. Ik ben zeer tevreden met het uitgevoerde werk, komplete pannendak renovatie.
Hele fijne ervaring. Bij ons hebben ze daknok vervangen en schoorsteen verwijderd. Bij klantcontact erg snelle reactie en zeer flexibel (twee verschillende facturen voor verzekeraar bijvoorbeeld) en bij geen gebruik steiger geen moeilijkheden over aanpassingen factuur. Zeer aangeraden.
In de oriëntatie of ons platte dak (27 jaar oud) binnenkort vervangen moet worden zijn de medewerkers van Willemsen b.v. bij ons komen kijken.
Gaven ons heel goed aan welke materialen op ons dak liggen, wat de risicopunten zijn, welke veroudering er is en hoe daarmee om te gaan.
Alles eenvoudig en zeer duidelijk uitgelegd en laten zien. Nu nog niet nodig is de goed onderbouwde conclusie. Als het zover is weet ik waar ik moet zijn!
Professioneel bedrijf, kundige, hardwerkende en vriendelijke mensen. En ze werken netjes. Ze hebben in mijn geval het pannendak vernieuwd.
Aanrader
Vorig jaar november begon onze platte dak te lekken. De mensen kwamen heel snel voor een noodreparatie, en ik heb een offerte aangevraagd om het hele dak opnieuw te bedekken. De prijs was heel redelijk en de Trustpilot-recensies waren goed, dus hebben wij afgesproken om door te gaan. In verband met reisplannen was het belangrijk om het voor de Kerst klaar te hebben. Ook dit is gelukt.
Dat was een half jaar geleden. Het dak is waterdicht en ziet er heel goed uit. ik ben zeer tevreden over hun werk en manier van werken.
De oude dakpannen laten vervangen door nieuwe dakpannen. De reden van het maximaal aantal sterren zijn: Goede prijsafspraak gemaakt. De mannen zijn op de afgesproken datum en tijd begonnen en werken hard, zijn zeer vriendelijk en na afloop van de werkzaamheden laten ze alles schoon achter. Mochten er na de werkzaamheden nog problemen voordoen, dan zorgen ze dat het snel wordt verholpen. Petje af! 👍🏻
De zelfde dag als ik gebeld heb gekomen dus zeer goede service
Wij zijn zeer tevreden over de snelle en vakkundige manier waarop ons dak niet alleen van een nieuwe bitumen laag is voorzien maar maar ook nieuwe dakplaten met isolatie materiaal. Het team van Willemsen moest ter plekke improviseren en verdienen daarvoor een groot compliment.
Fam. Poelhekke
We hadden een lekkage op ons dak en ze kwamen dezelfde dag kijken en hebben ze het gelijk gemaakt
Super blij mee
Dakonderhoud Willemsen heeft deze zomer 2 oude schoorstenen van ons platte dak verwijderd. Daarna heeft Dakonderhoud Willemsen erg kundig isolatiemateriaal op die locaties aangebracht en vervolgens heeft het bedrijf het geheel vakkundig dichtgemaakt met bitumen. Alle lekkages zijn nu verholpen en het dak ziet er weer goed uit. Ook heeft Dakonderhoud Willemsen advies gegeven over andere delen van het dak.
De werklui zijn vriendelijk, accuraat en verrichten geheel volgens afspraak de werkzaamheden voor een eerlijke prijs. Voor ons is deze partij een aanrader.
Mijn woning heeft door Willemsen BV een nieuw schuin pannendak gekregen en de oude dakplaten zijn door hen verwijderd. Het werk is erg vakkundig gedaan, geheel volgens de offerte en alle afspraken zijn heel netjes nagekomen. Duidelijke vaklui en bovendien erg klantvriendelijk en aardig in de omgang. Een goed bedrijf welke ik zeker nogmaals zou bellen.
Zeer vriendelijke mensen mooie prijs mooi werk zeker een aanrader !
Helemaal tevreden. Op tijd .duidelijke afspraken en kwaliteit
De dakgoten zijn gereinigd. En tegen een hele schappelijke meerprijs is er ook n groot kraaiennest verwijderd. Deze zat op n moeilijk te bereiken plaats op het dak. Hierdoor kwamen we erachter dat in de bovenste richel in de nok van het dak, het cement tussen de pannen aan het afbrokkelen was. Ook zijn er foto’s van gemaakt en doorgestuurd naar mij. Er is mij toen aangeraden dit te laten repareren om lekkage te voorkomen.
Ik heb om n offerte gevraagd en kreeg deze meteen. Ook kreeg ik meteen het kunststof materiaal te zien waarmee het gerepareerd zou worden te zien, waar ook nog 15 jaar garantie op zit.
Dezelfde week is het dak nog gerepareerd voor n hele schappelijke prijs! Ook van de reparatie weer foto’s ontvangen. Kortom vakkundige mensen en goede prijs/kwaliteit. Een echte aanrader!
De 1e keer kwamen ze om de dakgoten schoon te maken. Ze zagen toen dat de bovenste pannen (nokvorst) los lagen en daardoor schadegevoelig zijn. Dit hebben ze na het maken van een afspraak keurig gemaakt. De personen waren erg deskundig en klantvriendelijk. Ik kan ze dus aan bevelen
Keurig bedrijf, vakwerk en eerlijke prijzen. Aanrader!