Skuffende
Fik aldrig min levering af foder da det blev afleveret forkert.
Blev overfuset af en fra kundeservice .
Super ærgerligt da jeg ellers altid har været enormt glad for dangro
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fik aldrig min levering af foder da det blev afleveret forkert.
Blev overfuset af en fra kundeservice .
Super ærgerligt da jeg ellers altid har været enormt glad for dangro
Bestilte vare tirsdag aften, de var leveret ved min hoveddør torsdag :)
Rigtig godt foder ! Samtidig kompetent og hurtig vejledning. Både ved udarbejdelse af foderplan, men også ved generelle spørgsmål. Meget hurtig levering af foder.
Top Hestefoder, som fuldt ud dækker mine hestes forskellige behov. Super service og fodervejledning. Mine varmeste anbefalinger.
Bestilte for 770 kr. fodersalt, deres hjemmeside beregnede fragten til 59 kr. med GLS - fint billigt uden at være usandsynligt meget billigere end andre steder (her koster det 100). Bestilte og betalte med kort og fik en bekræftelse. Herefter gik der et kort stykke tid, så fik jeg en mail om at deres system havde beregnet en for lav pris på fragten - de ville i stedet have 259 i fragt, for det var jo mange tunge sække.
Helt ok med mig, jeg vil da aldrig tvinge mine leverandører til at levere hvis de synes det er en skidt forretning - men jeg vil naturligvis heller ikke handle med dem.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.